İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bende eylül geliniyim.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız?Bende eylül geliniyim.
iyiyiz canım seni sormalı hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bu arada tüm yeni gelenler hoş geldi :))
Sen de aramıza hoşgeldin çukulatanasıl gidiyor hazırlıklar ne durumdasınız Bu arada düğün tarihi neydi?
Aynı haftanın gelinleriyiz senle , benim de 2 eylül kına 3 eylül düğün
Oyy aynıymışızSenin hazırlıklar ne durumda..
tatlım seninde kına, düğün tarihlerini ekledim listemize hayırlı olsun, tarih ilk belirlendiğinde içi içine sığmıyor insanın diiimiii
Ben ufak tefek mutfak eşyalarımı alıyorum şimdilik, ama onun haricinde beyaz eşya ve mobilya haziranda alınacak. mutfak eşyalarımın geri kalanını da önümüzdeki ay toplu bi alışverişle sonlandırıcam. Şuan için düğün salonu tutulmuş durumda, ben de yavaştan gelinlik bakmaya başlıyorum yarın inşallah gelinlik bakmaya gideceğiz nişanlımlaSen ne yaptın gelinlik işini hallettin mi :26:
Erken deyilmi daha gelinlik için:44: Benim içim gidiyo denemek içinde sadece uzaktan modellere bakmakla yetiniyorum daha cok erken gibi geliyo bana.. Tam tersi bizde esyalar konusunda acele ettikMobılyalarımız oturma grubumuz beyaz esyalarımız hatta evimizin boyası bıle tamam
Ben ufak tefek mutfak eşyalarımı alıyorum şimdilik, ama onun haricinde beyaz eşya ve mobilya haziranda alınacak. mutfak eşyalarımın geri kalanını da önümüzdeki ay toplu bi alışverişle sonlandırıcam. Şuan için düğün salonu tutulmuş durumda, ben de yavaştan gelinlik bakmaya başlıyorum yarın inşallah gelinlik bakmaya gideceğiz nişanlımlaSen ne yaptın gelinlik işini hallettin mi :26:
ayy ewet ya sabahtan beri uçuyorum sanki
Bu arada hoşbulduk arkadaşlar
Kızlar siz hazırlıkları sanki bitirmiş gibisiniz, ay biz yetiştirebilecek miyiz ya telaş bastı beni :26:
Erken deyilmi daha gelinlik için:44: Benim içim gidiyo denemek içinde sadece uzaktan modellere bakmakla yetiniyorum daha cok erken gibi geliyo bana.. Tam tersi bizde esyalar konusunda acele ettikMobılyalarımız oturma grubumuz beyaz esyalarımız hatta evimizin boyası bıle tamam
Hayırlı olsun canım güle güle kullanırsınız inşaAllah
Biz de bugün mobilya baktık
Off kızlar ya bi türlü içime sinmiyo koltuk takımları napıcam bilmiyorum
Yarın bakıcan modellerın resmını cekersen imkanın varsa eklesene canım buraya bizde bakalım...
Hoşgeldin.. Sen ne durumdasınkı canım. hem daha 5-6 ayımız var yetiştirirsin merak etme..
2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün benimdeeHenüz gelinlik falan bakmadım.Çeyizimde yavas yavaş tamamlanmaya devam ediyor.Kütahya porselenden kahvaltı ve yemek takımı aldım.Taçtan battaniye ve nevresim takımları..Şimdi yemek takımının bardakları falan oluyo ya su takımları deniyor onları alacağım çok işim var dahaa
Yarın bakıcan modellerın resmını cekersen imkanın varsa eklesene canım buraya bizde bakalım...
Canım çekmeye çalıışırım ama malesef foto çekmek yasak modeli çalıp başka yere diktiririz diyeama en azından şöyle yaparım akşam geldiğimde denediğim modellerin benzerini netten bulup eklerim buraya, ortalama verilen fiyatları da yazarım
2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün benimdeeHenüz gelinlik falan bakmadım.Çeyizimde yavas yavaş tamamlanmaya devam ediyor.Kütahya porselenden kahvaltı ve yemek takımı aldım.Taçtan battaniye ve nevresim takımları..Şimdi yemek takımının bardakları falan oluyo ya su takımları deniyor onları alacağım çok işim var dahaa
Gelinliğim aceleye gelsin istemiyorum, şuana kadar birkaç modaevine baktım ama içime sinen hazır bir model beğenemedim2011 işte bir kaç haftasonu daha gezicem hazır model beğenmek için, eğer beğenemezsem güvenilir bir gelinlikçiye diktirmeyi planlıyorum, bu da nerden baksan nisan ortasını bulacak, o tarihten sonra en az 3 provaya giderim dolayısıyla bana erken gelmiyo bi de ben çok kararsızım pat diye karar veremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?