2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar ya bebişten dolayı çok zor giriyorum uykusuzluktan kafayı felan yemek üzereyim:)ya annelik ne zor işmiş arkadaş ..14. gün itibariyle ilk defa dün gece göğsümden düzgün akacak kadar süt geldi biliyomusunuz.ilk defa göğsüm karıncalanır gibi oldu bide baktım göğsümün ucunda hiç sıkmadan kendiliğinden bi damla süt akıyo sevindirik oldum.artık mama vermek istemiyorum bebişime günlerdşr süt olsun die yemediğim içmediğim şey kalmadı.

neyse geçen de yazdım ama cvp veren olmamış kızlar merak ediyorum bbodrumla banayaklaşmanın bebişleri iyimi..haber var mı aklım onlarda

[SUP][/SUP]
anneannem kalpten amelıyat olmustu bugun yogun bakımdan cıkarmıslardı basında annem kalıyordu benı boyle bırakıp gıttı kadın bu pazar gunu gerı gelecektı bugun nenemın kalbı durmus nabız gıtmıs gerı yogun bakıma almıslar annemgıl perişan ne olacak bılmıyorum ınsallah bıse olmas :KK43::KK43:

çok geçmiş olsun allah şifa versin

anneannem kalpten amelıyat olmustu bugun yogun bakımdan cıkarmıslardı basında annem kalıyordu benı boyle bırakıp gıttı kadın bu pazar gunu gerı gelecektı bugun nenemın kalbı durmus nabız gıtmıs gerı yogun bakıma almıslar annemgıl perişan ne olacak bılmıyorum ınsallah bıse olmas :KK43::KK43:

allah şifa versin canım.sende üzülüp kendini harab etme sütün filan gider aman dikkat et.

geçmiş olsun canım kıyamam sana. üzme kendini. bebişide üzersin. herşeyin hayırlısı.

bis geldiiiiiiiiiiiiiik İremim doğdu teyzeleriii :KK64: dün saat 17.45 de 3.250 gr. 50 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya gözlerimizi açtık :KK69: ilk gördüğüm an unutulmazdı hala gözümün önünde yavrum nasılda masumdu kıyamam :KK69: şimdi uyuyo canımıniçi uyansanında emzireyim diye bekliyorum kıyamadım uyandırmaya kimler doğurdu başka?
hadi gözünaydın canım. bak geçti gitti boşuna stres yaptın:)) sağlıklı, huzurlu, güzel bir ömrü olsun inşallah kızının. en kısa zamanda foto bekliyoruz...
selam kızlar yeni girmeye fırsatım oldu...
cumartesi saat 9:04te kızım,cimcik makarnam dünyaya geldi..49 cm 3110 gr doğdu teyzeleri...çok küçük daha toparlanmaya çalışıyoruz...benim ise hiç sezeryan ağrılarım olmadı ama gaz sancım bitirdi beni çok rahat geçti ilk kızımdaki gibi korkulan ağrılarım olmadı ama gazımı çıkarmak benim için çok büyk bi iş oldu delirdim resmen neyse kızlar şimdilik çıkıyorum...doğumda herkese dua ettim sağlıklı sıhatli kucağınıza almanız dileğiyle...:KK69:
gözünaydın canım. analı babalı büyüsün.
çok geçmiş olsun canım. inşallah iyi olur. sen de çok üzme kendini, sütünü etkilemesin.
meraba kızlar ya bebişten dolayı çok zor giriyorum uykusuzluktan kafayı felan yemek üzereyim:)ya annelik ne zor işmiş arkadaş ..14. gün itibariyle ilk defa dün gece göğsümden düzgün akacak kadar süt geldi biliyomusunuz.ilk defa göğsüm karıncalanır gibi oldu bide baktım göğsümün ucunda hiç sıkmadan kendiliğinden bi damla süt akıyo sevindirik oldum.artık mama vermek istemiyorum bebişime günlerdşr süt olsun die yemediğim içmediğim şey kalmadı.

neyse geçen de yazdım ama cvp veren olmamış kızlar merak ediyorum bbodrumla banayaklaşmanın bebişleri iyimi..haber var mı aklım onlarda

bodrumun bebeği hala hastanede, ne zaman çıkacak belli değil. duygu eve çıkmış ama çok şükür. face.e yazmış.

bildiğim kadarıyla bodrumun bebeği halen yoğun bakımda. ama banayaklaşmanın bebişi iyi evdeler artık. Allah herkesin bebeğine sağlık versin.

