2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haşlanmış patates ye.
annemde öyle dedi dün yedim biraz bugün daha iyiydi bebişin ishali
bendede var aynı dert kızlar magnezyum kullanıyorum o yapıyo galiba yada ne bilmiyorum ben kilo almıyorum die bebeğimde almıyo ama napsammm
bende magnezyum kullanıyorum o yaptı benimkinide dün ve bugün almadım düzelsin diye geçiyo gibi çok şükür
tayin istedik bugün, akşama belli olacak inşallah... dua edin de çıksın kızlar. hakkımızda hayırlıysa tabii...
hadi hayırlısı inş. istediğiniz yer olur bu arada bende kadroya geçtim doğum telaşından bebekten bahsetmekten yazmaya fırsat olmadı
biraz düzelme var canım benimki önemli değilde benden bebeğe geçiyo sancılanıp duruyodu, bugün kakası dünkü kadar sıvı değildi sarı renkte su renginde değil ama dün çok sıvıydı geçiyo sanırım magnezyum içiyorum günde bi kez alacagıma iki kez almışım ondan oldu iki gündür almıyorum bende düzeliyor sanırım

oo aynı gün doğurmuşuz benimkide doğdu :))

bu arada denizsuray naptı kızlar ya merak ediyorum cuma doğuruyorum diyodu normal istiyodu inş. istediği gibi olmuştur

bekle canım doktorun bugun yarın diyorsa vardır bir bildiği :))

Yani vardir elbet bir bildigi ama ben cok sabirsizim:) Her aksam " acaba bu gece o gece mi? " diye yatiyorum, her sabah da " acaba bugun mu doguracam ?" diye uyaniyorum.. normal dogum icin bekliyorum...bir de her gun mutlaka birileri arayip " daha dogurmadin mi? ne zaman doguracan?" diye sorunca hepten sinirleniyorum.. gerci benim muhtemel dogum tarihim 5 temmuz (yani 40. haftanin doldugu gun) ama daha erken gelecekmis gibime geliyor..

sat'a göre muhtemel doğum tarihimiz bugndu 24 hazirannn :)) ama 8 haziranda kapımızı çaldı benim oğluşum sabırsız oğlum benim :82:

iyi ki de gelmişler :))

blueeeeeee naaptınnnnnnnnn :)) nasılsın

merhaba canım bebişimi bekliyorum :)))henüz sancımız da açılmamız da yok, 40.haftamız haftaya doluyor o yüzden beklicez. hatta gelmezse 1 hafta daha beklicez. dün ev işleri bitti, temizlik kısmı. kpssye bakıyorum biraz biraz. sınava girebilecekmiyim hala belli değil ama yine de elimden geleni yapmalıyım :))
bizim velet de kordonu boynuna dolamış :)) doktor normal doğuma engel değil dedi, ama merve gibi sezeryana dönme ihtimali var tabi doğum esnasında..umarım gerekmez.
sen nasılsın? kızını eklesene göreyim ay hala göremedim :)))

hıııı bebek gelince çalışırsın ders falan
ekleyim de bak canım bebişime :) teyzesi
......................................

Son düzenleme:
gelmeden çalıştım çalıştım, yoksa mümkün değil:)))
ooooyy yerim ama ben onu :)))) çok tatlı annesi Allah nazarlardan saklasın, nasıl bilmiş bilmiş bakmış ya:)))

gelmeden çalıştım çalıştım, yoksa mümkün değil:)))
ooooyy yerim ama ben onu :)))) çok tatlı annesi Allah nazarlardan saklasın, nasıl bilmiş bilmiş bakmış ya:)))

aminnnnnnnnn cümlemizinkini canım benim. darısı sana olsun en kısa zamanda inş.... çok bilmiş bi kızım var :) aynı babasııııı :))

ben de hala doguramayip bekleyenlerdenim ve doktorum 5 temmuza kadar bekleyecegimizi soyluyor...

offf çok zor yaaa, bi de bebek var ve çok küçük, Allah sabır versin canım ya. zaman senin için su gibi akıp geçer inş..

ewet cnm cok zor olcak napcaz 2 yıl bilmıorum ben yalnz olmıcam orda ailem kayınwalidemler herkes orda e bide bebek war ama esime daha zor olcak tek dusuncem bu zaten kendimi hiç dusunmuorum napcam die inş ona da cok cbk gecer zaman hayırlısıyla gidp gelsnde hasret cekmeye razıyım:2::2:

aminnnnnnnnn cümlemizinkini canım benim. darısı sana olsun en kısa zamanda inş.... çok bilmiş bi kızım var :) aynı babasııııı :))

inşallah canım hayırlısıyla doğsun da bıcırığım,beklerim ben onu:) yesinler o bilmişi:)) kızlara çok yakışıyor cimcime oluyorlar ya ısırasım geliyo bıcır bıcır konuştuklarında :))

ben de hala doguramayip bekleyenlerdenim ve doktorum 5 temmuza kadar bekleyecegimizi soyluyor...

senle 2 gün var canım aramızda, inşallah kendi sancılarımı gelir de suni sancıya ya da sezeryana gerek kalmaz...

ilk başlarda zor gelir ama zamanla alışırsın sanırım. dilerim kavuşursunuz bir an önce...

az kaldı, sayılı gün seninki de.. ısırmaya kıyamıycaksın bak gör :) biri öpmeye kalktığı zaman bile içim sızlıyo hemen, kimse kucağına bile almasın istiyorum. o kadar paylaşılmaz oluyo ki

neyse ben çıkayım,, birazdan uyanır minik fındığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…