aynı tarihte evleniyoruzzzzzzzzzzzzzhayırlı olsun canım
herşey tamam. Birazdna nişanlım gelicek inş. gidip alıcaz günü
yaa ben şu evlilik takvimi olayını yapamadım bi türlü bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı??
çok teşekkür ederim seven_up yalnız hala yapamadımm... Aynen anlattığın şekilde bütün aşamaları takip ettim yaptım ama olmayor olamayor :)) profilimizde hakkımda sekmesinin altında çizelge diye bir bölüm var ordan yaptım yapıştırıyorum kaydet diyorumm olmuyor
oyy oyy ne güzel gelinlikler war yaa .. hepsini giyesim gelio ama benim bi karar weremiyorum. izmir madam burcuya bakıcam bide gelinlik için. Nasıl bi yer sizce ?
eftelya hayırdır tatlım problem ne?
ordan çok zıpır gözüküyorum ama inan öyle saçma sapan problemlerle mücadele ediyorum ki
eminim herkes öyledir
eftelya merak ediyoruz tabikii, daha öncede yazmıştım eftelya artık hiç gelmiyor nerelerde acaba diye :97:
inşallah tekrar aynı heyecanlara kavuşursun canım, sorun ne bilmiyorum ama halledilemeyecek bir sorun değildir umarım
ay günaydın kızlaar bu arada
eftelya canım, sorununu paylaşırsan belki biz de yardımcı olmaya fikir vermeye çalışırız, kendi kendini yiyip bitirmee lütfeennherşey hallolacak, yoluna girecekk böyle düşünn
zyv kesnilikle sana katılıyorum bende dün çok kötüydüm artık nişanlımın beni sevmediğini bile düşündüm :2::2: ama yanılıyormuşum herkes aynı problemleri yaşıyormuş megerrrr bence paylaşalım sorunlarımzı rahatlayalım tabi özel değilseeee
Keşke yardımcı olunabilecek birşey olsa.Burada okuyorum,herkes mutlu,heyecanlı bir telaş içinde.Bende öyleydim ama hep hevesim kursağımda kalıyor.Daha belli bir gün bile yok,ben nasıl nikah günü alayım,başka şeylere bakayım.Kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi geliyor.Daha birçok şey...
emin ol sen şuan ne yaşıyorsan bizde yaşamışızdır ben hala millete düğün tarihimi söylmeye korkuyorum bişey olacak diye korkuyorum yalnız değilsindir yaşadığın konuda sıkma cnaını bol bol dua et canım :96:
Önce konuşmalarda haziran dendi,haziran ağustos oldu,ağustos eylül oldu uzun bir süre.Pazar günü ilk defa nişanlımın isteğiyle ailemle eşya bakalım dedik.Gittiğimiz yerde soruyorlar düğün ne zaman diye,Eylül-Ekim gibi oldu şimdi de.Eşya fiyatları da yüksek geliyor,giriyoruz önce fiyat soruluyor,çıkıyoruz.Doğal olarak bende de istek falan kalmadı artık.
1 seneyi geçti nişanlanalı,istemeye geldiler,söz yapıldı,bir daha git gel olmasın diye 1 hafta içinde nişan yapıldı,ve gidiş o gidiş.Düğünü konuşmayı bile geçti annem,çok sinirleniyor.Onlar ve nişanlım arasında sıkışıp kaldım.Bende sinirleniyorum ama nişanlıma söyleyemiyorum ben,ama annem birşey söylese hemen bana diyor niye laf söyletiyorsun bana diye.Birde akrabayız,daha bir zoruma gidiyor,konuşamıyorum üzülecek kırılacak diye...
En sonundada dedim düğün seneye olsun,ona da kızıyor...
bak diyorum cnaım yalnız değilsin
bizimkilerde üçüncü katı yaptırldılar ama nasıl bir bilsen deli oldum her gün bir usta geliyo digeri gelmiyo vs vs vs kaldıki 1 senede 8 9 ay yattılar şimdide ev için ugraşıyorlar deli gibi gün alamaya gelcez demişler bizmkilere dedim kesinlikle ekimin ilk haftası olacak aileme onlarda ded zaten yeterince uzadı ekime karar kıldık
neyse gelip gitmemeler bizdede var canım benim ama benim kayınvalidem biraz patavatsız oldugu için beni hep idare ediyorum aman anne gelemsinler falan diyorum vs vs vs canım emin ol bizmkide uzadı uzadı bence sen aradan çekil ve ailen at topu derim ben ben öyle yaptım ama benim nşanlım istiyor ailesi kıçlarını kaldırmıyorlar ....... ayyyy neyse canım veeeeee biz daha 8 yıl da çktık haaaa evlenecez biliyorlar son 3 4 ay kala ev yaptırıyorlarrrr kendi kızlarına yapılsa biryerlerini yırtarlar o tip yaniiii sen sıkma canını nişanlınla aranı iyi tut canım benim dualarım seninle
Bizimde 10 sene olacak nerdeyse birbirimizi beklediğimiz.Nişanlımının ısrarları üzerine nişandan sonra ev aldılar.Şimdi pişman amcamlar.Borçları var,nişanlım 1 senedir burada,babam iş buldu,çalışıyor.Kenarda hiç parası yok.Borç ödüyor.Kendi kaşındı ama bişey desem ben suçlu olacağım.Yoruldum artık kavga etmekten,beklemekten...
Bilmiyorum sonu ne olacak.Hiç birşeye karışmayacağım bundan sonra.(Diyorum diyorum,panik atak hastası oldum,duramıyorum)
Bizimde 10 sene olacak nerdeyse birbirimizi beklediğimiz.Nişanlımının ısrarları üzerine nişandan sonra ev aldılar.Şimdi pişman amcamlar.Borçları var,nişanlım 1 senedir burada,babam iş buldu,çalışıyor.Kenarda hiç parası yok.Borç ödüyor.Kendi kaşındı ama bişey desem ben suçlu olacağım.Yoruldum artık kavga etmekten,beklemekten...
Bilmiyorum sonu ne olacak.Hiç birşeye karışmayacağım bundan sonra.(Diyorum diyorum,panik atak hastası oldum,duramıyorum)
hiçbirşey ne senden ne de sağlığıdna önemli değil canım benim(( haklısın çok üzüldüm valla yaaaa
canım benim sen nişanlınla aranı bozma ona hep destek ol rabbim seninle olsun inşallahhhh
İster istemez onunlada aramız bozuluyor.Hiç birşey olmamış gibi davranmasıda canımı sıkıyor.Biliyorum onunda morali bozuluyor.Babam yatak odası takımımı alırken yanımızdaydı.Çok beğenerek aldım,herkeste çok beğendi.O fiyata 3 takım birden alınır diyenlerde var hatta.Onun haricinde ufak tefek şeyler alırkende iyisinden alıyor ya da almaya çalışıyoruz,bunları gördüğü bildiği için biraz eziliyor sanırım.Ama şimdi bu durumda olmayabilirdi.Amcamlara ev aldırdı,borçlarınıda kendi ödüyor evlenmeyecekmiş gibi.
Kavgalarımızda hiç bitmiyor,sırf mesajlaştığımız için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?