2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde o günlere bir ulaşsak ben cinsiyetinden çok şu düşük riskimi atlatmış olmak için istiyorum

Benim de düşük riskim var..
Hiç korkmuyorum.Allaha emanet..Düşerse yapabileceğim hiç bişey yok, elbet kahrolacağım..Ama düşmeyen şey için bebişimi üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum..Ağlamıyorum bile hiç.Eskiden dizilerde bile ağlardım.Şimdi tv seyrederken acıklı şeyler seyretmiyorum..Bebişim hiç üzülmesin diye..
Pozitif düşün,pozitif olsun..Rabbim korusun miniklerimizi..
 
oKUYUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Örneğin; eğer ki bir anne adayının düşük yapma gibi bir korkusu varsa ve başına gelen her olayda bebeğini kaybetme korkusu yaşıyorsa, bebek bunu kaydeder, saklar ve anne adayının başına gelen en ufak bir kazada kendisi düşme korkusu yani ölüm korkusu yaşamaya başlar. İşte bu kaydettiği korkuyla hayata merhaba der ve eğer bunun farkına varmazsa, hayatı boyunca kaza geçirme ya da ölme korkusuyla yaşar. Bir başka örnek daha. Eğer ki anne adayı, hamileliği boyunca kendisiyle yüksek sesle konuşulmasına tepki veriyor ve bundan hoşlanmıyorsa, hatta bundan korkuyorsa; bunu algılayan bebek, duyduğu her yüksek sesten etkilenmeye yani korkmaya başlıyor, bunu kaydediyor ve bu korkuyla dünyaya merhaba diyor. Yine bu bunun farkına varmazsa, kendisiyle yüksek sesle konuşulmasından hoşlanmıyor, biri yüksek sesle konuştuğu zaman da korkup, bir kenara siniyor. Çünkü tüm bunları anne karnındayken öğrendi, kaydetti, kendine mal etti ve yaşamaya başladı.
 
anammmmm bu ne yaa
kafayı yedirirler millete bunlar. Kaydet uygula mal et..
Anam beni doğururken hamileykende kesin öyle olmuştur.
Bunlara takılırsak manyak oluruz.
2.çocuğum benm aslan gibin kızı doğurdum hemde içimden geldiği gibi yaşadım. Ne kadar okursanız okadar strese girersiniz..
 

DOGRUU
 
HERKES BURDAAAAAAA alevisil, bebekpoyraz+, birce3535, canali, comely_08, elagoz, fmg, gokyuzuu, gozde_thai, hayaletorka, iipekk34, kocaminkuzusuyum+, mınıkeller, pinky88
 

dogru söluyosun yanı o kadarı abartı ama bazı annelerımızde var
ha düsdü ha düscek bişe olcak die hayatı zından edıyolar ben onlar ıcın kopyaladım aslında rahat bıraksınlar kendılerını diye
 
Arkadaslar 10. haftamdayim bugun doktorum cinsiyetini soyledi bebegimin sok oldum bizede gosterdi hatta gorduk erkek olacagini:))
Dusuk tehlikemde kalmamis hersey mukemmel dedi progestanimi kesti 3 gun 2 adet diger 3 gun tek alip birakiyorum

ne güzel, erkenden öğrendin. gözünaydın canım.


sürekli bebekleri düşünüyoruz, psikolojimiz nomal değil. o da rüyalarımızı etkiliyor. takılma rüyalarına.


hayırlı olsun yeni işin. kızına kavuşmana da sevindim. gözünaydın
 

Ben de pozitif düşünceden yanayım..
Arkadaş 8 aylık oldu..Her gece rüyasında erken doğum yapıyo..Strese girdi..İlk zaman da düşecek mi kalacak mı diye stresliydi..
Valla hiç takmıyom..Rabbim bilir onun vaktini zamanını...
Sonuçta insanoğluna dua etmek, şükretmek kalıyo...Başka da yapılacak bişey yok..
 

tabi cnm haklısın o kadarda psikopat olmamak lazım zaten sağlıklı değilse zorlamanı alemi yok. .çok doğru
 

aynen öyle cnmm
 
ayyyyyyyyyyyyyyyy ne guzel :))))

CANLARIM EVET BU HAFTADA BEBEKLERİN GENETAL organları gelışmeleye buyuk oranLA BAŞLAR ancak 11 haftada pipi yada diğeri ortaya çıkar yanim anladınızmı kızlaw bizim kızım bebişi ya 1 hafta hızlı gelişiyo yada dr. atmış :)

Bebeğinizin genital organları 10. haftadan itibaren giderek belirginleşir. Genital tüberkül ("tepe") adı verilen yapı bu hafta kız ve erkek bebekte aynı görünümdedir, ancak gelecek haftanın sonuna doğru klitoris ya da penis olarak farklılaşmaya başlayacaktır.
 
Bebekpoyraz kız noldu kocana açtın ağzını susmadın bütün enerjini ordamı harcadın. Konuşacak halin kalmamış performansın düşmüş:))))))))) hahahaha
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…