2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla bacım bazen aklıma kotu kotu seyler gelıo allahım bugun gulden karabocegın içim yanar yanar sarkısını dınledım onun hafıza kartındaydı allahım agzıma gelenı saydım kımden ayrıldında ıcın yandıııııııııı ama nasıl bagırom msj da hahahahaha aradı sen ıyımısın yıne geldıler dıo :KK9::KK9::KK9:

hehehehehe ayy bende hemen alınıyorum üstüme noldu diyorum sorun mu varr
ama ben sayarım hee istedgımı sölerım o öle bu böle hehe o bana dıyemez :KK9::KK9:
 
yakammoz gecmıssı okuyosun kac saat sonra bi cee diyip kacıyosun okuma yaa ben özet gecerım sana :KK1:
 
nerdesın sen yaa merak ettım dünde bi geldın slm dedın kacdın

bu hafta evdeyim ise gitmedim o yüzden giremedim canim ya. Dünde tlfn geldi ciktim:)
nasilsin bakalim?l
ya bisi sorcam benim bogazim cok kötü ya bilmiyorum artik süphe etmeye basladim hamilelikdenmi gercekden diye. Yemek yedigim anda dügüm dügüm gitmiyo agri yapiyo su iciyorum gitmiyor. yatip kalkinca gak guk cikacak gibi oluyo ama gitmiyo yaa cok kötü simdi yemek yedim geldim yine aynisi:KK43:(
 
bu hafta evdeyim ise gitmedim o yüzden giremedim canim ya. Dünde tlfn geldi ciktim:)
nasilsin bakalim?l
ya bisi sorcam benim bogazim cok kötü ya bilmiyorum artik süphe etmeye basladim hamilelikdenmi gercekden diye. Yemek yedigim anda dügüm dügüm gitmiyo agri yapiyo su iciyorum gitmiyor. yatip kalkinca gak guk cikacak gibi oluyo ama gitmiyo yaa cok kötü simdi yemek yedim geldim yine aynisi:KK43:(

bende iyim ne olsun aynı bırakdıgın gibi
ayy hamılelıkden kusuyosan tahriş olmusdur
benım bazen kanıyo kusarken
gak guk ayy bugun aynı dedgın gibi bogazımın ortasında kaldı ne ger gidiyo nee cıkıyo uff cok fena
 
yok canim hep bulantim oluyo ama bitürlü cikartamiyorum. ay igrenc olacak belki ama acaba cikiyo orda tikaniyor diyemi öyle agri yapiyo ki :)
 
selam geçmişi bitirmeye çalışıyorum. 10 dk bakmayınca 2-3 sayfa yazıyosunuz çok hızlısınız :))
 
bak sen bizi dinle bekle biraz daha erken embriyo varsa inşallah duyulur kalp atısları neden o kadar acele etmiş o doktorlar anlamıyorum cok erken kalp atısı için :KK20::KK20:

ayy canım nerdesın sen yaa bende merak etmeye baslamısdım senı :KK71:

cok sevındım allahım korusun senıde bebegınıde :nazar::nazar:


hadi hayırlısı canım inşallah istedigin gibi olur dualarım senınle :26::26:
inşallah canım hayırlısı belki bu ay sonuna atanırım :)
hadi gözünaydın, sınavın iyiymiş. inşallah gönlüne göre olur. branşın neydi?
amin canım hepimizin ...Anaokulu öğretmeniyim canım benim veleti kısmet olursa 2 sene öncesinden yanımda okula götürmeye başlıycam :KK9:
bencede iyiki eşlerimiz var :)

doğru söylüyosun ilk etapta eş önemli.O kötü olup, ailesi iyi olsaydı hiç mutlu olamazdım.Ailesi kötüyken kendinin iyi olması önemli.ÇÇok şükür ki bizde de böyle :)

Allah sabır versin valla bizlere.Benimkide direk hakaret edemiyo çünkü abisinden çekiniyor azcık.Ama onun dışında süper tehditler savurur.Aertık yüzünü görmüyorum rahatım :) Aptal dahada 24 yaşında ! O evlenirse mükemmel olacakmış abisi gibi hata yapmayacakkmış.Ama Allah büyük elbet :)

