yakamoz gözün aydın canım, bak gözünde büyüttüğün kadar yokmuş,
kokla iremi benim yerimede,
arkadaşlar bu veletlerden bi türlü karşılaşamıyoruz
ne olcek bu halimiz yaaa
rezene.....rahatlatıyo bebişleri.eeee rahatlayınca mışıl mışıl uyuyorlar.günde 30cc veriyorum.bir de banyo yapınca ooooo değmeyin keyfime.
rezene ne kızz veriliyor mu bebeklere ? lk defa duyuyorum senden??
mervecim sende naptın yavv rezene nasıl bilinmezgaz sorununa iyi geliyo çok çıkartıyoda afedersin öyleee
bildiğimiz rezene çayı mı onu mu demek istiyorsun demeye getirdim canm rezenenin ne olduğunu biliyorum :)
alttan alttan şimşk çakıyo sanki ama başkada hiç bişeyim yok. yarın son günüm. napcam ben ya
yakamozz bugun suluman var irem hanımn fotusunu ekle oyle kalsın bende bakacammsakın kaldırrım deme heeeeekuzuma bende bakıyım az
anneannem kalpten amelıyat olmustu bugun yogun bakımdan cıkarmıslardı basında annem kalıyordu benı boyle bırakıp gıttı kadın bu pazar gunu gerı gelecektı bugun nenemın kalbı durmus nabız gıtmıs gerı yogun bakıma almıslar annemgıl perişan ne olacak bılmıyorum ınsallah bıse olmas
Slm kızlar 14:30 gibi evden çıkıcaz 17:00 de doğum başlayacak Allah kısmet ederse..içim içime saığmıyor çok heyecanlanıyorum,düşünmemeye çalışıyorum.. düşündükçe de bebeğimi göreceğim anı hayal ediyorum gözlerim doluyor..bana dua edin kızlar sağlıkla çıkalım ikimizde doğumdan..
ay canım benim Allah hayırlı bi doğum nasip etsin, kuzuna kavuşuyorsun ne güzel:)) heyecanlı olacaksın tabi çok normal :)))
bize de dua et, unutma olur mu, hayırlı doğum yapalım diye..bak sorcam dua ettinmi diye
bende canım normal ikimiz kalcaz galiba olsun canım dediğin gibi tadını çıkarmak lazım ama dedim ya benm ağrılarım var çok ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ..bende yarın nst ye giricem ağrılarım var ama doktor tam sancı deyip gün vermiyo bakalım nolcazbende çok merak ediyorum kuzumu ama diyorum küçük daha kırkıda bitirelim inş
bis geldiiiiiiiiiiiiiik İremim doğdu teyzeleriiidün saat 17.45 de 3.250 gr. 50 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya gözlerimizi açtık ilk gördüğüm an unutulmazdı hala gözümün önünde yavrum nasılda masumdu kıyamam şimdi uyuyo canımıniçi uyansanında emzireyim diye bekliyorum kıyamadım uyandırmaya kimler doğurdu başka?
blue hoşgeldin naptın gittin dimi doktora ne dedii
canım hala sancı yok, nstde hiçbişey çıkmadı. bebişim bu sefer 10 günde 270 gr almış ve 2720 gr olmuş. çok sevindim buna. 3000'i bulur inşallah doğana kadar...haftaya çarşambaya randevu verdi, bebeğin başı kanala girmediği için alttan muayene etmedi. temmuzun 7sine kadar vaktimiz varmış, tabi bu son tarih..temmuzun başında olur gibi geliyor bana..
bi de kordonu boynuna dolamış sıpam, bu kordonuyla yıldızı barışmadı gittidoktorum normal doğum için engel değil dedi, o sezeryan deseydi güvenir teslim olurdum ama gerek yokmuş, kalp atışları doğum anında iyi takip edilecekmiş. ben bu şekilde çok doğum yaptırdım dedi endişe edecek hiçbişey yok dedi. suyumuz gayet iyiymiş o yüzden bi tehlike yokmuş. işte böyle canım...
