2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bluee ne zaman doğuruyosun tatlım ya :26: çok özendim bu akşam yine ben yaaa

bluee ne zaman doğuruyosun tatlım ya :26: çok özendim bu akşam yine ben yaaa

canım ben normal doğum bekliyorum, o yüzden belirsiz:) hayırlısı bakalım :) yarın doktora gidicem, ne dicek bakalım. 10 gün önce sancı vs yoktu belki nstde yarın çıkar, belim ağrıyor hafiften ama nişan vs gelmedi. ben acele etmiyorum ya, bu halim de güzel, oğluşumu merak ediyorum çok, onu kucaklamayı heyecanla bekliyorum ama karnımdaki hali de güzel, tadını çıkarmaya çalışıyorum:))

evet canım bugün çıktık hastaneden dün yaptım doğumu, bizim arabayla döndük eşim sırf yol sarsmasın diye 1 saat uzattı yolu çokda yavaş geldi dikişler acımasın diye ama yinede zıplamaktan bi hal oldum çok acıdı yolda hani çokda yavaş gelse sonuçta ameliyat ister istemezz acıyo ...Koklarım teyzoşu senin yerinede kendi yerimede :))

inş. bi an önce olur canımcım seninde ya insan merak ediyo gerçekten gün geçtikçe, ama karnındaki halide çok güzel tadını çıkar ben şimdiden özledim tekmelemelerini tabi koklamak öpmek ayrı bi güzel

bende canım normal ikimiz kalcaz galiba olsun canım dediğin gibi tadını çıkarmak lazım ama dedim ya benm ağrılarım var çok ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum ..bende yarın nst ye giricem ağrılarım var ama doktor tam sancı deyip gün vermiyo bakalım nolcaz bende çok merak ediyorum kuzumu ama diyorum küçük daha kırkıda bitirelim inş

çok çok çoooookkk tebrik ederimmm melegine kavuşmuşsun allahım nede güzeldir şimdiii minicik elleriii allahım nazarlardan saklasınnnnn

deli karıııııı bak bu kadar hırpaladın kendını normalmı sezeryanmı dıyeee cok sukur kurtuldunnn masallah ırem hanıma resımlerını koyarsın artık

gözünaydın yakamozz maşallah kuzuna bende cuma doğuruyorum kısmetse

evet ya herkes bişey söylüyo insan allak bullak oluyo en iyisi kimseye inanmamak herkesin doğumu bünyesi farklı.. sağsalim almışsın kucağına allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin..

kuzumm gözün aydın. ben hala doğuramayanlardanım. :) allah analı babalı büyütsün. darısı başıma normal doğum ile inşallah.

Slm kızlar 14:30 gibi evden çıkıcaz 17:00 de doğum başlayacak Allah kısmet ederse..içim içime saığmıyor çok heyecanlanıyorum,düşünmemeye çalışıyorum.. düşündükçe de bebeğimi göreceğim anı hayal ediyorum gözlerim doluyor..bana dua edin kızlar sağlıkla çıkalım ikimizde doğumdan..

hadi tubicim hakkınızda hayırlısı. bir an önce al bebişini kucağına. bana da dua et doğumdayken. normal doğurayım diye. yoksa benim dr da bu gidişle en fazla pztsiye kadar bekleyip sezeryan yapacak.

ay canım benim Allah hayırlı bi doğum nasip etsin, kuzuna kavuşuyorsun ne güzel:)) heyecanlı olacaksın tabi çok normal :)))
bize de dua et, unutma olur mu, hayırlı doğum yapalım diye..bak sorcam dua ettinmi diye

gör bakalım slm söyle bizden :) bende yarın görcem kızımı. gerçi dün gördüm ama olsun özlüyor insan. gelsin istiyorum artık vaktide geldi geçicek nerdeyse ama tık yok.

söylerim gelecek annesi nazlı çıktı senin kız :)) rahatı yerinde heralde:)) benim kardeşim de gününden geç doğdu hala aynı yavaşlık ve tembellik devam ediyo

ayy deme ya. yandık o zaman desene :) ben çok tezcanlıyım bana benzemiycek.

neyse çocuğa şimdi haksızlık etmeyelim annesi daha günü geçmedi :))
ben de gideyim bi duş alayım bugün çatı kontrol olabilir, hayırlısı..gelince gelirim yazarım yine.. öpüyorum seni ben gelene kadar sancıların başlar inşallah :))

selam kızlar yeni girmeye fırsatım oldu...
cumartesi saat 9:04te kızım,cimcik makarnam dünyaya geldi..49 cm 3110 gr doğdu teyzeleri...çok küçük daha toparlanmaya çalışıyoruz...benim ise hiç sezeryan ağrılarım olmadı ama gaz sancım bitirdi beni çok rahat geçti ilk kızımdaki gibi korkulan ağrılarım olmadı ama gazımı çıkarmak benim için çok büyk bi iş oldu delirdim resmen neyse kızlar şimdilik çıkıyorum...doğumda herkese dua ettim sağlıklı sıhatli kucağınıza almanız dileğiyle...

anneannem kalpten amelıyat olmustu bugun yogun bakımdan cıkarmıslardı basında annem kalıyordu benı boyle bırakıp gıttı kadın bu pazar gunu gerı gelecektı bugun nenemın kalbı durmus nabız gıtmıs gerı yogun bakıma almıslar annemgıl perişan ne olacak bılmıyorum ınsallah bıse olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…