esraaaa
merveeee
arkadaşlar sizi çok özledim yaaa
öyküm..elif...hepinizi tek tek sayamıycam ama cidden özledim..
esra aklına korkuyu ve malum yaratıkları getirme ve düşünme canım, evin her odasına dua kitabı ve kuran koy..
hepinizi öpüyorum,
tubi ve kızılcık sağlıkla doğum yapın yavrularınızla gelin,
benim canım arkadaşlarım..
canım sevimmm biz de seni çk özledik bacımmm yaa :))
bis geldiiiiiiiiiiiiiik İremim doğdu teyzeleriii :KK64: dün saat 17.45 de 3.250 gr. 50 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya gözlerimizi açtık :KK69: ilk gördüğüm an unutulmazdı hala gözümün önünde yavrum nasılda masumdu kıyamam :KK69: şimdi uyuyo canımıniçi uyansanında emzireyim diye bekliyorum kıyamadım uyandırmaya kimler doğurdu başka?
oooo:21::21::21::21:
hadi gözünaydın bacım çk telaş ettin ama bak hiç bişey yokmuş diye kendin diyorsun maşallah sübhanallah Rabbim analı babalı buyutsun vatana millete hayrlı evlat olsun inşşş... :))
kızlar ben de lohusa depresyonu yaşıyom galiba... akşam altını alırken çok ağladı durmadı, ben de başladım ağlamaya, kızdım biraz da bebişe... sonr a emerken çok acıyo göğsüm, bi de oğlum çekiştirerek emiyodu, kızdım yine aldım ağzından göğsümü... bi de emerken inliyodum ağlıyodum, o da ağlar gibi yaptı içim acıdı.. halbuki emerken çok huzurlu oluverirdi... sonra sana demedim kuzum diye bi de ona ağladım....
göğsüm daha kötü oldu sanki, 3 haftayı geçti, bi tüp lansonih bitti, bi işe yaramadı.... şimdi mustelanınkini kullanıyom, inş o iyi gelir
gülsüm sen kendini çok strese sokuyorsun canım... neden böylesin? rahat ol biraz ya... yazık yavrucaktan alıyorsun hep hırsını snra vicdan azabı çekip daha çok bunalıma giriyorsun... pozitif ol bacım bende girer gibi oluyorum oğluma bakıp iki sevdiğimde herşeyi unutuyorum... eşim sanki ilgili değilmiş gibi geliyor halbuki öyle değil seytan vesvese veriyor... bu lohusalık böyle bişi olsa gerek... rahat ol bacım :KK34:
Slm kızlar 14:30 gibi evden çıkıcaz 17:00 de doğum başlayacak Allah kısmet ederse..içim içime saığmıyor çok heyecanlanıyorum,düşünmemeye çalışıyorum.. düşündükçe de bebeğimi göreceğim anı hayal ediyorum gözlerim doluyor..bana dua edin kızlar sağlıkla çıkalım ikimizde doğumdan..

hadi tubicim Allah yar ve yardımcın olsn göz acıp kapayıncaya kadar bebeğine kavuşursun inşallah... :))

canım ya çok geçmiş olsun sağlığına kavuşur inşallah üzme kendini sende nesi vardıki hastamıydı

selam kızlar yeni girmeye fırsatım oldu...
cumartesi saat 9:04te kızım,cimcik makarnam dünyaya geldi..49 cm 3110 gr doğdu teyzeleri...çok küçük daha toparlanmaya çalışıyoruz...benim ise hiç sezeryan ağrılarım olmadı ama gaz sancım bitirdi beni çok rahat geçti ilk kızımdaki gibi korkulan ağrılarım olmadı ama gazımı çıkarmak benim için çok büyk bi iş oldu delirdim resmen neyse kızlar şimdilik çıkıyorum...doğumda herkese dua ettim sağlıklı sıhatli kucağınıza almanız dileğiyle...:KK69:
hadi gözünaydn cnm snde dört gözle bekliyordun bebişini, maşallah ağrın da olmamış :nazar: Allah analı babalı buyutsn inşş...
yaa :KK43: çk g.olsn canım çk üzüldüm Allah acil şifalar versin :KK43:(

uykusuzluk hali bizlerde de mevcut bacım merak etme, eşler döner arkasını yatar bize olan olur :))

banayaklasmanın bebeği çıkmış hastaneden ama kontrollere devam...
bodrumun bebeği yoğun bakımdaymış hala, serumla besleniyormuş, annesi daha kucağına alamamış :KK43: bi damla anne sütü geçmemiş daha boğazından :KK43: ama inş. düzelicek inşallahhh!

yakamozzzzzzzz hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim. sen de katıldın sonunda kervanımıza :)
benim bebeğim de ilk bi kaç gün çok uyudu, merak etme. uyandır emzir, 3 saati geçirme, ayılması çok zor oluyo bebeğin. bi kaç güne kadar acıktığında çığlıklar atmaya başlayacak:KK66: doymuyo zannedeceksin annesi.

hadi gözünaydın canım. bak geçti gitti boşuna stres yaptın:)) sağlıklı, huzurlu, güzel bir ömrü olsun inşallah kızının. en kısa zamanda foto bekliyoruz...

gözünaydın canım. analı babalı büyüsün.

