2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah annesi çok şeker olmuş kızımz:nazar::nazar:

kızlar ALLAH hepimize hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsn.benmde yarn kontrolm var,dr geçen hafta suyu az demişti,alttan muayene istedi,kabul etmedim.yarnda isterse napayım bilmiyorm,bende beklemekten yanayım.bekleyelm bakalm,zamanları gelnce birden olur,kolay olur diye umuyorm

bekletirse bekle bakalım. elbet orda kalcak değiller ama şimdilik keyifleri yerinde içerde :)

kızlar bana bi çare ...Çok fena ishal oldum içtiğim ilaçtan dolayı, bebeğede geçti sancılanıp duruyo çok şükür çıkarabiliyo gazını ama çok rahatsız sıkıp duruyo kendini kızarıp bozarıyo nasıl geçerki ishali ? bende ne yediysem geçmedi dünden beri benimki geçse onunkide geçerdi aslında geçmesi için önerisi olan varmı ?

haşlanmış patates ye.

kızlar bana bi çare ...Çok fena ishal oldum içtiğim ilaçtan dolayı, bebeğede geçti sancılanıp duruyo çok şükür çıkarabiliyo gazını ama çok rahatsız sıkıp duruyo kendini kızarıp bozarıyo nasıl geçerki ishali ? bende ne yediysem geçmedi dünden beri benimki geçse onunkide geçerdi aslında geçmesi için önerisi olan varmı ?

bendede var aynı dert kızlar magnezyum kullanıyorum o yapıyo galiba yada ne bilmiyorum ben kilo almıyorum die bebeğimde almıyo ama napsammm :KK50:

tayin istedik bugün, akşama belli olacak inşallah... dua edin de çıksın kızlar. hakkımızda hayırlıysa tabii...

mrb kızlar,nasılsınız?canım çok sıkkın 39+4 olduk ve nstde 90larda cıkıyor sancım ama sancım falan gelmıyor benım 2cmde açıklığım vardı en son ,çok bunaldım :85:

yakamoz nasıl oldun canım.... bebekler ilk zamanlar sık sık ve sıvı kıvamda yapıyolar... su renginde olursa ishalmiş.... ne ilacı kullanıyosun... ben demir için kullanınca ishal oldu sanmıştım, ama olmamış... hemşire bana ilacı kes bakalım devam edecek mi dedi.. ama ciddi ishalse şakaya gelmez....

mrb kızlar,nasılsınız?canım çok sıkkın 39+4 olduk ve nstde 90larda cıkıyor sancım ama sancım falan gelmıyor benım 2cmde açıklığım vardı en son ,çok bunaldım :85:

sağol canım iyiyiz çok şükür... haklsın son zamanlar çok sıkıntılı oluyor, ama bi bakacaksın ki olmuş bitmiş... az kaldı geçecek... bence sen gezebiliyosan gez, arkadaşalrına git kafanı doğumla çok meşgul etme, yoksa stres olursun, zaman da geçmek bilmez...

haklısın arkadasım çünkü süreklı kendımı dınlıyorum ,ağrım varmı,hadi olacak mı diye?Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah dün doktor 2cm açıklığın var suni sancı verip doğumu başlatabılırız dedi kabul etmedım 27sınde günüm doluyor daha dolmadıki sonuçta :44:

haklısın arkadasım çünkü süreklı kendımı dınlıyorum ,ağrım varmı,hadi olacak mı diye?Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah dün doktor 2cm açıklığın var suni sancı verip doğumu başlatabılırız dedi kabul etmedım 27sınde günüm doluyor daha dolmadıki sonuçta :44:

iyi yapmışsın bence... bebiş ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin, zorlamak olmaz dimi çık hadi çık hadi diye.... :KK34:

benimde senden bi farkım yok ama en azından kendimi dinlemyiorum. sürekli bişeylerle meşgul olup kafamı dağıtmaya çalışıyorum. mesela yürüyüş yapıyorum, öğleden sonra tekrar dışarı çıkıyorum. arkadaşlarıma gidiyorum falan filan. gören diyo çıkma yolda doğurcan amann çokta tın.

merhaba kızlar,

geçen gün süt paniği içinde bişey yazamamıştım. 20 haziran 11:45 de zeynep gökçem dünyaya geldi. bekledim bekledim gerçekten de beklediğime değdi. eğlenceli bi doğum oldu açıkçası:) daha zor olacağını düşünmüştüm.

dün de kontrole gittiğimizde sarılığımız 19 çıktı. fototerapi aldık. bugünde evdeyiz. bu arada sütüm de coştu.kızım aç kalmıyo artık.

kimler doğurdu başka acaba bi geçmişi incelemek lazım..

benimde senden bi farkım yok ama en azından kendimi dinlemyiorum. sürekli bişeylerle meşgul olup kafamı dağıtmaya çalışıyorum. mesela yürüyüş yapıyorum, öğleden sonra tekrar dışarı çıkıyorum. arkadaşlarıma gidiyorum falan filan. gören diyo çıkma yolda doğurcan amann çokta tın.

ben doğumdan önceki gün konsere gittim. pikniğe gittik. baya bi yordum kendimi. gece sancılandım. ertesi günde doğurdum:)

buraya giremez olduk ya merak ediyorum kimler kaldı diye yada bebkler ne durumda bizim biraz sıkıntılı gibi benm süt problemim var imreniyorum valla göğsüm sızlıyo diyenlere canım oğlum a mama vermek zorunda kalıyorum doktorumuz öyle dedi 4 defa vericekmşm inş sütüm artar kızlar ya dua istiyorum

mervecim gözün aydın kavuşmuşsun meleğine Allah hayırlı uzun ömürler versin. sezaryen mi oldun nasıl oldu doğumun suyun mu geldi sancın mı? bebişin nasıl?
sağol canım inşallah sende tez zamanda kavuşursun meleğine :)
sezaryen oldm canım mecbur kaldım, normal denedim ama bebeğimin boğazına kordon dolanmış sancı esnasnda kalp atışları yavaşladı acil aldılar sezaryene... bebişim de iyi çok şükür büyümeye çalışıyor napsn başka işi yok ki :))
yirim ben onuuuuuuuuuuuuuu:KK9:benimki de eldivenleri ağzına alıp çekiştirip çıkarıyo, dün banyo yaptırırken yüznü çizmiş çok hafif, neyse geçti bugün izi. kumsal acıkınca ağzını sağa sola çevirip kocaman açıyo mu:KK1::KK1::KK1:

seninki yine iyi banyo yaparken çizmiş , benim burak karnımdayken gözünü çizip kanatmş :))

bebekpoyraz dünürüm canımmm cicimmmm gelinimi gördüm ne tatlı oluyor kız o öyle günden güne anam yerim onu benn yeriz buraklaaaaaaaa:KK23::KK23:

buraya giremez olduk ya merak ediyorum kimler kaldı diye yada bebkler ne durumda bizim biraz sıkıntılı gibi benm süt problemim var imreniyorum valla göğsüm sızlıyo diyenlere canım oğlum a mama vermek zorunda kalıyorum doktorumuz öyle dedi 4 defa vericekmşm inş sütüm artar kızlar ya dua istiyorum

bende kabul etmek istemiyorum ama benimde sütüm az sanırım benim tembel oğlum emziridkten sonra uyandıramadığım için hep sütlerin tişörtte kalıyor oyüzden bizede mama verdi dr 2 hafta hiç kilo alamayınca günde 3 kere 30 30 90 cc şeklinde veriyorum arada sağıyorum

X