siz napıyosunuz?
bebekpoyraz Allah şifa versin anneannene..kayınvalidenler gelicekmi bebeği görmeye?
canım hala sancı yok, nstde hiçbişey çıkmadı. bebişim bu sefer 10 günde 270 gr almış ve 2720 gr olmuş. çok sevindim buna. 3000'i bulur inşallah doğana kadar...haftaya çarşambaya randevu verdi, bebeğin başı kanala girmediği için alttan muayene etmedi. temmuzun 7sine kadar vaktimiz varmış, tabi bu son tarih..temmuzun başında olur gibi geliyor bana..
bi de kordonu boynuna dolamış sıpam, bu kordonuyla yıldızı barışmadı gittidoktorum normal doğum için engel değil dedi, o sezeryan deseydi güvenir teslim olurdum ama gerek yokmuş, kalp atışları doğum anında iyi takip edilecekmiş. ben bu şekilde çok doğum yaptırdım dedi endişe edecek hiçbişey yok dedi. suyumuz gayet iyiymiş o yüzden bi tehlike yokmuş. işte böyle canım...
siz napıyosunuz?
bebekpoyraz Allah şifa versin anneannene..kayınvalidenler gelicekmi bebeği görmeye?
oo maşşallah çok kilo almoş nasıl besleniyosun canm naptın bnm kuzumda alsın küçük ya :26:aynen benmde canm hiç sancı yoktu bu defa gitgide azalıyo sancılar ama adet olucakmışım gibi hep var kasılmamda var nst de tık yok .benm doğum kanalındaymış epey ondan geçende olabilir demişti haftaya çarşamba bnde gidicem inş o zamnda çıkmazsa sancı alttan bakıcm dedi hayırlısı inş ..
teşekkür ederim canım çok şükür kavuştum bende sonunda kuzuma :))yakamozzz gözünaydın canım.hayırlısıyla yavrunu kucağına almışsın:81:.allah analı babalı büyütsün .
şimdi ekliyorum canımcımyakamoz foto bekliyoruz canm meraklaaa
kız valla yüzünü gören cennetlik he nerelerdesin seviiii :)) evet ya büyüttüğüm kadar yokmuş cidden :)yakamoz gözün aydın canım, bak gözünde büyüttüğün kadar yokmuş,
kokla iremi benim yerimede,
arkadaşlar bu veletlerden bi türlü karşılaşamıyoruz
ne olcek bu halimiz yaaa
tamam teyzoşu yarına kadar sizin olsun irem doya doya bakın :)) ekliyorum şincikyakamozz bugun suluman var irem hanımn fotusunu ekle oyle kalsın bende bakacammsakın kaldırrım deme heeeeekuzuma bende bakıyım az
:)) bende resim eklemek için girmiştim daha doğmadan ekliycem diyodum geciktirmiyim kızlar bekler dedimevet yakamoz sakınnn kaldırma yarın sabaha kadar bende bakıcamm lütfenn
amin canımcım darısı başına sende hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın inşallah yavrunu ...kızlar kaç gündür giremiyodm,eşim yok yine anemde kalıyorm.geçmişe şimdi baktım,çok geçmiş olsn.ALLAHM hayırlı şifalar versn anneanneneinşşşşş.
Sağ salm al meleğini inş,darısı biz bekleyenlere olsn
bende varım,bende varım
gözünaydın yakamoz,ALLAHM analı babalı büyütsn iremini,darısı başımıza.bende cuma gidicem bakalım
huuu huuuu kızlarrr
ben hala beklemedeyım haber vereyım dedım:))
bebekpoyraz ananen ıcın acıl sıfalar dılerım ıns ıyı olur annende perısan olmaz daha fazla..
blue benım sıpada kordonlu bızım doktorda normal doguma engel degıl kafaya takma demıstı ben bı donem dert edınmıstım:)