2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa, yozgattamısın peki sen

yok cnm ben 1 yıldr adıyamandayım.. tayn cıktı ankaraya donuozrz geri dogum yerm orası dogma buyume ankara yani ama aslen yozgatlıyım halamlar babanemler f,lan orda gidp gelıorz yani bebegnlede adasız buarada cok tatlı masallah nazar degmesn allah analı babalı buyutsun aynı usg deki fotosndaki gibi ya ayy yerm ben onuu cok sekerr

son 3 kontrolümde de doktor beni öyle bi kurcaladı ki çektiğim acıyı hiç söylemiyorum artık en sonuncusunda kendi bile bu defa kanala ulaştım en kötü ihtimalle suyunun gelmesi lazım dedi suyum falan da gelmedi ama nişanım bozuldu ertesi gün. evdekiler baya bi heyecan yaptılar o gece doğum olucak sanmışlar uyuyamamışlar ama yine gelmedi oğluş :)) annem çok kızıyo o alttan muayene olayına ama napiyim yaa yapma diyemiyorum ki.

o dediğiniz oturma kalkma hareketini de yapıyorum ama yok bacım işe yaramıyor bizim oğlan yerinden çok memnun

uykusuzluktan başım çatlıyor

mervecim gözün aydın kavuşmuşsun meleğine Allah hayırlı uzun ömürler versin. sezaryen mi oldun nasıl oldu doğumun suyun mu geldi sancın mı? bebişin nasıl?

bende doğma büyüme ankaralıyım cnm. memleket yozgat ama...
sende mi ezgi sinnn
evet kızım aynı ultrason fotolarıyla :))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizinkini...

bende doğma büyüme ankaralıyım cnm. memleket yozgat ama...
sende mi ezgi sinnn
evet kızım aynı ultrason fotolarıyla :))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizinkini...

ewet cnm ezgiyim bende biraz daha derine grsek biyerden tanıcaz birbirimzi:)) ankarann neresndeydn peki ewlennce mi yozgata gittin sende yeni ewlisin heralde benmde temmuzda 1 yıl olcak

ewet cnm ezgiyim bende biraz daha derine grsek biyerden tanıcaz birbirimzi:)) ankarann neresndeydn peki ewlennce mi yozgata gittin sende yeni ewlisin heralde benmde temmuzda 1 yıl olcak

benim ve eşimin tüm sülalesi yozgatta kısss :)))) haziranın ilk haftası 1 yıl oldu bizim... mersinden yozgata gelin geldim ben

Son düzenleme:
benim ve eşimin tüm sülalesi yozgatta kısss :)))) haziranın ilk haftası 1 yıl oldu bizim... mersinden yozgata gelin geldim ben

:)) siz has yozgatlısınız:) benm esm ankaralı benmde annem babam yozgatlı herkes bi sehirde ama:) bende ankaradan adıyamana gittim geln :) smdi geri ankaraya ama eşim gelemicek aile goturulemeyen yere cıktı aslında o sırnaga ben ankaraya kızımızı 15 gun filan gorcek sonra ayrılcaz

:90: babasının sapkasını taktık erkege bensıo aynı benım kız küccük askerım benım ellerinede corap taktık eldıvenden cekıo emmeye baslıo corap sıkı tutyodaa

Son düzenleme:

aaa nasıl yani. ayrı mı olcaksınız eşinle:26:

yirim ben onuuuuuuuuuuuuuubenimki de eldivenleri ağzına alıp çekiştirip çıkarıyo, dün banyo yaptırırken yüznü çizmiş çok hafif, neyse geçti bugün izi. kumsal acıkınca ağzını sağa sola çevirip kocaman açıyo mu

evett senınkıdemı oyle yoksaa

selam kızlaar biz geldik kızımla.21 haziran cuma günü sabah 10 da epidural sezeryan doğum ile kızıma kavuştum.bebeğim 4 kilo 50 cm dünyaya geldi.dün evimize geldik.çok şükür ikimizde iyiyiz.doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun ben çıkıyorum ela hanım uyanıyor .görüşürüz.

aaa tebrık ederım canım hayırlı ugurlu olsun bebegın.. Saglıcakla buyut ınsallah

Son düzenleme:

maşallah annesi çok şeker olmuş kızımz

ole walla naplm bzmkilern yeri rahat pk niyetleri yok herhal gelmeye

bnmde p.tesi son gun cnm bakalım nolcaK ya bide taynciyiz 29 unda yola cıkmamz lazım nollcak benm halım

benim bugün son günüm 40 bitti. ama 1 hafta daha bekleme kararı aldık. vee dr bol bol yürü dedi.

kızlar ALLAH hepimize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsn.benmde yarn kontrolm var,dr geçen hafta suyu az demişti,alttan muayene istedi,kabul etmedim.yarnda isterse napayım bilmiyorm,bende beklemekten yanayım.bekleyelm bakalm,zamanları gelnce birden olur,kolay olur diye umuyorm

ne güzel ifade etmişsin yaşadıklarını.. kolay gelsin arkadaşım

çok teşekkür ederim canım... dediğin kalkandan var... şu an bi kapsül kullanıyorum... kalkanla birlikte deneyeyim bu kapsülü... bşraz iyi geldi gibi... göğüs pedi göğüs ucumu baya bastırıyo son zamanlar... kalkan ona da yarar hem... tavsiyen için çok sağol canım, sana da geçmiş olsun

heh şöyle topik tam bana göre oldu, anne doldu, herkesle aynı şeyleri yaşamak ne güzel... uykusuz anneler, acıyan göğüsler, iş beceremeyen kocişler herkese kolay gelsinnnnnnnnn
oğluşumun uyanmasını bekliyorum, huysuzlandı bugün... emmek istedi deli gibi, verdim çekiştiripdurdu, emmedi güzelce... annemi çağırdım zaten... baktım iyice bunalmaya başladım, çocuğa eşime kızıyodum... annem uyuttu bebişi... ben napcağımı bilemezdim... şimdi uyanınca acıyan göğsümü vercem, süt doldu şu an, sancımaya başladı... emse bi türlü emmese bi türlü işte....

kızlar bana bi çare ...Çok fena ishal oldum içtiğim ilaçtan dolayı, bebeğede geçti sancılanıp duruyo çok şükür çıkarabiliyo gazını ama çok rahatsız sıkıp duruyo kendini kızarıp bozarıyo nasıl geçerki ishali ? bende ne yediysem geçmedi dünden beri benimki geçse onunkide geçerdi aslında geçmesi için önerisi olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…