selam arkadaşlar
malum bebişten ötürü artık foruma uğrayamaz oldum, cadıdan fırsat buluca geleyim 2 satır yazayım dedim
bizim kız malum içerde gelişmediğinden 37+0 da doğmuştu, 2160 gr la taburcu olduk, şu an 35. günü ve 3160 gr çok şükür yani 1 ayda 1 kilo aldı maşallah...
sağlığı çok şükür yerinde, sarılık felan da çıkmadı inadından anne sütü emmemesine rağmen ( bana çekmiş, ben de hiç emmemişim annemi ama maşallah çelik konstrüksiyon gibi gacıyım, kocam da emmemiş bu arada genetik galiba incinin inadı )
doktorumuzun bilgisinde ve kontrolünde mamayla besliyoruz hanımefendiyi, sütüm azaldı ve gitti maalesef, kızım emsin diye o kadar mücadele ettim ama onun inadı galip geldi, hatta daha hastanedeyken hemşirelerin tamamı sefebe oldu memeyi tutsun diye, beni mıncıklamayan hemşire, denemediğimiz yöntem kalmadı ama olmayınca olmuyo napalım...
bunun dışında ben jinekolog doktorcuğumdan lohusalığımın 5. gününde "normal doğuramadın" temalı azar işittiğim için, resmen hırsımdan çarçabucak iyileştim, ameliyatlı olmama ramen, güçlü bünyemden cesaret alarak 15. günde mekik çekmeye başladım şu an günde 100 tane çekiyorum...onun dışında günde 2 kilometre hızlı temppo yürüyüş ve kızım da emmediği için diyet yapıyorum...pko hastası olduğum içi kilo vermem şart...şu an 70 kiloyum tabi süt mevzusundan kilolar gitmiyo onun için diyetisyene başlayacam, 55 kiloya kadar düşmeyi hedefliyom
bunun dışında gece gündüz kayınvalidem yanımda, Allah ondan razı olsu o olmasa ben bebişle çıldırırdım heralde...kadın çocuğa baktığı gibi yemeğimi de yapıyo sağolsun...yalnız eşimle adaptasyon sorunu yaşıyorum, çok kavga ediyoruz. lohusalık bunalımı galiba, sanki İnci yıllardır hayatımdaymış da kocam yeni gelmiş gibi hissediyorum, geçer inşallah
la amma yazdım hee demek ki özlemişim burayı...herkes iyi baksın kendine öpüyrum sizi