2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

eftelya merak ediyoruz tabikii, daha öncede yazmıştım eftelya artık hiç gelmiyor nerelerde acaba diye :97:

inşallah tekrar aynı heyecanlara kavuşursun canım, sorun ne bilmiyorum ama halledilemeyecek bir sorun değildir umarım

herkese mutlu sabahlar...

seven_up sevindim barışmış olmanıza canım. evet tespitinde çok haklısın, önce evdeki çocukları büyütmek gerekiyor.

evetttt barıştık inanın kızlar işim gereği olmasa cep telefonunu hayatımdan çıkartmak isterdim maleseffff orda duygular düşünceler heppp yanlış anlaşılıyoooo amaaaaaa şuan çok mutluyum bebeğimle

ayyyy artık benimde çizelgem varrrrr böyle görünce insan daha çok motive oluyormuşşşşş tşk ederim lemlem

inşallah tatlımm, eğlenceli olur aslındaaa

ay günaydın kızlaar bu arada

eftelya canım, sorununu paylaşırsan belki biz de yardımcı olmaya fikir vermeye çalışırız, kendi kendini yiyip bitirmee lütfeenn herşey hallolacak, yoluna girecekk böyle düşünn

barıştığınıza çook sevindim tatlımmmm , hemen karamsarlığa kapılmamak gerekiyor dimii

zyv kesnilikle sana katılıyorum bende dün çok kötüydüm artık nişanlımın beni sevmediğini bile düşündüm :2::2: ama yanılıyormuşum herkes aynı problemleri yaşıyormuş megerrrr bence paylaşalım sorunlarımzı rahatlayalım tabi özel değilseeee

dün baya karamsardın canım ya... Çok sevindim düzelmenize...

tşk ederimmmm valla kızlarr dokunmak o kadar çok şeyi gideriyor ki ve bu dönemde şeytan çok fazla ugraşıyo sürekli vesvese veriyo ve nişanlıma şeytana uyuyorsun dedim ve biraz karşılıklı sinirimizi aldık sonra sarıldık sıkı sıkı barıştık ve dokununca içimde hiçççç bir şeyyyy kalamdııı onu çok seviyorum

herkese günaydıınnn...bugün güzel bi haber bekliyorum dua edin de hemen alayım haberi..bugün itibariyle 1 aylık evliyim ben ne hayaller kurmuştum nişanlım bi sürpriz yapar fayan diye hiç bekleme mesaj bile atmıcam bence bi özelliği yok dedi dün gece çok kırıldım ama napıyım oda böyle bide sabah hiçbişey olmamış gibi davranıyorlar ya çıldırmamak elde değil..ama keyfimi bozamayacağım valla uzakta olunca telefonla görüşünce böyle oluyor yanyanayken liseli aşıklar gibiyiz valla=))

Pat diye dalacam ama dun bız de tartıstık
Ben de bı bız de oluyor sanmıstım...
Şükür ki birkac saat ıcınde can cıger kuzu sarması olduk :86:
Hele kı aynı sehırde olmayınca tamam sustum...

kesinlikle canımmm elimizde değil ama cidden tlf dednilen şey cidden olmuyor inşallah tez zamanda kavuşursunuz

Pat diye dalacam ama dun bız de tartıstık
Ben de bı bız de oluyor sanmıstım...
Şükür ki birkac saat ıcınde can cıger kuzu sarması olduk :86:
Hele kı aynı sehırde olmayınca tamam sustum...

dokunalım nişanlılarımıza eşlerimize cidden dokunmak bambaşka bişeyyyyyy

Seviyoz, seviliyoz... Bundan sonra ufak tartışmaları büyütmek yok... Anlaştık mı kızlar :)

evet evet anlaştık bizim tam 4 ay bir gün kaldı söz verdik tartışmayacağız diyeeeee

Dokunamıyorum ki

günaydın kızlar. Ya benim şimdiden uyku düzenim bozuldu. Ben gececleri hiç uyanmazdım bu gece 3-4 kez uyandım. Sinirliyim kıyamam dün babacığıma terslendim. Ama sakin olmayı öğrenmek gerek. Rabbim büyük yuva kuranın yardımcısı olur. İşallah bi pürüz çıkmadan ewlenip yuwamıza,aşkımıza kawuşuruz. Bütün bu sıkıntılarımıız arkada bırakırız. Amanın ne stresli dönemlermiş.3 ay önce böleysek biz düğün yaklaşınca napıcaz yahu..

hadi gözün aydın angelprenses :))ben de olmuşum nihayet.ama bu gidişle düğünü bulacak:84:

benımde dugunu bulcak sanırım ama kısmet canım yaa napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…