2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende cok özledımmmm arıcam ama musaıt olurmusun bılmıyorum onun ıcın arıyamıom

hoşgeldniz öncelikle allah hayırlı uzun ömür versin ikinzede canm sezeryan mı oldun ki sen ?gelmesi lazım ama sıkma canını gelir inş ben sana bişeyler söylicem canm inş okut onları birine nahl süresi 65 ve 72.ayetlerni oku,eğer yazabilen biri varsa arapça hicr süresini yaz suya atiç inş,muhammed süresi 15.ayeti ile bakara süresi 233.ayeti ekmeğe oku süte doğra iç in iyi olursun canım ..biliyosun şifamız kuranda

söylıyım de sütün gelsın bebecik ac kalmasın :) eger dus alınacak estetık dıkıs olduysan hemen dusa gır sıcak suyla gögüslerini ov canım ıyıce benımde gelmemıstı ılk bas yanı azdı acıkcası hemsıre boyle yap dıyınce yaptım masallahı var suan

Son düzenleme:
ve bol bol sekerlı seyler yee tatlı gıbı cok faydası var bıde ben humananın süt arttırıcı cayı var ondan ıcyorum

bu arda canım çörek otunu döv balla macun yap sıcak suyla iç canım inş oda çok iyi gelirrrr

bis geldiiiiiiiiiiiiiik İremim doğdu teyzeleriii dün saat 17.45 de 3.250 gr. 50 cm olarak spinal sezeryanla dünyaya gözlerimizi açtık ilk gördüğüm an unutulmazdı hala gözümün önünde yavrum nasılda masumdu kıyamam şimdi uyuyo canımıniçi uyansanında emzireyim diye bekliyorum kıyamadım uyandırmaya kimler doğurdu başka?

gözün aydın canım... bak oldu bitti geldi bebişin çok şükür... Allah hayırlı uzun ömürler sağlık versin

biz de bugün kontrolune gittik... eko çekildi, iyimiş çok şükür... bi de hepetit aşısı yapıldı.. bi dahaki ay tam 4 aşısı varmış kuzumun şimdi uyanmasını bekliyorum ben de... emziriip paklayıp ben de uyumak istiyorum...

gözün aydın canım... bak oldu bitti geldi bebişin çok şükür... Allah hayırlı uzun ömürler sağlık versin

evet ya çok şükür hala inanamıyorum ben...Yalnız herşey çok kolay geçti açıkcası bu kadar kolay oldugunu bilsem hiç stres yapmazdım korkacak hiçbişey yokmuş doğumdan çıktım böyle olacagını bilsem 10 tane doğururum dedim eşime öyle bi anlatıyolardıki sezeryanı benim gibi hiç yaşamamış olanlarda canından can kopuyo sanıyo ne doğum anı ne doğum sonrası hiçbir ağrı hissetmedim hala anlamış değilim neden doğumdan korktuklarını bi daha hiçbi konuda nette yazılanlara inanmayı düşünmüyorum hamileliğimin son ayı resmen doğum korkusuyla geçti napacam ben diye ağlıyodum artık söylenenlerden dolayı diş çektirmek bile bundan daha zor ya anlatanların canı çok tatlı yada korkutmak için yapıyolarmış öyle düşünyorum artık...Neyse herşeyden önemlisi sağ salim kavuştum kızıma

Son düzenleme:

oy çokmuş ya, kıyamam kuzucuga olsun sağlıklı olsunda yaptırırız mecburen herşey onların sağlıkları için benimki uyanıp uyanıp geri uyuyo :)) kaç saatte bi emziriyosun sen canım ? bide ne kadar süre emziriyosun kıdemlisin sen bizden :))

kızlar ben de lohusa depresyonu yaşıyom galiba... akşam altını alırken çok ağladı durmadı, ben de başladım ağlamaya, kızdım biraz da bebişe... sonr a emerken çok acıyo göğsüm, bi de oğlum çekiştirerek emiyodu, kızdım yine aldım ağzından göğsümü... bi de emerken inliyodum ağlıyodum, o da ağlar gibi yaptı içim acıdı.. halbuki emerken çok huzurlu oluverirdi... sonra sana demedim kuzum diye bi de ona ağladım....
göğsüm daha kötü oldu sanki, 3 haftayı geçti, bi tüp lansonih bitti, bi işe yaramadı.... şimdi mustelanınkini kullanıyom, inş o iyi gelir

canım doğum kolay da sonrası için dikkat et bol bol dinlen... ben doğumdan sonra heyecandan bikaç gün uyumadım resmen, ama pilim bitti sonra..

istediğinde veriyorum ama 3 saati geçirme diolar... 20 dk emzir demişti doktor, ilk 10 dk su gibi, sonrası ise besin gibi oluyomuş... kilo alamaz demişti doktor... başşta zor oluyodu 20 dk tamamlamak, çünkü uyuya kalıyodu sürekli... bi buçuk saat uğraşıyodum 20 dk tamamlamak için...

Son düzenleme:
ayy bizim sorunumuzda o ya uyuyo sürekli şimdi emzirdim yine 5 dk. emmeden uyuya kaldı uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyo mecbur bıraktım yerine nasıl tamamlıycamki ben 20 dk.yı :26: sen nasıl uyandırabiliyodun canım benmki uyudumu napsan gözünü açmıyo napsam :44: doğum sonrası hiç dinlenemedim vallahi bebişin etrafında dönüyorum sürekli uyandımı burnu kapandımı nefes alıyomu emzirsemmi diye doğru düzgün uyumadım gece annem olmasına ragmen

teşekkür ederiiiiiiiiiiiiiiz sağol canımcım inşallah sende bi an önce sağlıkla kavuşursun yavruna çok güzel bi duygu ...Kilosu doğumdan önce ultrasona girdim 3.400 dedi artı eksi 300 gr. olabilir dedi doktor 3.250 dogdu yani biraz daha az doğdu ama olsun çok şükür iyi kilosu çok farketmiyo canım zaten çok çok 300 gr. farketse bile büyük bir fark değil ...Hadi sıra sende artık doğurda gel

canim earth mama natural nipple al eczaneden
banada tek o fayda etti
lansinosh mustela care olmadi

canım gözünaydın hoşgeldin :)) çok sevindim rahat ve kolay olmasına. korktun ama korktuğun gibi olmadı çokşükür. darısı başımıza inşallah:))
bebişinin fotosunu bekliyoruz, kime benziyo sana mı eşine mi:)))

çok şükür rahat geçti canımcım teşekkür ederimmm :)) şimdi pcde değil fotolar diye atamadım en kısa zamanda atıcam... Çok minnak ya kimseye benzetemedim ben kendimede eşimede biraz kendine gelsin büyüsün o zaman belli olur sanırım

tabi ya çok değişir daha çok minik :) oy canım ya ne tatlıdır şimdi :))) benim yerime de kokla annesi mis gibidir o şimdi
bugün mü çıktınız hastaneden canm? arabayla mı döndünüz? yolculuk kolay oldu mu?

inş ya benm sancılarımda hep var hergün heyecanlanıyorum ama artık beklemicem bekledikçe gelmiyo cimcimem anladım canm benm kızımda anca 3 kilodur diyorum biraz daha kilo alsa bakalım yarın doktora gidicem ne dicek gene bu hafta olabilir der yollarrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…