2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldn arkadaşım süt gerçekten bebişe kilo mu aldırıyo epeyy ? far ediyo musun ne kadar bebeğinn ?

öyle dedi doktorum tabi ki tamamen kes demedi ama ben normalde 2 3 bardak içiyodum yediğim yoğurtlar peynirler de cabası normalde de çok severim süt ürünlerini zaten o yüzden dedi sanırım 4 ü bulmasın çatın müsait ama doğumda zorlanmayasın dedi...şu anda 3.5 kilonun üzeri gibi duruyomuş...hatta karnıma bakınca bence daha fazla bile olabilir diyo...aslında herkes kilolu olsun bebiş diye düşünür ama işte normal doğumda sıkıntı olmaz inşallah...:26:

anladım canım evet normal olunca zorlar tabi inş bizde hayırlısıyla kavuşuruz bigün var aramzda

selam kızlarrr
yakamoz maşallahh prensesinee off bizlerde doğursaydıkkk
pazar günü nişan geldi ama tık yok beklemek ne kadar heyecanlıymışşşş

anladım canım evet normal olunca zorlar tabi inş bizde hayırlısıyla kavuşuruz bigün var aramzda

evet ben de farkettim bakalım ben 40 ı çıkaracakmışım gibi duruyo aslında kasılmalarım var ya da ara ara gelen adet sancısına benzer ağrılarım ama düzenli değil kesinlikle bi gün bakıyorum saat tutacak durumdayım bi gün bakıyorum hiç bişey hissetmiyorum...hani diyolar ya önemli olan sürekli ve düzenli aralıklarla gelmesi diye...çatı muaynesine çok güveniyodum hemen o akşam doğumu başlayanlar bile oluyomuş ya da nişanı gelenler ama bende ıtam tersi oldu dün akşamdan beri rahatım valaaa...gerçi bugün hep keyif çattım dinlendim bol bol belki ondandır...

selam kızlarrr
yakamoz maşallahh prensesinee off bizlerde doğursaydıkkk
pazar günü nişan geldi ama tık yok beklemek ne kadar heyecanlıymışşşş

bişey sorabilir miyim?nişanın geldiğini hissediyo musun yoksa tuvalette mi görüyosun?yani yoğun bi akıntı mı oluyo onu merak ettim de...

merveeee bu nasıl karşılaşmak
sıpalardan buraya bi hepimiz gelemiyoruz
ayy keşke komşu olsaydıkk birbirimizin halinden gene biz anlıyoz hee

ne bileyim bacım geldiğimde online gözüküyordun, ben msjı yazdım 2 dk sonra kayboldun ((

yakamozcum maşallah tombik tombik kız doğurmuşsun bi de minnak diyip durdun :)) çok tatlı Allah bağışlasn

benim doğumdan sonra 9 kilom gitmiş e malum 20 kg almıştım 11 kg bana kaldı şişlik diye yorumluyorum umarım öyledir annem zayıflıyorsun diyip duruyor inşallah bakalım, adet görmeydi emzirmeydi 5 kg da öyle gitse gerisi umrumda değil

bişey sorabilir miyim?nişanın geldiğini hissediyo musun yoksa tuvalette mi görüyosun?yani yoğun bi akıntı mı oluyo onu merak ettim de...

ben o durumu bi hayli yaşayan biri olarak hemen cvplıyım bacım... wc'de işim bittikten sonra silme anında tuvalet kağıdına gelmişti benim pembe renkte kıvamlı bişeydi... benden 2 gün hatta 3 gün az az geldi öyle birden çıkmadı hepsi, en son geldiğinde baya bi yoğundu ertesi günü doğurdum zaten :)

teşekkür ederim cevabın için...ben de farkedememekten korkuyorum şu iki üç gündür sürekli takipteyim...:)))kırmızı!!! diyorum arada eşim de kafayı yedin iyice diyo adetlerimde de aynısını yapardım özlemişim bu espriyi:)))tabi gelen giden yok henüz...bakalım...

farkedersin korkma beyaz iç çamaşırı giy koyu renk giyme, çamaşırına bulaşırsa farketmezsin yoksa..

farkedersin korkma beyaz iç çamaşırı giy koyu renk giyme, çamaşırına bulaşırsa farketmezsin yoksa..

ona da dikkat ediyorum...belki benimki de bugün yarın gelir...ne garip ilk haftalar aman Allahım bu kadar zaman geçecek mi derdim kaç ay oldu şu son haftalar geçmek bilmedi nedense...ama bu hepimizin yaşadığı bişey sanırım bi yandan doğurayım hayırlısıyla diyorum sonra içimi bi hüzün kaplıyo böyle olmayacak bi daha bu kadar yakın hissedebilecek miyim bebeğime iyi bi anne olabilecek miyim?nasıl giydireceğim yeterince besleyebilecek miyim?işte bööle şeyler düşünüp düşünüp sonra da diyorum ki son zamanlarım zaten sabırsız olmaya gerek yok elbet kavuşacaksın yeter ki doğru zamanda sağlıkla gelsin bebiş diye...

valla Allah öyle sabrını gücünü o beceriyi veriyor ki... ben ki küçük bebek tutmaktan acizdim şimdi evirip çevirip üstünü de giydiriyorum altını da değiştiriyorum emziriyorum da... Allah o annelik sorumluluğunu sana verirken yanında bu duyguları da veriyor... ve olduğundan daha yakın oluyorsun bebeğine... karnındayken de çok güzel ama gözlerine baka baka emzirmek... o işte tarif edilemez bi aşk :)

sen de inşallah hayrlısıyla alırsın bebeğini kucağına..

inşallah canım teşekkür ederim
Rabbim senin de evladını hayırlı sağlıklı evlat etsin hep güldürsün ömür boyu...

evet canım anlattıklarınla aynyım ben aynıı ya çok şükür benm gibi olan birini buldum bende kırkı çıkarıcakmışım gibi geliyo bakalım hayırlısı haftaya kadar sancm olmazsa alttan bakıcak

senin doktor son haftaya bırakmış çatı muayenesini demek ki...hiç korkulacak bişey değilmiş bence...benim gönlümde hep yarın öbür gün doğurmak vardı sanki benim elimdeymiş gibi yani kalben ööle istiyodum ama bu gidişle zor çünkü karnım falan da yukarıda bebiş de kanala ilerlememiş...çocuğum bulamadı yolu karanlıkta herhal canım oğluşum benim

evet canm sona bıraktı çünkü bebeğim kanalda bu hafta doğurabilirsin demişti ama geçti bakalım her an bekliyoruz biz ama dediğin gibi düzenli değil sancı kasılma vs...bende hep doğurcam geliyodu ama kırkı devirmeye niyetlendm bakalım hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı olsnda sen biraz aydınlatsana canım bulabilsin

Butun dogurmus annelere Allah anali babali buyutsun insallh bugun saat 14:16 oglum dunyaya geldi 2 saat surdu hersey pespese oldu dikislerim var gebrriyorum agridan of

burnunu sıkıyolar canım... kucaktan bırakıp üstünü falan soyabilirsn.. başta zor oluyo biraz

yıne burdayım gece saat 2 den berı ayaktayım uyumuyor kızım

basım cok agrıyor azcık uyudu dıyorum yattıgım an baslıyor cıglıgı basmaya :78:

esımede küsüm zaten konusmicam onunla hıc keyfım yok bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…