2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah fıstığaaaaa, çok tatlı kızın... Allah analı babalı büyütsün. göbüşün gitti mi :)))))
teşekkürler canım gitti gitti :) minik bir göbüş kaldı ama doktor o şişkinlik geçer zamanla diyo tam olarak iyileşince spora başlıycam zaten bişyciğim kalmaz :)
ANAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MASALLAH KURBAN OLURUM KIZ YAKAMOZZZ ALLAHIM ESIRGESIN

KIZ HEM SENDEN ALMIS BIDE ESININ SENLE BIR FOTUSU VARDI SANIRIM GORMUSTUM KARDESIM OLSUN ESINEDE BENZIYORRR IKINIZDEN ALMIS BENCE AYYYYYYYYYYYY YERIM BEN ONUUUUUU :KK19::KK64::KK64::KK64::KK62::nazar:

teşekkür ederiz teyzoşu annemde öyle diyo ikinizede benziyo diyo ama daha çok minnak ben pek benzetemedim kendime az büyüyünce belli olur artık :)

teşekkürler canım gitti gitti :) minik bir göbüş kaldı ama doktor o şişkinlik geçer zamanla diyo tam olarak iyileşince spora başlıycam zaten bişyciğim kalmaz :)

teşekkür ederiz teyzoşu annemde öyle diyo ikinizede benziyo diyo ama daha çok minnak ben pek benzetemedim kendime az büyüyünce belli olur artık :)

iyi iyi sevindim, 1 hafta içinde şişlik baya bi iniyo. benim doğumda 6 kilo gitmiş,ama 8 kilo kadar fazlam var, 52 ye incem geri inş... :)

alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar babamızdan gizli koyduk görürse sildirir :)) dır dır etmesin şimdi başımda :KK70:

iyi iyi sevindim, 1 hafta içinde şişlik baya bi iniyo. benim doğumda 6 kilo gitmiş,ama 8 kilo kadar fazlam var, 52 ye incem geri inş... :)

ben doğumdan sonraki gün tartıldım 5 kilo gitmiş 5 kilo kaldı geriye ama hamile kaldığım yaz da 5 kilo almıştım hedefim 10 kiloyu vermek bakalım inş. gider hemencik :)

kızlar ya ben resmi nasıl silecem eklentilerden ve mesaj düzenlemeden silemiyorum buton kalktıgı için silmenin bi yolu yokmu ?

aha karşılaştık bile sevimm çok özledim seni kızz :):KK70:

merveeee bu nasıl karşılaşmak :KK5:
sıpalardan buraya bi hepimiz gelemiyoruz :KK4:
ayy keşke komşu olsaydıkk birbirimizin halinden gene biz anlıyoz hee :KK55::KK55:

teşekkür ederim canım çok şükür kavuştum bende sonunda kuzuma :))

şimdi ekliyorum canımcım

kız valla yüzünü gören cennetlik he nerelerdesin seviiii :)) evet ya büyüttüğüm kadar yokmuş cidden :)
tamam teyzoşu yarına kadar sizin olsun irem doya doya bakın :)) ekliyorum şincik

:)) bende resim eklemek için girmiştim daha doğmadan ekliycem diyodum geciktirmiyim kızlar bekler dedim :KK70:

amin canımcım darısı başına sende hayırlısıyla sağlıkla kucagına alırsın inşallah yavrunu ...

kızz seninkide inatçı çıktı he gelmeye niyeti yokmu hala :)

heeee senin yüzünü görende cennetlik yakamozz korkuyomm diye diye bizide tik ettin sen doğurana kadar aklımız fikrimiz sende kaldı, başımızın etini yediğine değdimi deli karı :KK57:şimdide kilo vercem diye yemede :KK9::KK9:
kızın azıcık gözünü açsında göreyim seni buralara gelebiliyomusun :KK4::KK6::KK68:
ohh be dünya varmış :21:sana takılmayıda özlemişim :KK8:

valla hıc bı bılgım yok canım
ama bayıldım kızınaa yaa pamuk pamuk:))
benım kı beter ınatçı cıktın yada tembel teneke:)))

yok yaw dr lar tam gününü bilmiyo bence, ya üstüne görmüş oluyoruz yada söylediklerinden daha geç döllenme olabiliyo...
sen nasılsın asıl onu söyle, ağırlaştınmı, ayakların falan şiştimi, eğer sen ağır değilsen varsın biraz geç gelsin...ben son bi ay resmen sürünüyodum, doğurdumda kurtuldum yahu darısı bütün hamişlerin başına..

allah seni iyi yapsın kızzzz :KK9::KK60::KK60::KK60::KK60::KK62:
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
nası bilirler benim huyumu :KK9::KK9:

