2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı


Canim bana magnesium sase denen bir toz verdi doktorum meyve suyuna karistirip iciyorum kabizlik sorunuma cozum oldu doktoruna sorarak gunde 1 ic dedi fayda etmezse 3 e kadar cikarabilirsin dedi
 
mrb arkadaşlar nasipse bende haziran annesi olacağım
sat : 11 eylül
yaş : 25
tahmini doğum tarihi : 18 haziran
hamile kaldığım kilo : 50
6 ekimde kan testiyle öğrendim opuyorumnanaktan

Liste yaptıysanız benide ekleyin kızlar bi aksilik çıkmaz inş hayırlısıyla..
sat: 1 eylül
yaş: 28
tahmini doğum tarihi: 8 Haziran
Hamile kaldığım kilo: 52
 
bende 5+2 haftalik hamileyim. ilk hamileligim bos gebelikti.Umarim hersey yolunda gider ve hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.
 
bi de özel mesaj hakkim olmadigi icin bende buraya yazmak durumundayim.
Sat 3eylül
yas 27
kilo 52
beklenen dogum 10hazirankaydirigubbakcemile3
 
Gozume degdikce yazilariniz ekliyorum ama gozumden kacanlar da olabiliyor cunku malesef her yeni yazilan mesajlari takip edemiyorum.
Eger ozel mesaj yazma hakki olmayan arkadaslar listeye bilgilerini eklemek isterlerse,ozel mesaj yazma haklari olan diger uyeler onlarin bilgilerini bana ulastirabilirler...opuyorumnanaktan
 
kizlar nerdesiniz ??? cok ilgisiz topicimiz lmaz:

Bebiskom, ben burdayim. Ctesi doktordan sonra korkularimin bir kismi gitti. 23ekimde 2. kontolum var inshaallah. Umarim hepimiz icin hersey cok guzel olur.

Nasil besleniyorsunuz? Mide bulantisi baslayan oldu mu?fisfisfis
 
Bebiskom, ben burdayim. Ctesi doktordan sonra korkularimin bir kismi gitti. 23ekimde 2. kontolum var inshaallah. Umarim hepimiz icin hersey cok guzel olur.

Nasil besleniyorsunuz? Mide bulantisi baslayan oldu mu?fisfisfis

Nasil gecti kontrolün gördünmü keseyi?
Bende cok özel bisiler yapmiyorum tatlim sadece asitli iceceklerden uzak durmaya calisiyorum birde hergün meyve sebze yemeye calisiyorum.
Senin yaptigin bisiler varmi?
Mide bulantisida vallah bilmiyorum sanki sabahlar i cok erken uyandigim zaman hafif oluyo birde bazen geceleri ama cok az o yüzden emin olamiyorum:)
sende basladimi?
Cizelge yapsana tatlim birbirimizi daha iyi takip edebiliriz
 

Cizelgeyi nasil yapacagim bilemiyorum

Mide bulantisi konusuna gelince, daha 4 haftaliklar mide bulantisindan bahsediyor. Ama bende hamdolsun oyle birsey olmadi henuz. Bazen ben de senin gibi emin olamiyorum.
Doktor kontrolum guzeldi cok sukur. Ama inan gidene kadar yolda yasadigim stresi anlatamam. Doktora da soyledim cok gerginim diye. Rahat birisiydi Allah'tan. Polikistik over sorunumu da sordum. Korkulacakbirsey yok suan icin rahat ol dedi. Maashallah,Keseyi gorduk. Minicikti. 2 hafta sonraki kontrolde kan testleri isteyecekmis. simdilik Sadece folik asit verdi. Bir de yuksek kiloda hamil kaldigim icin uzgunum tabi. Onun icin de yesilcay ozu iceren tablet verdi.
Beslenmeme gelince, hayal ettigim kadar meyve sebze ile beslenemiyorum simdilik. Ama gunasiri yumurta yemeye ozen gosteriyrum. Taze portakal suyu iciyorum bol bol. Henuz yuruyuse baslayamadim. Hergun yurumem gerekiyor. Bu haftada itibaren beslenmeme daha dikkat edecegim inshaallah.şakkıdı
Senin doktor kontrollerin nasil?
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…