2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

amaaann kayınvalıdemı aradım komsusunun komsusu vaarmıs ta demıste hurma yesınmısste uufff ıyı nıyetle soyluyor olabılır ama hurma yedık cıktı cocuk sankı....
yanı ıkı haftadır surda hurmalar tarcınlar ne bulsak tukettık sankı bız bısey bılmıyoruz
demekkı vaktı saatı var bu cocugun ayyy sınırlerım bozuldu ıyıceee yaa bebıs saglıklı demıyor ınsanlar

selam kızlar naber?

ezgiiiii ben bebek şekeri malzemelerini daha yeni sipariş verdim :))) daha doğrusu seçtim de mail geliyomuş sanırım sonra eft yapıyormuşuz hesaplarına.. sen de öyle mi yaptın?

bi de kızının fotosunu koysana görelim bıcırığı

canım ben herkese daha 3 hafta var diyorum zırt pırt sormasınlar diye yok daha var diyorum temmuza sarkacak diyorum. ay hakkaten sinir bozucu bi durummuş insnaların sorması. sanki bi an önce çıksa nolcak sanki hep içerde kalcaklar heralde çıkacaklar bişekilde millet alem valla :76:

benım kız hiç uyumadı bugun hep bölük börcuk yaaaaaa mahvettı benı kızcem cok yorgunumm gecede uyumadım uyumak ıstıyorummmmmmmmmmm:78:

Son düzenleme:
benım kız hiç uyumadı bugun hep bölük börcuk yaaaaaa mahvettı benı kızcem cok yorgunumm gecede uyumadım uyumak ıstıyorummmmmmmmmmm:78:

dün gece 2 gibi uyandım gözümden uyku akıyordu su içerken dedim ki Allahım gece boyu böyle kalkıp yatıcam, nasıl olacak :))) gözüm korktu valla:)))

Kızlarrrr heyecanım artmaya başladı ben de:18:yarın akşama kadar nasıl sabredicem bilmiyorum..hüngür hüngür ağlayasım var

Ben 17:00 de gircem canım..çok heyecanlıyım..sen ne durumdasın?

WALLA BENDE HEYCAN YOK..KİM GÖRSE DİYORKİ SENMİ GİRİCEN DOGUMA YARIN :) ŞUANDA GAYET SAKİNİM FIRTINA ONCESİ SESSİZLİK GALİBA :))))

AMA SABAH NE OLUR BİLMİYORUM..AYRICA ARKDAŞLAR YARIN SABAH 8:30 SEZARYANIM OLUCAK acıbadem.com.tr E_bebegim sayfasından bebegim dogdukdan sonra görebilirisiz

Çınar bebek

ay canım yaaa, yine sen yazdın, göremeden çıktım ben de... kızım uyanmıştı. neyse bi daha ki sefere. ben siparişi verdikten sonra eşim aradı konuştu adamlarla. sonra havale yaptık sanırım, hemen gönderdler kargoyu...

Ben 17:00 de gircem canım..çok heyecanlıyım..sen ne durumdasın?

ben ne zaman doğuracam yaaaaa
pazara gitim geldim, sabah hastaneye gittim geldim deli gibi yürüdüm bugün bakalım inşallah bi etksi olur. hurma manyağı oldum çıktım. ama yok yok yok işte gelmicem diyo kızım bana.

nerden veriyonuz canım siparişleri bana da yardımcı olurmusunuz?

gelir annesi merak etme . bi gelsin de bak sen şenliğe :) gözüme bi kalem çekemez oldum

nerden veriyonuz canım siparişleri bana da yardımcı olurmusunuz?
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemeleri
bu siteden, süs malzemeleri bölümünden siparişlerimizi verip kendimiz yaptık şekerlerimizi canım. tavsiye ederim. çok hesaplı oldu...

kız burcu 2 gün yokum buralarda..gelince seni doğurmuş olarak görmek istiyorum ona göre

canım geldim ben :)))
ben de sipariş verdim ürünleri seçtim aradım sonra dedimki nasıl oluyo nasıl eft yapcaz adam biz mail atıcaz ondan sonra eft yapın dedi. mail bekliyorum henüz gelmedi. gelmezse yarın arıcam tekrar. bebiş doğmadan yapabilirim inşallah :)) gerçi 2 günde teslim ediyolarmış malzemeleri.

hadi inşallah kız ben de çok istiyorum doğurmayı. telefonlardan ve görenlerin sormalarından bıktım artık :) doğurmadın mı diye ıyy ıyy.

ama benle aynı olnlar doğurduu kızım hadiiiii amaaa ;p bu arda doğuranlardan kmse gelmedi mi ya ??

Son düzenleme:

tamam canım bıde rad suresı demıstı bır arkadas saolsun ondan sonra ne olduysa oldu allah razı olsun ondanda gectı gıbı ama gozumu kapıyamıyorum bıdaha gelecek dıee

esraaaa
merveeee
arkadaşlar sizi çok özledim yaaa
öyküm..elif...hepinizi tek tek sayamıycam ama cidden özledim..
esra aklına korkuyu ve malum yaratıkları getirme ve düşünme canım, evin her odasına dua kitabı ve kuran koy..
hepinizi öpüyorum,
tubi ve kızılcık sağlıkla doğum yapın yavrularınızla gelin,
benim canım arkadaşlarım..

kızlar merhabaa,

dün öğlen 11:45 de kızıma kavuştum. doğum yapan arkadaşlara acil bir sorum var. bu benim ilk doğumum ve sütüm hala gelmedi.bebeğim aç.sürekli emziriyorum ama süt yok. ne yapmam lazım nolur fir fikir verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…