kızlar yorumlarınızı ıccın cok tesekkurler sımdı aradım benı sen almaya gel o zaman dedı arabayla alırım tamam dedım normalde hep o benı alır sora bır daha aradım ıstıyorsan evın ordan alıyım sızede ugrarım annen varsa dedım yok ıstemıyoum dedı nıye gerıyorsun ortamı dedım annenmı bıdey dıyor yoksa dedım dedı tabı dedı sok oldum annesı kesın bu kadar kavga etmemız sagladı ılk kez boyle bırsey oldu tamam dedım ozaman yoldan alıcam onu buluscaz ınsanlar nasıl boyle oluyor anlamıyoru ya eger annesı sebep olduysa yazıklar olsun
kızlar yorumlarınızı ıccın cok tesekkurler sımdı aradım benı sen almaya gel o zaman dedı arabayla alırım tamam dedım normalde hep o benı alır sora bır daha aradım ıstıyorsan evın ordan alıyım sızede ugrarım annen varsa dedım yok ıstemıyoum dedı nıye gerıyorsun ortamı dedım annenmı bıdey dıyor yoksa dedım dedı tabı dedı sok oldum annesı kesın bu kadar kavga etmemız sagladı ılk kez boyle bırsey oldu tamam dedım ozaman yoldan alıcam onu buluscaz ınsanlar nasıl boyle oluyor anlamıyoru ya eger annesı sebep olduysa yazıklar olsun
gıdıyorum cannım sımdı cıkıcam dua edın benım ıcın lutfen
oh oh hadi hayırlı olsun:) darısı daha almayanların başınaaKızlar selam sabah nikah günümü aldım çok şükür çok mutluyum 1 saatte aldım 17.09.2011 Tarihine
hayırlı olsun canım. benim ablamda kozan gelini:))bende kısmet olursa1 eylülde kına 2(mersin) ve 4(kozan) eylülde evleniyorum :)
gözün aydınnnn canım çok sevindimbeklediğim güzel haberi aldım..tayinim çıkmıştı ama yazım hala elime gelmemişti..yazım geldi artık ankarada çalışacağım..şimdi izinde verirler ohhh..allahıma şükürler olsun..çok mutluyum çoookkk=))
gıdıyorum cannım sımdı cıkıcam dua edın benım ıcın lutfen
canım henüz özel mesaj atamıyorum yazamadım oradan o yüzden sakıncası yok tabi nedemek yılmaz soyadı gerçi o kadar çok yılmaz varki:)
Eki Görüntüle 205738
merhaba kızlar davetiye seçmeye çalışıyorum şimdiden onuda ayarlıcam sizce nasıl ??
günaydın kızlarrrrrrnişanlımla barışıtık valla bu erkek milleti çocuk gibi evlendiğinde bebek apmadan önce evdeki bebeği büyütmek lazım sanırım
Pat diye dalacam ama dun bız de tartıstık
Ben de bı bız de oluyor sanmıstım...
Şükür ki birkac saat ıcınde can cıger kuzu sarması olduk :86:
Hele kı aynı sehırde olmayıncatamam sustum...
yok uymam ben şeytana pis şeytan ayıramazsın biziiiBenim canımı sıkan maddi problemler canım işallah onlarında üstesinden geliriz Allah'ın izniyle.
hayırlı olsun canım. benim ablamda kozan gelini:))
teşekkür ederim tatlım:) ama kozana gelin gitmicem eşim çalıştığı için sivasa gidiyorum şimdilik :)
haklısın canımmm demek gelinimiz oluyorsunoğlumuza iyi bak tamam mııı
ıyyyyyy kötü kaynanalar gibi oldum hayırlı olsun şimdidennnn
hayırlı olsun canım. benim ablamda kozan gelini:))
teşekkür ederim tatlım:) ama kozana gelin gitmicem eşim çalıştığı için sivasa gidiyorum şimdilik :)
hımm anladım ama kozanlı biriyle evleniyrsun
Teşekkür ederim canım evet darısı başınasen ne yaptın nikah başvurusu ne durumda
hımm anladım ama kozanlı biriyle evleniyrsun
evet aslen bizde kadirliliyiz kozanlılarla kadirliler hiç anlaşamaz derler ama hadi hayırlısı bakalım
Kızlar selam sabah nikah günümü aldım çok şükür çok mutluyum 1 saatte aldım 17.09.2011 Tarihine
asil bir model ama düz gibi geldi bana.gerci yakından da görmek lazım:44:
malum iş çevremdekilerede vericem sade ve asil bir model arayışındayım fakat fiyatlar almış başını gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?