2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

demek ki herkes aynı bir tek sen değilsin elif ama bu aşamada bol bol dua başka bişey olmuyo sırf karı koca arasını çiftler arasını bozmak için yaratılmış şeyten var uymayalım onaa

demek ki herkes aynı bir tek sen değilsin elif ama bu aşamada bol bol dua başka bişey olmuyo sırf karı koca arasını çiftler arasını bozmak için yaratılmış şeyten var uymayalım onaa

yok uymam ben şeytana pis şeytan ayıramazsın biziii Benim canımı sıkan maddi problemler canım işallah onlarında üstesinden geliriz Allah'ın izniyle.

kızlar nısanlımla bızde tartıstık bana gorusmeyelım yuzugu takmıcam evlenene kadar dedı oyle canım acıdıkı.Olay sadece sakalasmadan ıbaret. mesajlasıyorduk benı kahvaltıya cagırdı ıste ama sakalasıyoruz sandım ben annende olcakmı dedım evet dedı o zaman olmaz dedım nıye dedı saka yapıyorum askım dedım oda cok komık falan dedı konu kapandı ben gıtcegımı dusuncegını sanmıyordum gece oldu yarın kacta buluscaz dedım oda bıze gelceksın ya dedı ben ole demedımkı dedım
neyse zaten babamın bana onla gezmeme ızın vermemesınden cok rahatsız oluyor sureklı tartısıyorduk 'rahat gezemıyoruz sole artık babana nısanlı degılmıyız bız' dıye bıde bu olay olunca actı agzını yumdu gozunu annesınede solemıs gelcem dıye sımdı annesıde sormus gelcekmı oda sakaymıs demıs herşeyi berbat ettım dıye ondan cok sınırlı.Bugun senelık ıznınden bır gunu kalmıstı bırlıkte gecırcektık bende ıse gıtmedım sımdı zehır oldu banada onada napıcam kızlar bır yol gosterın ((((( sımdı mesajlasıyoruz ona saka olduguna ıkna ettım ama cok sınırlı.Dua edın benım ıcın lütfen

canım peki hazırlanıp çıksan, öğle yemeğini birlikte yeseniz, annesi, nişanlın ve sen, giderken de minicik sempatik bi hediye alsan, bak ikinizin de izinli olduğu günmüş, harcamayın gününüzü bence hazırlan ve nişanlının yanına git tatlım

ya inanamıyorum yaaa herkes mi aynı sorunları yaşar yaaa aynı sorunu bizde yaşadık canım
" bir kaç ay önce bir gün önce yemege gititm ertesi gün yine çağırdı bende gelemem dedim neymiş annesi hazırlık yapmış bende gelemmişim aynen senin gibi bende daha dün iszdeydim dedim bana mı sordular "

amannnn canım benim sıkma canını boşver
ama aynı şeyi birgün sen kendine uygula :2: zor durumda bırak seni çok daha iyi anlar

cok sevindimmm ya oluyo böyle şeyler işte ne yapalım...evlenince de olcak ister istemez antreman yapıyoruz

canım ya uf allah yardımcın olsun şu düğün sürecinde anneleriyle ilgili şaka bile yapmamak gerekiyor canım.sen şaka yapmışsın tepkiye bak benim kayınvalideme kırıldığım üzüldüğüm okadar çok şey varki nişanlıma yansıtmıyorum o görüyor zaten birde benim anlatmama gerek yok diye düşünüyorum huzurumuz 3.kişiler için bozulsun istemiyorum.ahh ahh halbuki anlatsam roman olur:)

cannım ondan olumlu bır adım beklıyorum yoksa cok buluşmak ıstıyorum bakalım beklıyorum
Kızlar selam sabah nikah günümü aldım çok şükür çok mutluyum 1 saatte aldım 17.09.2011 Tarihine
hayırlı olsun canım

benı cok ıyı anlamısındır o zmaan canım cok uzdu bu olay benı. aynısını ben yapsam, ben oyle seyler yazsam boyle alttan alırmıydı bılmıyorum ...