çok şükür :)

ne biçim insanlar ya, benim aptal k.validemde ben hiç çocuk düşürmedim, ölmedide.İyi baktım ben yavrularıma demez mi ? Sanki millet çocuğuna kast ediyo düşsün, ölsün diye.Annemin bi ölen çocuğu vardı anneme laf çarpıyo aklınca.

alemsin ya :))) bencede ama :)))

Canım dur bakalım.Biraz bekle 10 gün falan belki duyacaksın kalp atışını.Telaşlanma.İnş duyarsın.Bende 7+2 de duyamadım.kaç haftalık olduğunu bile söylemediler, sadece bebek biraz küçük dendi.Bende bekliyorum.Korkma inan du et ve acele etme.İnş duyarsın canım :)

canım inş önemli bişey yoktur ya ... Haber ver bizede...

canım çok şükür, hadi gözün ve gözümüz aydın.İnş sağlıcaklada kucağına alırsın.Sen ilkkez bugün mü duydun kalp atışını? yada ne zaman duymuştun ?

canım hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.Sen işten mi çıktın ya :KK43: Dün öyle bişy okudum sanki ?


canım inş görürsün bebeğini de güzel haberlerle gelirsin iş.Bende ankaradayım ve dr arıyorum.Yalnız akropol hastanesi var orada güzel.Balgatta.Belki oraya giderim bende.

Canım gözünaydın ya bugün ne güzel haberler duyduk maşallah topiğimize.Darısıda bize.Valla haklısın ya insan tek kendine değil herkese güzellik istiyo o içine düşünce :)

canım inş be.Allah güzel gönlünce versin..

günaydın canım.Sen duyabildinmi atışları ?


Canım seninde gözün aydın.Çok şükür duymuşsun.Darısıda bizler inş...
inşallah canımmm
canım ben tüp bebek merkezinde ki druma gidiyorum şu an ama gebeliğim biraz ilerleyince üniversitede prof a geçmeyi planlıyorum doğumu da üniversite hastanesinde yapmak için malum zor bulduk tam teşekküllü ve yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane olsun istiyorum bunlara sahip özel hastanelerde var ama ben üniv hastanelerinin bunlardan daha güvenilir olduğunu düşünüyorum
canım cahilliğime ver bişy sorcam yeni doğan yoğun bakım ünitesinin bulunmasının ne gibi bi artısı oluyor? yani bebek sağlıklı isede yoğun bakıma almıyolar değilmi ?
bence bir dr a görünsen iyi olurdu sabırlı biri olmalısın bana kalsa hergün gidicem ya da eve ultrason alasım var
aynen ya evde bi ultrason olsa hergün her saat bakarım vallahi :KK9:
Pek çok besin maddesi folik asit içerir. Bunlar:

Portakal,mandalina, greyfurt gibi narenciye
Kavun, karpuz
Fasülye
Brokoli ve ıspanak gibi yeşil sebzeler
Fındık
Karaciğerdir


Ne kadar alınmalıdır?

12 yaşından başlayarak hem erkek hem de kadın için günlük folik asit ihtiyacı 0.4 miligramdır. Bu özellikle doğurganlık çağındaki kadınlarda önemlidir. Hamile kadınların günde 400-800 mikrogram folik asit alması gereklidir.