:KK1::KK1:

ben agırlasmadım yaa bı bıraksalar gezmedıgım yer kalmayacak:))
burasıda koğuş gıbı oldu doguramayanlar kbı gelıyor sızlanıyor agrılardan doguranlaar bebelerınden bahsedıyo:KK1::KK1:
senın nasıl gıdıyor tecrubelı anne

yakamoz neresi kırmızı ya maşşallah çoook tatlı fıstık gibi Allah nazarlardan saklasın inş darısı başımızaa :KK66:)

:KK1::KK1:

ben agırlasmadım yaa bı bıraksalar gezmedıgım yer kalmayacak:))
burasıda koğuş gıbı oldu doguramayanlar kbı gelıyor sızlanıyor agrılardan doguranlaar bebelerınden bahsedıyo:KK1::KK1:
senın nasıl gıdıyor tecrubelı anne

gezme deme bana, her şartta gezerim ben :KK55:o kadar ağırlaştım genede gezdim :KK9:
iyi gidiyo ablası, bebek hasta olmadığı sürece sorun yok allaha şükür...
bazen uykusuzluk baş ağrısı yapınca 7-24 elimde çay kahve ve türevleri olan bi fincan, evin içinde geziyom :KK53:
öptüm hepiniziiiiiiii annem balkonda yanlız,
fenalık geldi kadına hepimiz bi pc nin başında :KK53:
kaçtımmmmm bennnnn :KK3::KK4:
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

merveeee bu nasıl karşılaşmak :KK5:
sıpalardan buraya bi hepimiz gelemiyoruz :KK4:
ayy keşke komşu olsaydıkk birbirimizin halinden gene biz anlıyoz hee :KK55::KK55:

heeee senin yüzünü görende cennetlik yakamozz korkuyomm diye diye bizide tik ettin sen doğurana kadar aklımız fikrimiz sende kaldı, başımızın etini yediğine değdimi deli karı :KK57:şimdide kilo vercem diye yemede :KK9::KK9:
kızın azıcık gözünü açsında göreyim seni buralara gelebiliyomusun :KK4::KK6::KK68:
ohh be dünya varmış :21:sana takılmayıda özlemişim :KK8:
kız ben hep burdayım sen yoksun :)) he ya vallahi doğru söylüyosun başınızın etini yedim durdum 9 ay napacam ben diye :KK1: yok kız kilo elbet verilir takmam o kadar doğum korkusu gibi olmaz merak etme :)) benim kızdan fırsat buldukça topiğe atıyorum kendimi şimdilik uslu kızım inş. böyle gider :KK9:

valla hıc bı bılgım yok canım
ama bayıldım kızınaa yaa pamuk pamuk:))
benım kı beter ınatçı cıktın yada tembel teneke:)))

benmkide aynı kız doğdu tembel oldugu belli oluyo zaten :) az kaldı canım bugün yarın görürüz seninkinide

slm kızlar pek katılamasam da ben de haziran annesiyim gerçi bu gidişle temmuz annesi olacağım gibi...benim de dün kontrolüm vardı bebişimin kafa oturmamış daha açılma da yokmuş bana çömelip kalk dedi doktorum kendini zorlamadan sabah 20 akşam 20 kere...bi de yürüyüş bol bol...sütü de kes artık iyice şişmesin bebek dedi..bizimki biraz tosun da..:nazar:.bi de çoook meşhur çatı muayenesini oldum hiç de korkulacak bişey değilmiş bence çatım da müsaitmiş bakalım normal doğum çoook istiyorum ben de haftaya tekrar kontrolüm var o zamana kadar doğursam pek bi mutlucuk olacağım...:KK52:
fazla bi kişi kalmadı zaten aslında kıymetini bilmek lazım:)))
yazmasam da hep takip ettim burayı...inşallah kalanlar da sağ salim kavuşur bebişlerine :KK70:
hepinizi öpüyorum...:KK71:

slm kızlar pek katılamasam da ben de haziran annesiyim gerçi bu gidişle temmuz annesi olacağım gibi...benim de dün kontrolüm vardı bebişimin kafa oturmamış daha açılma da yokmuş bana çömelip kalk dedi doktorum kendini zorlamadan sabah 20 akşam 20 kere...bi de yürüyüş bol bol...sütü de kes artık iyice şişmesin bebek dedi..bizimki biraz tosun da..:nazar:.bi de çoook meşhur çatı muayenesini oldum hiç de korkulacak bişey değilmiş bence çatım da müsaitmiş bakalım normal doğum çoook istiyorum ben de haftaya tekrar kontrolüm var o zamana kadar doğursam pek bi mutlucuk olacağım...:KK52:
fazla bi kişi kalmadı zaten aslında kıymetini bilmek lazım:)))
yazmasam da hep takip ettim burayı...inşallah kalanlar da sağ salim kavuşur bebişlerine :KK70:
hepinizi öpüyorum...:KK71:

hoşgeldn arkadaşım süt gerçekten bebişe kilo mu aldırıyo epeyy ? far ediyo musun ne kadar bebeğinn ?

X