Canımcım düzelir merak etme, sen benim yaptığımı bi duysan daha vahim di ama şimdi , bizde de aynı akşamları falan çok dışarı çıkmıyorum çıksamda erkenden dönüyorum bizimki de babaların izin konusuna takmış durumda,
cumartesi doğum günümdü ve cumadan beğendiğim bi çanta için işte beğenmişsin madem onu alalım da doğum günü hediyen olsun dedi, vay efendim benim değerim bu mu insan bi toka da olsa bi hafta önceden düşünmeye başlarmış daha hediyem de hazır değil saydım da saydım, üstelik benim hediye için böyle bişi yaptığım görülmüş duyulmuş bişi değil, resmen burnundan getirdim, cumartesi de 3 e kadar aramadı o ssatte arayıp doğum günümü kutaldı akşam napıyoruz dedi, bu da benim için sorun oldu çıkmıyorum ben deyip kapadım telefonu hepten,
bana ulaşamayınca pasta ve hediyesiyle eve geldi, hoşgeldin bile demedim ağladım durdum bana değer vermiyosun da falan da filan annemle babamda duydu tartıştığımızı büyüttüm de büyüttüm kovmuş gibi oldum biraz da gitti sonra
çok kötüydü ertesi günü aradı eve geliyorum dedi gelme babam var dedim gelcem babanda duysun konuşacaklarımızı dedi babam gitti sonra o geldi salak şeyy, nasıl da korkutttu beni ablamı aramış planlıymış meğer kapıda bi sarıldık geçti gittii, nasıl böyle şeyler düşündüğüme inananıyor ben de inanamıyorum oluyo yani bazenn

ayy cok üzüldüm.tam terslik olmuş.erkekler düğüne yakınregl döneminde oluyolar sanki.benimkinde de bi alınganlık sorma gitsn.ben de bütün gece uyuymadım kustum durdum.az önce aradı hiçbir şey ykmuş gibi konustuk.hele anne konusuna hiç girme bence.benim kayınvalidem cok iyidi 8 yıl hep sevdik birbirimizi şimdi düğün yaklaştıkça o da alınmaya başlad her şeyime skmacanını bn olam oumlu bir şey beklmeden giderdim yanına.hatta bi çiçek al annesine.son günümüz ben seninle olmak istiyorum tartışmak istemiyorum ünkü ben seni cok özlüyorum de.sen benim canımsın falan de.git içini rahatlat bu huzursuzlukla zaten kötü olucaksın.izin aldm ben seni görebilmek için lütfen böyle ypma gel kacırmayalım tadımızı sonra tartıırız falan de şakayla karışıkama gityani durm durmaa...sonra gitmedin diye tafra yapar valla

evet seni gerçekten çok iyi anlıyorum bak ne anlatacam sana erkek milleti gerçekten çok düz bir mantığa sahip bilmiyorum en azından benimki öyle

gecen düğün günü almaya benim ailemin yanına gittik işte cuma gittik
onun ailesi geri dönece bende tek çocuk olduugm için annemin evin kaldıracaktık beraber neyse işte geldik yedik içitik gün kesinleşti falan derken hadi kalakalım dediler bende dedim biz burada kalıyoruz
işte bunlarında evinde inşaat var annesi dediki benim işim gücüm var mustafa gidiyoruz :18:
ama öyle sinirlendim ki babası dedi oğlum ben arabayı kullanamam gel istersen bende dedim biz annemin evini kaldıracaktık işte siz yapın dedi bana bende dedim ben size yardıma geliyorudm ama dedim neyse uzatmayalmım dedim .........""""

o gün bu gün sıkışıyorlar işleri oluyo ama bneim aşkım bana gel diyemiyooooo kaldıki ben gidiyorsan senin için gidiyorm dedim lalalallalalalla

artık anladı beniiiiii

ve cnaım şunu unutma kadınlar hep alttan alamk zorundaaaaa maleseffff seviyorsan sen bişiler yap o da pişman olacak emin ol dualrım seninle inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…