- 14 Mart 2011
- 561
- 1
ben doğumdan önceki gün konsere gittim. pikniğe gittik. baya bi yordum kendimi. gece sancılandım. ertesi günde doğurdum:)
kimin konseriydi bacım :) bende şarkılarını dinliyim belki bebişler o sanatçıyı seviyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben doğumdan önceki gün konsere gittim. pikniğe gittik. baya bi yordum kendimi. gece sancılandım. ertesi günde doğurdum:)
Selam kızlar eskiden doğuran varmı diye soruyorduk,peki şimdi doğurmayan varmı?
annemde öyle dedi dün yedim biraz bugün daha iyiydi bebişin ishalihaşlanmış patates ye.
bende magnezyum kullanıyorum o yaptı benimkinide dün ve bugün almadım düzelsin diye geçiyo gibi çok şükürbendede var aynı dert kızlar magnezyum kullanıyorum o yapıyo galiba yada ne bilmiyorum ben kilo almıyorum die bebeğimde almıyo ama napsammm
hadi hayırlısı inş. istediğiniz yer olur bu arada bende kadroya geçtim doğum telaşından bebekten bahsetmekten yazmaya fırsat olmadıtayin istedik bugün, akşama belli olacak inşallah... dua edin de çıksın kızlar. hakkımızda hayırlıysa tabii...
biraz düzelme var canım benimki önemli değilde benden bebeğe geçiyo sancılanıp duruyodu, bugün kakası dünkü kadar sıvı değildi sarı renkte su renginde değil ama dün çok sıvıydı geçiyo sanırım magnezyum içiyorum günde bi kez alacagıma iki kez almışım ondan oldu iki gündür almıyorum bende düzeliyor sanırımyakamoz nasıl oldun canım.... bebekler ilk zamanlar sık sık ve sıvı kıvamda yapıyolar... su renginde olursa ishalmiş.... ne ilacı kullanıyosun... ben demir için kullanınca ishal oldu sanmıştım, ama olmamış... hemşire bana ilacı kes bakalım devam edecek mi dedi.. ama ciddi ishalse şakaya gelmez....
merhaba kızlar,
geçen gün süt paniği içinde bişey yazamamıştım. 20 haziran 11:45 de zeynep gökçem dünyaya geldi. bekledim bekledim gerçekten de beklediğime değdi. eğlenceli bi doğum oldu açıkçası:) daha zor olacağını düşünmüştüm.
dün de kontrole gittiğimizde sarılığımız 19 çıktı. fototerapi aldık. bugünde evdeyiz. bu arada sütüm de coştu.kızım aç kalmıyo artık.
kimler doğurdu başka acaba bi geçmişi incelemek lazım..
bekle canım doktorun bugun yarın diyorsa vardır bir bildiği :))
sat'a göre muhtemel doğum tarihimiz bugndu 24 hazirannn :)) ama 8 haziranda kapımızı çaldı benim oğluşum sabırsız oğlum benim :82:
benimki de 3 gün önceydi
iyi ki de gelmişler :))bizimkiler aceleci
iyi ki de gelmişler :))
blueeeeeee naaptınnnnnnnnn :)) nasılsın
merhaba canım bebişimi bekliyorum :)))henüz sancımız da açılmamız da yok, 40.haftamız haftaya doluyor o yüzden beklicez. hatta gelmezse 1 hafta daha beklicez. dün ev işleri bitti, temizlik kısmı. kpssye bakıyorum biraz biraz. sınava girebilecekmiyim hala belli değil ama yine de elimden geleni yapmalıyım :))
bizim velet de kordonu boynuna dolamış :)) doktor normal doğuma engel değil dedi, ama merve gibi sezeryana dönme ihtimali var tabi doğum esnasında..umarım gerekmez.
sen nasılsın? kızını eklesene göreyim ay hala göremedim :)))
gelmeden çalıştım çalıştım, yoksa mümkün değil:)))
ooooyy yerim ama ben onu :)))) çok tatlı annesi Allah nazarlardan saklasın, nasıl bilmiş bilmiş bakmış ya:)))
merhaba canım bebişimi bekliyorum :)))henüz sancımız da açılmamız da yok, 40.haftamız haftaya doluyor o yüzden beklicez. hatta gelmezse 1 hafta daha beklicez. dün ev işleri bitti, temizlik kısmı. kpssye bakıyorum biraz biraz. sınava girebilecekmiyim hala belli değil ama yine de elimden geleni yapmalıyım :))
bizim velet de kordonu boynuna dolamış :)) doktor normal doğuma engel değil dedi, ama merve gibi sezeryana dönme ihtimali var tabi doğum esnasında..umarım gerekmez.
sen nasılsın? kızını eklesene göreyim ay hala göremedim :)))
aaa nasıl yani. ayrı mı olcaksınız eşinle:26:
ewet cnm maalesef 2 yıl ayrı olcaz izinlerinde gorusebilcez anca
offf çok zor yaaa, bi de bebek var ve çok küçük, Allah sabır versin canım ya. zaman senin için su gibi akıp geçer inş..
aminnnnnnnnn cümlemizinkini canım benim. darısı sana olsun en kısa zamanda inş.... çok bilmiş bi kızım var :) aynı babasııııı :))
ben de hala doguramayip bekleyenlerdenim ve doktorum 5 temmuza kadar bekleyecegimizi soyluyor...
ben hiç görmedim doğru dürüsthıııı bebek gelince çalışırsın ders falan
ekleyim de bak canım bebişime :) teyzesi
......................................
ilk başlarda zor gelir ama zamanla alışırsın sanırım. dilerim kavuşursunuz bir an önce...ewet cnm cok zor olcak napcaz 2 yıl bilmıorum ben yalnz olmıcam orda ailem kayınwalidemler herkes orda e bide bebek war ama esime daha zor olcak tek dusuncem bu zaten kendimi hiç dusunmuorum napcam die inş ona da cok cbk gecer zaman hayırlısıyla gidp gelsnde hasret cekmeye razıyım:2::2:
az kaldı, sayılı gün seninki de.. ısırmaya kıyamıycaksın bak gör :) biri öpmeye kalktığı zaman bile içim sızlıyo hemen, kimse kucağına bile almasın istiyorum. o kadar paylaşılmaz oluyo kiinşallah canım hayırlısıyla doğsun da bıcırığım,beklerim ben onu:) yesinler o bilmişi:)) kızlara çok yakışıyor cimcime oluyorlar ya ısırasım geliyo bıcır bıcır konuştuklarında :))