yaa o şemsiyelerden ben de istiyorum canımm, ama ben çok beceriksizim, bana her aşamasını teek teekk anlatırsın dimii ben de o şekilde yapmaya çalışırımm
olmaz mı diyosun demek:))ama içinde beyaz da vardı çok güzeldi.neyse ben onu günlük kullanmaya alıyım en iyisi,içimde kalmasın.tülle kaplamak aklıma geldi ama yapamam diye kalkışmak istemedim.bişeyi kafama koyunca napıp edip gerçekleştirmem lazım,kendimden korkuyorum bazen:84::84:tamam foto ekle merak ederim ben.bak söz verdin şemsiyemi isterim haaaa
hahaha allah iyiliğini versin zencilerlemi evleniyosunşimdi benimki ikametinin olduğu yerden belgemi alması gerekiyor?? bide düğün haftası halledilir diyodu xxl nişanlımm
Resim kimlik fotokopisi falan hazır,sadece sağlık ocağından rapor istediler bu problemacaba bu akşam özelden rapor alsam sağlık ocağına sabah götürsem onaylarmı sağlık ocağında oyalanmak istemiyorum habire izinde alamam
ben de aşırı beceriksizim, ablamla yapcaz zaten
ay Neşe'ye de söz verdim, beceremezsem yandım
ben denicem, begenirsen ve zaman da bulursam sana da yaparım
ama çok harika bişey beklemeyin kızlar, hayal kırıklığına uğratmak istemem sizi
ayy inş çok cici olur
/[/B]
aynen canım ya çok yabancıyım buraya.bi kere saçımın uçları kırık diye gittim belime gelen saçlarım omzuma çıktı ağlayacaktım nerdeyse ankaraya gittim kısa küt kestirdim,o gündür gitmiyorum saçlarımın uçları kırıldığında kendim kırptım düğünden önce az bişi şekli düzelsin diye kestiricem bakalım.ama işte düğün için nereye gidicem bilmiyorum.çok acil bulmam lazım.3 gelin çok olur sanırım ama büyük bi yerse eleman çoksa olabilir bence.madem büronun yanı arada bi göz at içeri :))camdan bak saçını yaptırıp çıkanlara göz gezdir.Ben de aynı durumdayım AngelNese 'cim... Okul filan derken buralardan baya bi koptum... Yabancı gibi oldum memleketime...Hangisi nasıl iyi mi kötü mü pek bilemiyorum ama geçende bi saç uçlarımı aldırma bahanesiyle çıktım birine girdim hiç esnaflık yok müsait misiniz diyorum sadece kafa sallıyor konuşmak filan yok hiç :) başka bir yere girdim biraz meşguldu ama baya ilgilendi biraz beklersen canım filan neyse sonra hem kırıklarımı aldırdım hem sohbet filan güzeldi hoşuma da gitti fönü filan... Önemli olan iletişim bence en başta derdimi anlatamayacaksam ne gerek var değil mi :)) Hem büromun yanı orasıyla anlaşıcam büyük ihtimalle ama günde 3 gelin beni baya düşündürüyor...
ay hadi bakalım senin tabirinle tontiş tontiş şemsiye yap bakalım,oy canım ya kıyamam teşekkür ederim bana yapmasan da olur o kadar yormayalım senii , sadece yapılma aşamasını anlat yeterr
canımsın...
hepinizi çok seviyorum ya yaparım tabiki de elim değmişken ne olcak
aaaa aklıma ne geldi
hatta istersen beraber yaparız, sen İstanbul'a gidip geliyosun nasıl olsa
aynen canım ya çok yabancıyım buraya.bi kere saçımın uçları kırık diye gittim belime gelen saçlarım omzuma çıktı ağlayacaktım nerdeyse ankaraya gittim kısa küt kestirdim,o gündür gitmiyorum saçlarımın uçları kırıldığında kendim kırptım düğünden önce az bişi şekli düzelsin diye kestiricem bakalım.ama işte düğün için nereye gidicem bilmiyorum.çok acil bulmam lazım.3 gelin çok olur sanırım ama büyük bi yerse eleman çoksa olabilir bence.madem büronun yanı arada bi göz at içeri :))camdan bak saçını yaptırıp çıkanlara göz gezdir.
kızlar biz hala nikah için işlemlere başlamadık daha hala karar da vermedik nikahımızın nerede olacağına... İlçede yaşadığım için çabuk halledilir diye düşünüyorum ama eğer burda olacaksa tabi...o ordan ben burdan işlemleri halledebilir miyiz?? Bayram sonrasında da düğünler çok olacak düğüne yakın bir tarih düşünürsek baya bir yığılma olur nikah için...
kıslar şemsiyeyi dış çekim içinmi yapacaksınız ay bende yapayım belki fotoğrafçımda vardır yoksa da belki o yapar benim için tanıdık olunca naz yapabiliyorum..yada ben yaparım ona hediye edirm o kadar çok nazımı çekiyoki jest olsun dimi ama=)
canım hangi sitede bakıyım bende bi bulamazsam sipariş vereyim
bana mı dedin canım?sen izmirdeysen çok rahat bulursun.baktığım siteleri bulamadım şimdi.lazım olursa tekrar bakarım senin için.ama 80 çok pahalı geldi bana,nette olduğu için belki tuzludur,hani çok yaygın değil ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?