2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

iyiyiz canım seni sormalı hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bu arada tüm yeni gelenler hoş geldi :))

Hoşbuldum canım saol hepimize hayırlı olsun.
Sen de aramıza hoşgeldin çukulata nasıl gidiyor hazırlıklar ne durumdasınız Bu arada düğün tarihi neydi?

Hoşbuldum canım.. Hazırlıklar çok fazla bişey kalmadı canım çeyizim hemen hemen bitti sayılır ufak tefek seyler kaldı işte. Eylülün 3 ü kına 4 ü de düğünümüz inşallah

Hoşbuldum canım.. Hazırlıklar çok fazla bişey kalmadı canım çeyizim hemen hemen bitti sayılır ufak tefek seyler kaldı işte. Eylülün 3 ü kına 4 ü de düğünümüz inşallah[/QUOTE]

Aynı haftanın gelinleriyiz senle , benim de 2 eylül kına 3 eylül düğün

Oyy aynıymışız Senin hazırlıklar ne durumda..

Ben ufak tefek mutfak eşyalarımı alıyorum şimdilik, ama onun haricinde beyaz eşya ve mobilya haziranda alınacak. mutfak eşyalarımın geri kalanını da önümüzdeki ay toplu bi alışverişle sonlandırıcam. Şuan için düğün salonu tutulmuş durumda, ben de yavaştan gelinlik bakmaya başlıyorum yarın inşallah gelinlik bakmaya gideceğiz nişanlımla Sen ne yaptın gelinlik işini hallettin mi :26:

tatlım seninde kına, düğün tarihlerini ekledim listemize hayırlı olsun, tarih ilk belirlendiğinde içi içine sığmıyor insanın diiimiii

ayy ewet ya sabahtan beri uçuyorum sanki

Bu arada hoşbulduk arkadaşlar
Kızlar siz hazırlıkları sanki bitirmiş gibisiniz, ay biz yetiştirebilecek miyiz ya telaş bastı beni :26:

Erken deyilmi daha gelinlik için:44: Benim içim gidiyo denemek içinde sadece uzaktan modellere bakmakla yetiniyorum daha cok erken gibi geliyo bana.. Tam tersi bizde esyalar konusunda acele ettik Mobılyalarımız oturma grubumuz beyaz esyalarımız hatta evimizin boyası bıle tamam

Hayırlı olsun canım güle güle kullanırsınız inşaAllah
Biz de bugün mobilya baktık
Off kızlar ya bi türlü içime sinmiyo koltuk takımları napıcam bilmiyorum

Yarın bakıcan modellerın resmını cekersen imkanın varsa eklesene canım buraya bizde bakalım...

ayy ewet ya sabahtan beri uçuyorum sanki

Bu arada hoşbulduk arkadaşlar
Kızlar siz hazırlıkları sanki bitirmiş gibisiniz, ay biz yetiştirebilecek miyiz ya telaş bastı beni :26:

Hoşgeldin.. Sen ne durumdasınkı canım. hem daha 5-6 ayımız var yetiştirirsin merak etme..

2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün benimdee Henüz gelinlik falan bakmadım.Çeyizimde yavas yavaş tamamlanmaya devam ediyor.Kütahya porselenden kahvaltı ve yemek takımı aldım.Taçtan battaniye ve nevresim takımları..Şimdi yemek takımının bardakları falan oluyo ya su takımları deniyor onları alacağım çok işim var dahaa

Gelinliğim aceleye gelsin istemiyorum, şuana kadar birkaç modaevine baktım ama içime sinen hazır bir model beğenemedim 2011 işte bir kaç haftasonu daha gezicem hazır model beğenmek için, eğer beğenemezsem güvenilir bir gelinlikçiye diktirmeyi planlıyorum, bu da nerden baksan nisan ortasını bulacak, o tarihten sonra en az 3 provaya giderim dolayısıyla bana erken gelmiyo bi de ben çok kararsızım pat diye karar veremem

Hayırlı olsun canım güle güle kullanırsınız inşaAllah
Biz de bugün mobilya baktık
Off kızlar ya bi türlü içime sinmiyo koltuk takımları napıcam bilmiyorum

Saol canım darısı sana olsun.
İlk baktıgın sıralarda cok kafası karısıyo insanın. Bide biz ilk başlarda hep kataloğa baktık. Sonra baktık olmıycak magazaları gezdık öyle daha cok içine siniyo insanın. Ancak oyle karar verebıldım ben..

Yarın bakıcan modellerın resmını cekersen imkanın varsa eklesene canım buraya bizde bakalım...

Hoşgeldin.. Sen ne durumdasınkı canım. hem daha 5-6 ayımız var yetiştirirsin merak etme..

Hoşbulduk fıstık
Benim mutfağım ve beyaz eşyalarım tamam sadece.
Diğerlerine yeni yeni bakmaya başladık, yetişir umarım zor beğeniyorum biraz
Salonu alıcaz önce kısmetse

Aaaaaa aynı tarihleer çook sevindim mavi superisi düğündaşım benim hoşgeldin aramıza

Ama şimdi ben depresyona falan gireceğim yaa,yazmayın şu tarihleri :))

Hoşgeldin, hayırlı olsun

Kızlar siz kaçar tane nevresim almayı düşünüyosunuz,
battaniye sadece 3 tane aldım, nevresim takımım da 4 tane falan.
Daha alsam mı, ilk etapta bu kadar yeter gibi

Ben izmirliyim.Oradan alacağım gelinliğimi.En kaliteli yerlerde 800-900 gelinlikler

İyi günlerde kullan canım..

Bende acayip kararsızım ya bu halımle nasıl gelınlık secıcem bılmıyorum.
İyi yapmışsın aslında canım sımdıden bakmak en ıyısı. Şöyle bir iki hafta gecsınde bızde baslarız heralde bakmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…