2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar ya bebişten dolayı çok zor giriyorum uykusuzluktan kafayı felan yemek üzereyim:)ya annelik ne zor işmiş arkadaş ..14. gün itibariyle ilk defa dün gece göğsümden düzgün akacak kadar süt geldi biliyomusunuz.ilk defa göğsüm karıncalanır gibi oldu bide baktım göğsümün ucunda hiç sıkmadan kendiliğinden bi damla süt akıyo sevindirik oldum.artık mama vermek istemiyorum bebişime günlerdşr süt olsun die yemediğim içmediğim şey kalmadı.

neyse geçen de yazdım ama cvp veren olmamış kızlar merak ediyorum bbodrumla banayaklaşmanın bebişleri iyimi..haber var mı aklım onlarda

[SUP][/SUP]
çok geçmiş olsun allah şifa versin

allah şifa versin canım.sende üzülüp kendini harab etme sütün filan gider aman dikkat et.

geçmiş olsun canım kıyamam sana. üzme kendini. bebişide üzersin. herşeyin hayırlısı.

hadi gözünaydın canım. bak geçti gitti boşuna stres yaptın:)) sağlıklı, huzurlu, güzel bir ömrü olsun inşallah kızının. en kısa zamanda foto bekliyoruz...
gözünaydın canım. analı babalı büyüsün.
çok geçmiş olsun canım. inşallah iyi olur. sen de çok üzme kendini, sütünü etkilemesin.

bodrumun bebeği hala hastanede, ne zaman çıkacak belli değil. duygu eve çıkmış ama çok şükür. face.e yazmış.

bildiğim kadarıyla bodrumun bebeği halen yoğun bakımda. ama banayaklaşmanın bebişi iyi evdeler artık. Allah herkesin bebeğine sağlık versin.

canım sevimmm biz de seni çk özledik bacımmm yaa :))
oooo
hadi gözünaydın bacım çk telaş ettin ama bak hiç bişey yokmuş diye kendin diyorsun maşallah sübhanallah Rabbim analı babalı buyutsun vatana millete hayrlı evlat olsun inşşş... :))
gülsüm sen kendini çok strese sokuyorsun canım... neden böylesin? rahat ol biraz ya... yazık yavrucaktan alıyorsun hep hırsını snra vicdan azabı çekip daha çok bunalıma giriyorsun... pozitif ol bacım bende girer gibi oluyorum oğluma bakıp iki sevdiğimde herşeyi unutuyorum... eşim sanki ilgili değilmiş gibi geliyor halbuki öyle değil seytan vesvese veriyor... bu lohusalık böyle bişi olsa gerek... rahat ol bacım

hadi tubicim Allah yar ve yardımcın olsn göz acıp kapayıncaya kadar bebeğine kavuşursun inşallah... :))

canım ya çok geçmiş olsun sağlığına kavuşur inşallah üzme kendini sende nesi vardıki hastamıydı

hadi gözünaydn cnm snde dört gözle bekliyordun bebişini, maşallah ağrın da olmamış Allah analı babalı buyutsn inşş...
yaa çk g.olsn canım çk üzüldüm Allah acil şifalar versin (

uykusuzluk hali bizlerde de mevcut bacım merak etme, eşler döner arkasını yatar bize olan olur :))

banayaklasmanın bebeği çıkmış hastaneden ama kontrollere devam...
bodrumun bebeği yoğun bakımdaymış hala, serumla besleniyormuş, annesi daha kucağına alamamış bi damla anne sütü geçmemiş daha boğazından ama inş. düzelicek inşallahhh!

yakamozzzzzzzz hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim. sen de katıldın sonunda kervanımıza :)
benim bebeğim de ilk bi kaç gün çok uyudu, merak etme. uyandır emzir, 3 saati geçirme, ayılması çok zor oluyo bebeğin. bi kaç güne kadar acıktığında çığlıklar atmaya başlayacak doymuyo zannedeceksin annesi.

ay evet ya boşuna stres yapmışım hep çok araştırmaktan oluyo o kadar doğum yapanların yorumlarını okumsam bu kadar büyümiycekti belki gözümde çok şükür sorunsuz atlattım :)) bugün pc ye atar eklerim resmini kırmızı suratlı bişy zaten

sağol canımcım amin cidden hiçbişy yokmuş :))

ayy çok geçmiş olsun canım üzmemeye çalış kendini iyi düşünelim iyi olsun bişey olmaz inşallah ...
deli karıııııı bak bu kadar hırpaladın kendını normalmı sezeryanmı dıyeee cok sukur kurtuldunnn masallah ırem hanıma resımlerını koyarsın artık
evet ya geçti gitti çok şükür ne bilim bu kadar kolay oldugunu bi daha kimseyi dinlemiycem bugün eklerim çirkin kızımı

sunni sancıylamı canım ? hadi inşallah bu kadar bekledin kolayca doğurursun bu kararlılıkla bekliyoruz senin inatçı kızını da dört gözle ...
kuzumm gözün aydın. ben hala doğuramayanlardanım. :) allah analı babalı büyütsün. darısı başıma normal doğum ile inşallah.
sağol canımcım satımız aynıydı seninle :)) seninkide benim kız gibi nazlı çıktı benimde alınmasa yarın sunni verecekti doktor gelmezdi kesin darısı başına inşallah kolayca doğurursun normal doğumla ...
çok çok çoooookkk tebrik ederimmm melegine kavuşmuşsun allahım nede güzeldir şimdiii minicik elleriii allahım nazarlardan saklasınnnnn

evet ya çok minik tutmaya korkuyor insan bişy olacak diye :) ama misler gibi kokuyor yakoklamaya doyamıyorum, teşekkür ederim canım darısı başına artık...

yakamozzz gözünaydın canım.hayırlısıyla yavrunu kucağına almışsın:81:.allah analı babalı büyütsün .

rezene.....rahatlatıyo bebişleri.eeee rahatlayınca mışıl mışıl uyuyorlar.günde 30cc veriyorum.bir de banyo yapınca ooooo değmeyin keyfime.

merak ediyorum yenidoğmuş bebişlere veriliyor mu ki doktora sordun mu ? normalde tek anne sütü ya yeterse inş tabi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…