çok geçmiş olsun canım. inşallah iyi olur. sen de çok üzme kendini, sütünü etkilemesin.

bodrumun bebeği hala hastanede, ne zaman çıkacak belli değil. duygu eve çıkmış ama çok şükür. face.e yazmış.
ay evet ya boşuna stres yapmışım hep çok araştırmaktan oluyo o kadar doğum yapanların yorumlarını okumsam bu kadar büyümiycekti belki gözümde çok şükür sorunsuz atlattım :)) bugün pc ye atar eklerim resmini kırmızı suratlı bişy zaten :KK70:

canım sevimmm biz de seni çk özledik bacımmm yaa :))

oooo:21::21::21::21:
hadi gözünaydın bacım çk telaş ettin ama bak hiç bişey yokmuş diye kendin diyorsun maşallah sübhanallah Rabbim analı babalı buyutsun vatana millete hayrlı evlat olsun inşşş... :))

gülsüm sen kendini çok strese sokuyorsun canım... neden böylesin? rahat ol biraz ya... yazık yavrucaktan alıyorsun hep hırsını snra vicdan azabı çekip daha çok bunalıma giriyorsun... pozitif ol bacım bende girer gibi oluyorum oğluma bakıp iki sevdiğimde herşeyi unutuyorum... eşim sanki ilgili değilmiş gibi geliyor halbuki öyle değil seytan vesvese veriyor... bu lohusalık böyle bişi olsa gerek... rahat ol bacım :KK34:

hadi tubicim Allah yar ve yardımcın olsn göz acıp kapayıncaya kadar bebeğine kavuşursun inşallah... :))
sağol canımcım amin cidden hiçbişy yokmuş :))

ayy çok geçmiş olsun canım üzmemeye çalış kendini iyi düşünelim iyi olsun bişey olmaz inşallah ...
deli karıııııı :KK9: bak bu kadar hırpaladın kendını normalmı sezeryanmı dıyeee cok sukur kurtuldunnn masallah ırem hanıma resımlerını koyarsın artık :nazar::nazar::nazar:
evet ya geçti gitti çok şükür ne bilim bu kadar kolay oldugunu bi daha kimseyi dinlemiycem :KK70: bugün eklerim çirkin kızımı :KK70:

gözünaydın yakamozz:KK64::KK64::KK64: maşallah kuzuna :nazar: bende cuma doğuruyorum kısmetse:KK19:

evet ya herkes bişey söylüyo insan allak bullak oluyo en iyisi kimseye inanmamak herkesin doğumu bünyesi farklı.. sağsalim almışsın kucağına allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin..
sunni sancıylamı canım ? hadi inşallah bu kadar bekledin kolayca doğurursun bu kararlılıkla bekliyoruz senin inatçı kızını da dört gözle ...
kuzumm gözün aydın. ben hala doğuramayanlardanım. :) allah analı babalı büyütsün. darısı başıma normal doğum ile inşallah.
sağol canımcım satımız aynıydı seninle :)) seninkide benim kız gibi nazlı çıktı benimde alınmasa yarın sunni verecekti doktor gelmezdi kesin :KK70: darısı başına inşallah kolayca doğurursun normal doğumla ...
çok çok çoooookkk tebrik ederimmm melegine kavuşmuşsun allahım nede güzeldir şimdiii minicik elleriii allahım nazarlardan saklasınnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet ya çok minik tutmaya korkuyor insan bişy olacak diye :) ama misler gibi kokuyor yakoklamaya doyamıyorum, teşekkür ederim canım darısı başına artık...

rezene.....:KK34:rahatlatıyo bebişleri.eeee rahatlayınca mışıl mışıl uyuyorlar.günde 30cc veriyorum.bir de banyo yapınca ooooo değmeyin keyfime.:KK34:

merak ediyorum yenidoğmuş bebişlere veriliyor mu ki doktora sordun mu ? normalde tek anne sütü ya yeterse inş tabi ..

X