Sağol lemlem,merak eden biri varmış beni de,ne güzel...
Aslında geliyorum,takip ediyorum yazılanları ama moralim bozuk.Pek yazacak birşey bulamıyorum,heyecan olmayınca...
Bu sıralar baya bir kalabalık burası,sizlerin heyecanına ortak oluyorum bende işte kendi kendime...
herkese mutlu sabahlar...
seven_up sevindim barışmış olmanıza canım. evet tespitinde çok haklısın, önce evdeki çocukları büyütmek gerekiyor.
evetttt barıştık inanın kızlar işim gereği olmasa cep telefonunu hayatımdan çıkartmak isterdim maleseffff orda duygular düşünceler heppp yanlış anlaşılıyoooo amaaaaaa şuan çok mutluyum bebeğimle
ayol sen yeter ki gel orasını merak etme
benim de aşkitom var tanıştırırz
ya da bi haftasonu tek gelirsin, istersen bir arkadaşınla da gelebilirsin. İki tane ablam var oturur yaparız
gırgır şamata dedikodu
evetttt barıştık inanın kızlar işim gereği olmasa cep telefonunu hayatımdan çıkartmak isterdim maleseffff orda duygular düşünceler heppp yanlış anlaşılıyoooo amaaaaaa şuan çok mutluyum bebeğimle
ay günaydın kızlaar bu arada
eftelya canım, sorununu paylaşırsan belki biz de yardımcı olmaya fikir vermeye çalışırız, kendi kendini yiyip bitirmee lütfeennherşey hallolacak, yoluna girecekk böyle düşünn
hmm bende heycan yaptım bulamazsam çok üzülücem çünküneyse bi yarın olsunda kemeraltına bakıyım.sanada haber veririm canım bulursam
barıştığınıza çook sevindim tatlımmmm , hemen karamsarlığa kapılmamak gerekiyor dimii
kesinlikleeeee eminim hepizimiz böyleyiz insan bu dönemde çok hassas oluyormuş megerrr herşeye ve herkese sinir oluyorum
dün baya karamsardın canım ya... Çok sevindim düzelmenize...
herkese günaydıınnn...bugün güzel bi haber bekliyorum dua edin de hemen alayım haberi..bugün itibariyle 1 aylık evliyim ben ne hayaller kurmuştum nişanlım bi sürpriz yapar fayan diye hiç bekleme mesaj bile atmıcam bence bi özelliği yok dedi dün gece çok kırıldım ama napıyım oda böyle bide sabah hiçbişey olmamış gibi davranıyorlar ya çıldırmamak elde değil..ama keyfimi bozamayacağım valla uzakta olunca telefonla görüşünce böyle oluyor yanyanayken liseli aşıklar gibiyiz valla=))
Pat diye dalacam ama dun bız de tartıstık
Ben de bı bız de oluyor sanmıstım...
Şükür ki birkac saat ıcınde can cıger kuzu sarması olduk :86:
Hele kı aynı sehırde olmayıncatamam sustum...
Seviyoz, seviliyoz... Bundan sonra ufak tartışmaları büyütmek yok... Anlaştık mı kızlar :)
kesinlikle canımmm elimizde değil ama cidden tlf dednilen şey cidden olmuyor inşallah tez zamanda kavuşursunuz
dokunalım nişanlılarımıza eşlerimize cidden dokunmak bambaşka bişeyyyyyy
evet evet anlaştık bizim tam 4 ay bir gün kaldı söz verdik tartışmayacağız diyeeeee
ben ne zaman gecikse hemen pekmez atarım ağzıma, akşama kadar kesin olurum Allahın iznyle texrübeyle sabit
gözün aydın bu arada
saol canım Allah razı olsun gece attım agzıma sabahına oldum
eftelya hayırdır tatlım problem ne?
ordan çok zıpır gözüküyorum ama inan öyle saçma sapan problemlerle mücadele ediyorum ki
eminim herkes öyledir
hadi gözün aydın angelprenses :))ben de olmuşum nihayet.ama bu gidişle düğünü bulacak:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?