2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ben ve nişanlım izmirliyiz ama onun işi gereği denizliye yerleşmek zorundayız ve en az 10 yıl kadar beyaz eşyalarımı vs. hiçbir şey alamıyorum.evi de temmuz-ağustos gibi ayarlıcaz.bu belirsizlik canımı sıkıyo.ben de temmuz gibi işten ayrılırım artık ağustos zaten ramazan bilmediğim bi şehir en iyi semtleri çamlık-kınıklı-servergazi'ymiş.hiç gtmedim zaten denizli'ye.izmirden de ayrılmak istemiyorum.çok moralim bozuk.nişanlıma bir şey beli etmemeye çalışıyorum ama kötüyüm işte.onun arkasındayım her zaman.ben de orada bankaya giriyorum şimdi.kadroya kabul edildim gel dedikleri zaman gitmek zorundayım. offf offfffffffffffff

oyy oyy oyyyy sıkma canını boşverrrrr dua et bl bollll bizde edelim senin içinnnn

beklediğim güzel haberi aldım..tayinim çıkmıştı ama yazım hala elime gelmemişti..yazım geldi artık ankarada çalışacağım..şimdi izinde verirler ohhh..allahıma şükürler olsun..çok mutluyum çoookkk=))

kızlar yorumlarınızı ıccın cok tesekkurler sımdı aradım benı sen almaya gel o zaman dedı arabayla alırım tamam dedım normalde hep o benı alır sora bır daha aradım ıstıyorsan evın ordan alıyım sızede ugrarım annen varsa dedım yok ıstemıyoum dedı nıye gerıyorsun ortamı dedım annenmı bıdey dıyor yoksa dedım dedı tabı dedı sok oldum annesı kesın bu kadar kavga etmemız sagladı ılk kez boyle bırsey oldu tamam dedım ozaman yoldan alıcam onu buluscaz ınsanlar nasıl boyle oluyor anlamıyoru ya eger annesı sebep olduysa yazıklar olsun

ayyy sinirliyse azcık yumuşat canım
sen şimdi ara "ben hazırlanıp çıkıyorum nereye gidelim" falan de.
buluşun, siniri geçtikten sonra anlat ona kırgınlığını
ama bugününz boşa geçmesin
harekete geç bence ondan bekleme sinirliyse

Kızlar selam sabah nikah günümü aldım çok şükür çok mutluyum 1 saatte aldım 17.09.2011 Tarihine

heyooooo
hayırlı olsun jeloş :)
darısı başıma

gıdıyorum cannım sımdı cıkıcam dua edın benım ıcın lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…