Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmm kıslar
kızlar bende de reflü gastrit var normalde o yüzden midem çok yanıyor biraz çıkarsam rahatlayacağım ama oda olmuyor gavisgon içililebiliyormuş hamileyken ama yine de cesaret edemedim içmeye
Kizlar hamile oldugunuzu kimlere söylediniz? Ögrendimi herkes? Ben esim birde teyzemden baska kimseye söylemedim. Haftaya kalp atislarini duyarsam insallah ozaman söylemeyi düsünüyorum hem 8.haftalik oluyo ozaman
valla bizde duymayan kalmadı eşim saolsun öğrendiği dakkada herkeze gereken bılgıyı vermıs sağolsun : mutluluktan bi kanatları yoktu valla cnm yaa D
Kizlar hamile oldugunuzu kimlere söylediniz? Ögrendimi herkes? Ben esim birde teyzemden baska kimseye söylemedim. Haftaya kalp atislarini duyarsam insallah ozaman söylemeyi düsünüyorum hem 8.haftalik oluyo ozaman
Ben düsük yaptigim hamileligimdede herkes hemen ögrenmisti:) Simdi korktugum icin söyleyemedik kimseye.
sağol ebrucum en son noktada dediğin gibi içeceğiz sana da geçmiş olsun umarım hiç tutmaz migrenin ve sinüzitin ben de de sinüzit var izmirdeymişsinde sen deniz tuzu çekmek burundan iyi geliyor ama hamilelikte bi sakınca olurmu bilmiyorum birde ben çörek otunu kaynatıp buharını içime çekiyordum ama dediğim gibi hamilelikte dikatli de olmak lazım her duyulanı yapmayalım ama druna bir sor istersen adaçayını kesinlikle yasaklıyorlar meseal hamilelikte düşük riski yaratıyormuş bitki deyip zararı olmaz diye düşünürüz genelde ama
evet cnm onu bende çok duydum adacayı düşük tehlıkesı yaratıyomus o yuzden içmemeiz gerekıyomus ama olabıldıgınce meyve yıyın dıyolar ozellıkle elma hem bebege hem anneye cok faydası var gunde en az 3 tane yıyıyorum bırde kabızlık olmasın dıye ac karına kayısı ve cevız yıyın dıyolar
kızlar bende geldim aranıza mayıs annelerindeydım ama onlar cok ilerlemiş hem doktor 30 mayıs 1 hazıran yada 2 hazıran demısdı iki grubada giriyorum yani kaydirigubbakcemile3
kızlar bende geldim aranıza mayıs annelerindeydım ama onlar cok ilerlemiş hem doktor 30 mayıs 1 hazıran yada 2 hazıran demısdı iki grubada giriyorum yani kaydirigubbakcemile3