yaaa, yozgattamısın peki sen
yok anacım oturdun mu kalkmak ne mümkün :) ama bi dr a gidin şöyle bi okka eliyle karıştırsın sizi bak o zaman görün ağrıyı sancıyı açılmayı. ben berbatım sabah beri. ne kasılma ne kasılma. inşlh bu kasılmalarla doğuma giderim.
uykusuzluktan başım çatlıyor
bende doğma büyüme ankaralıyım cnm. memleket yozgat ama...yok cnm ben 1 yıldr adıyamandayım.. tayn cıktı ankaraya donuozrz geri dogum yerm orası dogma buyume ankara yani ama aslen yozgatlıyımhalamlar babanemler f,lan orda gidp gelıorz yani bebegnlede adasız buarada cok tatlı masallah nazar degmesn allah analı babalı buyutsun aynı usg deki fotosndaki gibi ya ayy yerm ben onuu cok sekerr
............................................................... :)))))
allah esırgesın
maşallah bebişine çok tatlı
benim de dikkatimi çekti ultrasondaki fotosuna çok benziyo gerçekten ...
bende doğma büyüme ankaralıyım cnm. memleket yozgat ama...
sende mi ezgi sinnn
evet kızım aynı ultrason fotolarıyla :))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizinkini...
ewet cnm ezgiyim bendebiraz daha derine grsek biyerden tanıcaz birbirimzi:)) ankarann neresndeydn peki ewlennce mi yozgata gittin sende yeni ewlisin heralde benmde temmuzda 1 yıl olcak
benim ve eşimin tüm sülalesi yozgatta kısss :)))) haziranın ilk haftası 1 yıl oldu bizim... mersinden yozgata gelin geldim ben
:)) siz has yozgatlısınız:) benm esm ankaralı benmde annem babam yozgatlı herkes bi sehirde ama:) bende ankaradan adıyamana gittim geln :) smdi geri ankaraya ama eşim gelemicek aile goturulemeyen yere cıktı aslında o sırnaga ben ankarayakızımızı 15 gun filan gorcek sonra ayrılcaz
Eki Görüntüle 214382 Eki Görüntüle 214383 Eki Görüntüle 214384 :90: babasının sapkasını taktıkerkege bensıo aynı benım kız küccük askerım benım ellerinede corap taktık eldıvenden cekıo emmeye baslıo corap sıkı tutyodaa
yirim ben onuuuuuuuuuuuuuubenimki de eldivenleri ağzına alıp çekiştirip çıkarıyo, dün banyo yaptırırken yüznü çizmiş çok hafif, neyse geçti bugün izi. kumsal acıkınca ağzını sağa sola çevirip kocaman açıyo mu
evett senınkıdemı oyle yoksaa
selam kızlaar biz geldik kızımla.21 haziran cuma günü sabah 10 da epidural sezeryan doğum ile kızıma kavuştum.bebeğim 4 kilo 50 cm dünyaya geldi.dün evimize geldik.çok şükür ikimizde iyiyiz.doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun ben çıkıyorum ela hanım uyanıyor .görüşürüz.
Eki Görüntüle 214382 Eki Görüntüle 214383 Eki Görüntüle 214384 :90: babasının sapkasını taktıkerkege bensıo aynı benım kız küccük askerım benım ellerinede corap taktık eldıvenden cekıo emmeye baslıo corap sıkı tutyodaa
benim artık yürümekten canım çıktı valla ama hala tık yok ve artık hiç dikkat de etmiyorum hareketlerime ağır kaldırıyorum ev işi yapıyorum ama ı ıh
bendede ara ara bi sancı yoklayıp geçiyo,hepsi bu
aynen canım bu kadar bekledik sezaryen olucaz ona yanıyorum. 3 günüm var ama benim pek umudum kalmadı. hayırlısı ne yapalım..
ole walla naplm bzmkilern yeri rahat pk niyetleri yok herhal gelmeye
yok anacım oturdun mu kalkmak ne mümkün :) ama bi dr a gidin şöyle bi okka eliyle karıştırsın sizi bak o zaman görün ağrıyı sancıyı açılmayı. ben berbatım sabah beri. ne kasılma ne kasılma. inşlh bu kasılmalarla doğuma giderim.
daha ben de doğuramadım canım çatlamak üzereyim. pazar son gün.. burda herkes doğurmuş nerdeyse tam tahmin ettiğim gibi Allah doğuran hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin.. moralim bozuluyor girmiyorum ben de herkes artık bebişini konuşurken ben hala karnım burnumda dolaşıyorum.. bakalım ne zaman sonlanacak bu bekleyiş...
bnmde p.tesi son gun cnm bakalım nolcaK ya bide taynciyiz 29 unda yola cıkmamz lazım nollcak benm halım
valla haftasonu da doğmazsa pazartesi sezaryene giriyorum ben doktorumla ortak kararımız bu. zaten zaman yaklaştıkça da normal doğum korkusu fazlalaşıyo.. bi yanım da sezaryen oliyim kurtuluyum diyo ama sonra diyorum bu kadar bekledim inş. normal doğum olur ay çok karışığım bilmiyorum..