Herhangi bir toksik etkisi olmamasına rağmen günlük 1 miligramdan fazla folik asit alınması önerilmez.
Bulgurda yüksek oranda folik asit içeriyomuş kızlar bol bol yiyin ben severim bulgur yemeklerini :nazar:
kızlar merhaba
Dr.a gittim gebelik gelişmemiş.Pazartesiye dek bekle, yüzde 5 ihtimali var yaşadığına dair.
Ama büyük ihtimal oda yok olacak dedi.
Hem üzüldüm hem sevindim.Beklediğim kadar üzülmedim.
Neden mi? İkiz miş !
İkiz olmasını çok istiyodum genlerde vardı zaten.
Dr da evet varmış ama zaten biri hiç gelişememiş dedi.
Ne diyeyim bizimkilerin ömrünü Allah sizin güzel yavrularınıza versin...
canımmmmmmm çok üzüldüm inanki gözlerim doldu ağlıycam nerdeyse :KK43::KK43: iyi haberlerle gelirsin diye umuyordum embriyo boyunu sorsaydın bi gelişimine göre hangi haftada gösteriyor aşırı bi fark yoksa geç döllenme olabilir bide başka bi doktora gittiğinde embriyo gitmediğin günlerde azda olsa gelişim göstermişmi diye sor eğer gitmediğin günlerde azda olsa gelişim göstermişse umut var demektir sonuçta embriyo gelişiyor kalp atışıda elbet duyulur sen bi kaç doktora daha git hemende aldırma canım ne güzel ikizmişte :KK43: Allah bi mucize yaratırda kalbi atar inşallah bebeklerinin dua edecem sana canım sende ümidini kesme olurmu :KK59:
Yani kalpleri atmadı işte..
Annem çok üzüldü, ağladı da biraz önce.
Ona üzüldüm.Ben hazırlıklıydım zaten.
Eşime nasıl diycem bilmiyorum...
hemen koyvermeyin kendinizi her zaman bi umut vardır 8. haftadan sonra kalp atışını duyan çok kişi var inşallah atar kalpleri inanki çok çok üzüldüm :KK59:
yakammoz gecmıssı okuyosun kac saat sonra bi cee diyip kacıyosun okuma yaa ben özet gecerım sana :KK1:

napim kız merak ediyorum okumazsam çatlarım , naptınız bakim görüşmeyeli
 
yakamozzz napalim güldük eglendık candasa cok üzüldük kendım gibi üzüldüm ..
sen ne yaptın yokdun bgün
 
yani normaldir ozaman dimi agrilarim? korkmaya basladim

mide rahatsızlıklarımız olucak gecen hafta ben 2 gun uyumadım mideme bıcaklar saplandı sanki
öle agrılaar oldu acıkdım sandım yedim kusdum
acile gittim bana sigaranın faydaları dedi şimdi içmıyorum,
yinede önceden içdigim için acısı cıkıyormus
 
CCanım haklsın bi umut işte.Belki o umut vardır diye başka bi dr.a da gidicem.Dediğin gibi elbet hayrı vardır.Ne yapalım genciz inş bi daha olur.Hem hala tayinimiz olmamıştı, 2 yıl daha vardı belki daha büyük sıkıtılara yol açaccaktı kimbilir.İşte hayırlısı ya.

Canım inş senin içinde herkes içinde hayırlısı olur dilerim.Ama inş hayırlısıyla duyarsın be arkadaşım ...

canım yaaa ..belki yazmışınmdır ama gene yazıyım ,bende iilk gebeliğimde sivastaydım ,eşim ve evim istanbuldaydı ,sivasın kışlarını bilirmisiniz bilmem ,berbattır ,düşünün o şekilde köye gidip geliyorum ,hemen her hafta sonu istanbula ,ayrıca tayinim çıkar diye ev bile tutmamıştım liseli kızların kaldığu yurtta belletmen olarak kalıyodum ,yani hiyen yok ,beşlenme berbat ..her neyse bu yüzden sonlan madı tabi gebeliğim ,bilmeden röntgen çektirdiğim için ben aldırmak zorunda kaldım ...sonrada tayinim çıktıı:KK43:(( bunu niye anlattım bilmiyorum ,teselli etmez belki biraz farklı oluyo ama bence eşinin yanında olabileceğin bi zaman bebek sahibi olmak çok daha güzel olur ,ya ne biliyim bazen telefonda olmuyo işte ,bi sıkıntı oluyo ,stres oluyo ,ve yapayalnız olmak çok yorar insanı..inşallah en yakın zamanda tayinin çıkar ve hemencecik sağlıklı bebişini kucağına alırsın kardeşim...
 
X