tabi ya çok değişir daha çok minik :) oy canım ya ne tatlıdır şimdi :))) benim yerime de kokla annesi mis gibidir o şimdi
bugün mü çıktınız hastaneden canm? arabayla mı döndünüz? yolculuk kolay oldu mu?
bluee ne zaman doğuruyosun tatlım ya :26: çok özendim bu akşam yine ben yaaa
evet canım bugün çıktık hastaneden dün yaptım doğumu, bizim arabayla döndük eşim sırf yol sarsmasın diye 1 saat uzattı yolu çokda yavaş geldi dikişler acımasın diye ama yinede zıplamaktan bi hal oldum çok acıdı yoldatabi ya çok değişir daha çok minik :) oy canım ya ne tatlıdır şimdi :))) benim yerime de kokla annesi mis gibidir o şimdi
bugün mü çıktınız hastaneden canm? arabayla mı döndünüz? yolculuk kolay oldu mu?
inş ya benm sancılarımda hep var hergün heyecanlanıyorum ama artık beklemicem bekledikçe gelmiyo cimcimemanladım canm benm kızımda anca 3 kilodur diyorum biraz daha kilo alsa bakalım yarın doktora gidicem ne dicek gene bu hafta olabilir der yollarrr
canım ben normal doğum bekliyorum, o yüzden belirsiz:) hayırlısı bakalım :) yarın doktora gidicem, ne dicek bakalım. 10 gün önce sancı vs yoktu belki nstde yarın çıkar, belim ağrıyor hafiften ama nişan vs gelmedi. ben acele etmiyorum ya, bu halim de güzel, oğluşumu merak ediyorum çok, onu kucaklamayı heyecanla bekliyorum ama karnımdaki hali de güzel, tadını çıkarmaya çalışıyorum:))
çok şükür rahat geçti canımcım teşekkür ederimmm :)) şimdi pcde değil fotolar diye atamadım en kısa zamanda atıcam... Çok minnak ya kimseye benzetemedim ben kendimede eşimedebiraz kendine gelsin büyüsün o zaman belli olur sanırım
bis geldiiiiiiiiiiiiiik İremim doğdu teyzeleriiidün saat 17.45 de 3.250 gr. 50 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya gözlerimizi açtık ilk gördüğüm an unutulmazdı hala gözümün önünde yavrum nasılda masumdu kıyamam şimdi uyuyo canımıniçi uyansanında emzireyim diye bekliyorum kıyamadım uyandırmaya kimler doğurdu başka?
bis geldiiiiiiiiiiiiiik İremim doğdu teyzeleriiidün saat 17.45 de 3.250 gr. 50 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya gözlerimizi açtık ilk gördüğüm an unutulmazdı hala gözümün önünde yavrum nasılda masumdu kıyamam şimdi uyuyo canımıniçi uyansanında emzireyim diye bekliyorum kıyamadım uyandırmaya kimler doğurdu başka?
evet ya çok şükür hala inanamıyorum ben...Yalnız herşey çok kolay geçti açıkcası bu kadar kolay oldugunu bilsem hiç stres yapmazdım korkacak hiçbişey yokmuş doğumdan çıktım böyle olacagını bilsem 10 tane doğururum dedim eşimeöyle bi anlatıyolardıki sezeryanı benim gibi hiç yaşamamış olanlarda canından can kopuyo sanıyo ne doğum anı ne doğum sonrası hiçbir ağrı hissetmedim hala anlamış değilim neden doğumdan korktuklarını bi daha hiçbi konuda nette yazılanlara inanmayı düşünmüyorum hamileliğimin son ayı resmen doğum korkusuyla geçti napacam ben diye ağlıyodum artık söylenenlerden dolayı diş çektirmek bile bundan daha zor ya anlatanların canı çok tatlı yada korkutmak için yapıyolarmış öyle düşünyorum artık...Neyse herşeyden önemlisi sağ salim kavuştum kızıma
Slm kızlar 14:30 gibi evden çıkıcaz 17:00 de doğum başlayacak Allah kısmet ederse..içim içime saığmıyor çok heyecanlanıyorum,düşünmemeye çalışıyorum.. düşündükçe de bebeğimi göreceğim anı hayal ediyorum gözlerim doluyor..bana dua edin kızlar sağlıkla çıkalım ikimizde doğumdan..
hadi tubicim hakkınızda hayırlısı. bir an önce al bebişini kucağına. bana da dua et doğumdayken. normal doğurayım diye. yoksa benim dr da bu gidişle en fazla pztsiye kadar bekleyip sezeryan yapacak.
Slm kızlar 14:30 gibi evden çıkıcaz 17:00 de doğum başlayacak Allah kısmet ederse..içim içime saığmıyor çok heyecanlanıyorum,düşünmemeye çalışıyorum.. düşündükçe de bebeğimi göreceğim anı hayal ediyorum gözlerim doluyor..bana dua edin kızlar sağlıkla çıkalım ikimizde doğumdan..
ben de 2 saat sonra gidip oğluşumu görcem bakalım ne durumdayız
gör bakalım slm söyle bizden :) bende yarın görcem kızımı. gerçi dün gördüm ama olsun özlüyor insan. gelsin istiyorum artık vaktide geldi geçicek nerdeyse ama tık yok.
söylerimgelecek annesi nazlı çıktı senin kız :)) rahatı yerinde heralde:)) benim kardeşim de gününden geç doğdu hala aynı yavaşlık ve tembellik devam ediyo
ayy deme ya. yandık o zaman desene :) ben çok tezcanlıyım bana benzemiycek.