Allah yardımcın olsun canım yaa tayin işin kötü olmuş
benim bugün son günüm 40 bitti. ama 1 hafta daha bekleme kararı aldık. vee dr bol bol yürü dedi.
selam arkadaşlar
malum bebişten ötürü artık foruma uğrayamaz oldum, cadıdan fırsat buluca geleyim 2 satır yazayım dedim
bizim kız malum içerde gelişmediğinden 37+0 da doğmuştu, 2160 gr la taburcu olduk, şu an 35. günü ve 3160 gr çok şükür yani 1 ayda 1 kilo aldı maşallah...
sağlığı çok şükür yerinde, sarılık felan da çıkmadı inadından anne sütü emmemesine rağmen ( bana çekmiş, ben de hiç emmemişim annemi ama maşallah çelik konstrüksiyon gibi gacıyım, kocam da emmemiş bu arada genetik galiba incinin inadı )
doktorumuzun bilgisinde ve kontrolünde mamayla besliyoruz hanımefendiyi, sütüm azaldı ve gitti maalesef, kızım emsin diye o kadar mücadele ettim ama onun inadı galip geldi, hatta daha hastanedeyken hemşirelerin tamamı sefebe oldu memeyi tutsun diye, beni mıncıklamayan hemşire, denemediğimiz yöntem kalmadı ama olmayınca olmuyo napalım...
bunun dışında ben jinekolog doktorcuğumdan lohusalığımın 5. gününde "normal doğuramadın" temalı azar işittiğim için, resmen hırsımdan çarçabucak iyileştim, ameliyatlı olmama ramen, güçlü bünyemden cesaret alarak 15. günde mekik çekmeye başladım şu an günde 100 tane çekiyorum...onun dışında günde 2 kilometre hızlı temppo yürüyüş ve kızım da emmediği için diyet yapıyorum...pko hastası olduğum içi kilo vermem şart...şu an 70 kiloyum tabi süt mevzusundan kilolar gitmiyo onun için diyetisyene başlayacam, 55 kiloya kadar düşmeyi hedefliyom
bunun dışında gece gündüz kayınvalidem yanımda, Allah ondan razı olsu o olmasa ben bebişle çıldırırdım heralde...kadın çocuğa baktığı gibi yemeğimi de yapıyo sağolsun...yalnız eşimle adaptasyon sorunu yaşıyorum, çok kavga ediyoruz. lohusalık bunalımı galiba, sanki İnci yıllardır hayatımdaymış da kocam yeni gelmiş gibi hissediyorum, geçer inşallah
la amma yazdım hee demek ki özlemişim burayı...herkes iyi baksın kendine öpüyrum sizi
Merhaba herkese,Hemen hemen hepiniz kucaginiza almissiniz bebisleri. Allah anali babali buyutsun, saglikli uzun omurlu olsunlar insallah. Sevgili gulsum, tesadufen gorunce yazdiklarini yazmak istedim sana. Ben yaralarimi gecirdim sonunda. Iki hafta ellerimi isirarak emzirdim. Acidan bayilma geliyordu resmen. Simdi sana cozumumu onerecegim. Elinde var mi bilmiyorum, ben aventin gogus kalkanlarini aldim. Icinde 4 kapak var, ikisinde delikler var. Delikli olanlari kullandim. Her emzirme sonrasi gogus uclarima madecasol ve bepanthene kremi yedirdim. Kapaklari taktim. Emzirmeden hemen once hangi gogsumu vereceksem muslugun altinda ilik suyla guzelce yikadim. Emzirdikten hemen sonra yine krem karisimini surdum ve kapagi taktim. Bunu her seferinde yaptim hic usenmeden, gece de dahil. Mememi yikayana kadar agliyordu kizim ama beklettim. 3-4 gune kalmaz farki gorursun. Meme uclarim simsiyahti kabuktan. Simdi ilk 1-2sn aciyor gibi oluyor hemen geciyor. Ilac surmeyi gunde 2-3 sefere dusurdum artik. O da gecti gececek. Dilerim emzirmen iskenceden keyfe donussun. Icim acidi yazdiklarini okuyunca. Cok zordur, bilirim. Gule gule buyut minigini.