- 13 Ağustos 2009
- 4.214
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inanmıyorum çok duygulandım bende 2010 haziran annesiyim geçen yıl bu zamanlarda başladım heyecanım resmen günsaydım şuan biricik oğlum karşımda tepikler atıyor rabbim size çok güzel bir 9 ay geçirmenizi dilerim size tavsiyem bol bol uyuyun dinlenin ve tadını çıkarın anne olmak ayrı bir duygu ama bebeğinizle bütün olmak yani tek bir beden olmak ap ayrı bir duygu,ilk kez anne olduğum için sabırsızdım ama şimdiki aklım olsa hamileliğimin hiç bitmemesini dilerdim,tabi ben süper bir 9 sy geçirdim neyse çok yazdım ama çok duygulandım 9 eylüldü sat'ım 15 hazirandı doğum tarihim 11 haziranda oğlum hoşgeldin dedi,kızlar sorularınız olursa msj tın seve seve cevap verebilirim
Kizlar sonuclarimi aldim. 800lerde cikti normal mi? doktor normal oldugunu söyledi ama yinede danismak istedim size
canım benimde 819,40 çıkmıştı, endişelenme canım.... :)) içimizde artık can taşımaya başladık ya doktorlara 100 de 100 güvenemez olduk dimi..yinede kıuşku duyuyoruz..herşey yolundamı diğil mi,sürekli bunu düşünüyoruz :) :)) bende doktorum kesemi neden göremedi,acaba bişey mi var diye kendi kendimi yedim ama :)) bünyeden bünyeye değişiyormuş :))
slm kızlar 5+3 haftadayım bugün kesemi gördüm 6 mm elhm. karından baktı doktor bir sürü test yazdı 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi hayırlısıyla..
bende hamileyim sat 27 ağustos keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gideceğiz foli asite başladık
ne zamandir bakiniyorum 2011 anneleri topigini acan yok ::))) nihayet geldiniz.
gercekten zaman cok cabuk geciyor.
2010 anneleri topigine ilk geldigim gunu hatirliyorum daa ahh ahhh ne gunlerdi o gunler 31 agustos sat-imdi.ama 24 eylulde ogrenmistim hamileligimi :))
karsimda 8 kocaman ay vardi,ama oyle gecti ki birsey hissetmedim.
Herkese benimki gibi sorunsuz ve guzel gecen bir hamilelik diliyorum.
Saglikla alin insallah bebislerinizi kucaginiza
Topiginiz dolup tassin insallah.HAYIRLI OLSUNNNN
Leylacim.
Beni de listeye eklersen sevinirim canim.. Ozel mesaj atamiyorum
Yas:29
SAT: 1 eylul
dogum tarihi : 8 Haziran
Hamile kaldigi kilo: 89
mrb arkadaşlar nasipse bende haziran annesi olacağım
sat : 11 eylül
tahmini doğum tarihi : 18 haziran
hamile kaldığım kilo : 50
6 ekimde kan testiyle öğrendim opuyorumnanaktan
canim gözünaydin keseyi görmüssün allah sagliklida dogurmayi nasip etsin ben 800 lük folikasit aliyorum günde1 defa seninki az bencede ...Arkadaslarimmmmm,
Bugun ben de korka korka doktora gittim. Hamdolsun keseyi gordu. Cok sukur hersey yolunda gorunuyor. Doktor hicbir test istemedi simdilik. 2 hafta sonra geldiginde kan testi vs yapacagiz dedi. Hamile kaldigim kilo cok yuksek oldugu icin korkuyorum dedim. Korkma, minumum kg alarak tamamlayacaksin inshaallah dedi. Icimi rahatlatti. Folik asit yazmis. miktarini yazmamis. Eczaci 400 luk verdi. az deil mi? siz ne kadarlik kullaniyorusunuz? Bir de yesilcay ekstrasi verdi gunde 4 tane.
2 Hafta sonraki randevu cok onemli. Inshaallah Rabbim bu mutlulugumuzu daim etsin.............:)
seninde gözünaydin canim allah kucaklamayida nasip eyler insslm kızlar 5+3 haftadayım bugün kesemi gördüm 6 mm elhm. karından baktı doktor bir sürü test yazdı 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sağlıkla kucağımıza alırız inş bebeklerimizi hayırlısıyla..
gözünaydin canim bende yarin gidiyorum bakalim ne yapiyorlar minik yaramazlarselam bayanlar ben aranıza yeni katıldım bende hayırlısıyla haziranda ilk bebeğimi kucağıma alacağım. sat 3 eylül ama henüs ultrasonda bebeğimle tanışamadım kendini göstermiyor bi türlü kısmatese pazartesi tekrar baktıracağım inşallah gösterir kendini uöarım hep birlikte sağlıklı bi hamilelik geçiririz sevgilerle.
Leylacim.
Beni de listeye eklersen sevinirim canim.. Ozel mesaj atamiyorum
Yas:29
SAT: 1 eylul
dogum tarihi : 8 Haziran
Hamile kaldigi kilo: 89