amaaann kayınvalıdemı aradım komsusunun komsusu vaarmıs ta demıste hurma yesınmısste uufff ıyı nıyetle soyluyor olabılır ama hurma yedık cıktı cocuk sankı....
yanı ıkı haftadır surda hurmalar tarcınlar ne bulsak tukettık sankı bız bısey bılmıyoruz
demekkı vaktı saatı var bu cocugun ayyy sınırlerım bozuldu ıyıceee yaa bebıs saglıklı demıyor ınsanlar
benım kız hiç uyumadı bugun hep bölük börcuk yaaaaaamahvettı benı kızcem cok yorgunumm gecede uyumadım uyumak ıstıyorummmmmmmmmmm:78:
Kızlarrrr heyecanım artmaya başladı ben de:18:yarın akşama kadar nasıl sabredicem bilmiyorum..hüngür hüngür ağlayasım var
BENDE YARIN SABAH 8:30 DA SEZARYANA GİRİCEM .....
Ben 17:00 de gircem canım..çok heyecanlıyım..sen ne durumdasın?
selam kızlar naber?
ezgiiiii ben bebek şekeri malzemelerini daha yeni sipariş verdim :))) daha doğrusu seçtim de mail geliyomuş sanırım sonra eft yapıyormuşuz hesaplarına.. sen de öyle mi yaptın?
bi de kızının fotosunu koysana görelim bıcırığı
Ben 17:00 de gircem canım..çok heyecanlıyım..sen ne durumdasın?
ay canım yaaa, yine sen yazdın, göremeden çıktım ben de...kızım uyanmıştı. neyse bi daha ki sefere. ben siparişi verdikten sonra eşim aradı konuştu adamlarla. sonra havale yaptık sanırım, hemen gönderdler kargoyu...
gelir annesi merak etme . bi gelsin de bak sen şenliğe :) gözüme bi kalem çekemez oldumben ne zaman doğuracam yaaaaa
pazara gitim geldim, sabah hastaneye gittim geldim deli gibi yürüdüm bugün bakalım inşallah bi etksi olur. hurma manyağı oldum çıktım. ama yok yok yok işte gelmicem diyo kızım bana.
bebek şekeri ve nikah şekeri malzemelerinerden veriyonuz canım siparişleri bana da yardımcı olurmusunuz?
ben ne zaman doğuracam yaaaaa
pazara gitim geldim, sabah hastaneye gittim geldim deli gibi yürüdüm bugün bakalım inşallah bi etksi olur. hurma manyağı oldum çıktım. ama yok yok yok işte gelmicem diyo kızım bana.
ay canım yaaa, yine sen yazdın, göremeden çıktım ben de...kızım uyanmıştı. neyse bi daha ki sefere. ben siparişi verdikten sonra eşim aradı konuştu adamlarla. sonra havale yaptık sanırım, hemen gönderdler kargoyu...
kız burcu 2 gün yokum buralarda..gelince seni doğurmuş olarak görmek istiyorum ona göre
hadi inşallah kız ben de çok istiyorum doğurmayı. telefonlardan ve görenlerin sormalarından bıktım artık :) doğurmadın mı diye ıyy ıyy.
aman huysuz olsun da korku olmasın merve bende korku var bebegımı bıyere koyamıyorum gece uyurken kulagımda sesler duyuyorum acayıp korkunc sesler evde tek kalamıyorum allaha sukur bıraz gectı gıbı netten kuran actım normalde okurum ama lohusayım okuyamıyorumnetten dınlıom bende acıom sesını öyle boyle bir ses degıl sacma sapan garıp yaa bır tuhaf ses
tamam canım bıde rad suresı demıstı bır arkadas saolsun ondan sonra ne olduysa oldu allah razı olsun ondanda gectı gıbı ama gozumu kapıyamıyorum bıdaha gelecek dıee