• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ne bu haller yawwww...2-3 ay sonra evleniyoruz... İşten - güçten - koşuşturmalardan birbirlerimize zaman ayıramıyoruz.... Ama bu koşuşturmalar , bu stres ne için... Hepsi Bizim için... Hem kendi canlarımızı hemde nişanlılarımızın canlarını sıkmayalım... Herşeyy çok güzelll olcak... Giymişiz gelinlikleri çıkıyoruz salondannn, herkes bize bakıyor wavvvv ne güzel olmus diye :))))

3 aycık daha sıkın dişinizi, sonra herşey süper olucak allahın izniyle...

ne güzel konuşmuşsun böyle iyi ki bu siteye girmişim ya insan derdini kimseye söyleyemiyo..
dün o kadar kötüydüm ki tartışsık sanki ayrılacakmış gibi konuştuk.. yeni ev falan tutmuştuk evimizde ilk günümüz da kavgalarla sürdü sonra sarıldık barıştık:) şimdi allaha şükür iyiyiz ama bu kavgalar sorunlar gün geçtikçe daha da yıpratıyo beni tek istedigim şu son 3 ayın geçmesi...

kızlar ne bu haller yawwww...2-3 ay sonra evleniyoruz... İşten - güçten - koşuşturmalardan birbirlerimize zaman ayıramıyoruz.... Ama bu koşuşturmalar , bu stres ne için... Hepsi Bizim için... Hem kendi canlarımızı hemde nişanlılarımızın canlarını sıkmayalım... Herşeyy çok güzelll olcak... Giymişiz gelinlikleri çıkıyoruz salondannn, herkes bize bakıyor wavvvv ne güzel olmus diye :))))

ne güzel konuşmuşsun böyle iyi ki bu siteye girmişim ya insan derdini kimseye söyleyemiyo..
dün o kadar kötüydüm ki tartışsık sanki ayrılacakmış gibi konuştuk.. yeni ev falan tutmuştuk evimizde ilk günümüz da kavgalarla sürdü sonra sarıldık barıştık:) şimdi allaha şükür iyiyiz ama bu kavgalar sorunlar gün geçtikçe daha da yıpratıyo beni tek istedigim şu son 3 ayın geçmesi...

ayy kızlar öyle yorgunum ki bugün olanlardan hiç bahsedesim yok, kendimi azcık toplayınca anlatırım inş ama şuan herşey yolunda
sonuç: Bursa'dan izin belgesi vermeiler, sağlık raporu özel hastahaneden olduğu için. Ne alakaysa :53::53:
ben de dedim ki "siz en azından aile hekimine onaylatın, gerisini olmazsa nişanlım Bursa'ya gdip kendi halletsin"

neyse sonra ben Fatih belediyesini aradım, kesinlikle olmaz dediler
Bayrampaşa belediyesini aradım biraz zorluk çıkardılar ama kızlar beni görmeliydiniz bi çene döktüm bi anlattım bi anlattım
adam en sonunda pes etti "tamam tamam onaylı raporları getirin, halledicem" dedi
"söz mü" dedim. "hanfendi telefonda bu kadar konuştunuz, yüzyüzeyken size "hayır" demeye korkarım zaten" dedi :52:
sonra sağlama almak için tekrar başka bir belediyeyi aradım, olur dediler
bugün evraklar gelsin, yarın gidip halletcez inş isteiğimz tarih de boşmuş Allahtan

hadi gözünaydın tatlımmm çoooook sevindimm , dedim sana kendini üzme hallolur diyee, boşuna stress yaptınn :57:

:27::27: olmaz :27::27::27: nihahah
bak canım ben napıcam biliyo musun
hani şeffaf şemsiyeler varya
onlardan alıcam ve tamamını tülle kaplicam, yer yer saten kumaşlar da koyabilirm
tüyler de koyucam hatta ayakkabılarım ve çiçeğim pembe olduğu için pembe tüyler de olucak arasında
ben kendime yakın zamanlarda yapıcam, resmini koyarım
begenirsen sana da yapcam söz valla :52:

[/B]

yaa o şemsiyelerden ben de istiyorum canımm, ama ben çok beceriksizim, bana her aşamasını teek teekk anlatırsın dimii ben de o şekilde yapmaya çalışırımm :43: :43: :43:

:27::27: olmaz :27::27::27: nihahah
bak canım ben napıcam biliyo musun
hani şeffaf şemsiyeler varya
onlardan alıcam ve tamamını tülle kaplicam, yer yer saten kumaşlar da koyabilirm
tüyler de koyucam hatta ayakkabılarım ve çiçeğim pembe olduğu için pembe tüyler de olucak arasında
ben kendime yakın zamanlarda yapıcam, resmini koyarım
begenirsen sana da yapcam söz valla :52:

:60::60::60::60::60:

olmaz mı diyosun demek:))ama içinde beyaz da vardı çok güzeldi.neyse ben onu günlük kullanmaya alıyım en iyisi,içimde kalmasın.tülle kaplamak aklıma geldi ama yapamam diye kalkışmak istemedim.bişeyi kafama koyunca napıp edip gerçekleştirmem lazım,kendimden korkuyorum bazen:84::84:tamam foto ekle merak ederim ben.bak söz verdin şemsiyemi isterim haaaa:52:

canım hemen evrak işlemlerinizi yapmaya başlayın
defter açıldığında da hazır evraklarla on dk da alırsınız gününüzü
bak benden söylemesi aşırı derecede sinir ve moral bozuyo
kaç gündür kabuslarımda zencilerle evleniyorum :30:

hahaha allah iyiliğini versin zencilerlemi evleniyosun:9::9: şimdi benimki ikametinin olduğu yerden belgemi alması gerekiyor?? bide düğün haftası halledilir diyodu xxl nişanlımm:63:

canım hemen evrak işlemlerinizi yapmaya başlayın
defter açıldığında da hazır evraklarla on dk da alırsınız gününüzü
bak benden söylemesi aşırı derecede sinir ve moral bozuyo
kaç gündür kabuslarımda zencilerle evleniyorum :30:

sen coşmuşsun ahsen,duymasın seninki:))bilinçaltını deşer çıkarır valla.nası kabusmuş o allahımmmmm:60::60:

kızlar nişanlılarınızın ilgisizliğinzden yakınmayın. İlgilerini çekmeye çalışın :52:
size komik bişey anlatayım da gülün

gecen gün sağlık raporu almak için tahlil olduk, film falan çekildik
sonucu beklerken oturduk bi yerde. Nişanlım o kadar suskun, o kadar sakin o kadar gıcıktı ki :52:
ben bişeyler anlatıyorum "hıhı, evet, hayır, tmm" gibi laflar ediyo başka bişey dediği yok
en sonunda ben de çıkardım ciğer filmlerini
ayyy dedim tontişko baksana ne güzel ciğerlerim var. Allahııımmm ya böyle ciğer, böyle kaburga gördün mü sen hiç? Şu asalete bak şu duruşa bak harikayım ya kaburgalarım bile harika dedim.
Kaptı elimden filmleri, "napıyon sen ya herkes sana bakıyo" dedi :52:
sonra gözünü benden ayırmadı tabi, "yeter ki sen zıvanadan çıkma" diyerek...

kızlar nişanlılarınızın ilgisizliğinzden yakınmayın. İlgilerini çekmeye çalışın :52:
size komik bişey anlatayım da gülün

gecen gün sağlık raporu almak için tahlil olduk, film falan çekildik
sonucu beklerken oturduk bi yerde. Nişanlım o kadar suskun, o kadar sakin o kadar gıcıktı ki :52:
ben bişeyler anlatıyorum "hıhı, evet, hayır, tmm" gibi laflar ediyo başka bişey dediği yok
en sonunda ben de çıkardım ciğer filmlerini
ayyy dedim tontişko baksana ne güzel ciğerlerim var. Allahııımmm ya böyle ciğer, böyle kaburga gördün mü sen hiç? Şu asalete bak şu duruşa bak harikayım ya kaburgalarım bile harika dedim.
Kaptı elimden filmleri, "napıyon sen ya herkes sana bakıyo" dedi :52:
sonra gözünü benden ayırmadı tabi, "yeter ki sen zıvanadan çıkma" diyerek...

azıcık çatlaklık sezmiştim sende doğruymuş demek ki:27:bende de var o çatlaklık.ben ruj hastasıyımdır baktım silinmiş hemen çıkarır sürerim her yerde hem de ayna bulamazsam telefon ekranıyla:21:neşe napıyosun koy şunu çantanaaaaaaa diye kızar bi süre de somurtur:16:

azıcık çatlaklık sezmiştim sende doğruymuş demek ki:27:bende de var o çatlaklık.ben ruj hastasıyımdır baktım silinmiş hemen çıkarır sürerim her yerde hem de ayna bulamazsam telefon ekranıyla:21:neşe napıyosun koy şunu çantanaaaaaaa diye kızar bi süre de somurtur:16:

bende onu çok yaparım ama alıştı artık...insanın aynayla kendine bakıp akan makyajını, silinen rujunu düzeltmesi kadar doğal ne olabilir ki diye diyeee duyarsızlaştırdım onuuu:47:

Özelden rapor alıp vakit kaybetmemek için yoksa sağlık ocağında tahlil yaptırmaya kalksak baya bi vaktimiz gider gibi geliyor.

Canım ben istanbuldayım işlemleri bir günde hallettik.
önce bağlı bulunduğum belediye ait toplum sağlık merkezine gittik orda kan örneklerini aldılar 08,30 11,00 kadar alınıyor öğleden sonra çıkar dediler ama biz ricayla saat 11 de aldık hiç bir ücret ödemeden daha sonra aile hekimime gittik sağolsun oda sağlık raporunu verdi nişanlım kendi aile hekimine gitmeden aldı misafir olarak göstericem dedi aile hekimim daha sonra verdiği raporu mühürletmek için tekrar toplum sağlık merkezine gittik ve işlemimiz bitti saat 12 gibi nikah işlemleri için belediyedeydik bu arada ciğer filmi çektirmedik biz kalktı dediler sadece muane edildik bilginiz olsun

kızlar biz hala nikah için işlemlere başlamadık daha hala karar da vermedik nikahımızın nerede olacağına... İlçede yaşadığım için çabuk halledilir diye düşünüyorum ama eğer burda olacaksa tabi...o ordan ben burdan işlemleri halledebilir miyiz?? Bayram sonrasında da düğünler çok olacak düğüne yakın bir tarih düşünürsek baya bir yığılma olur nikah için...

bu arada kuaförle anlaşmakta da fayda var geçen gün sorduğumda eğer anlaşırsam o günkü 3. gelin olacakmışım... o da sadece seni ve yanında bir kişi daha alabilirim dediler... bu konuyu da ihmal etmeyin derim...

Canım ben istanbuldayım işlemleri bir günde hallettik.
önce bağlı bulunduğum belediye ait toplum sağlık merkezine gittik orda kan örneklerini aldılar 08,30 11,00 kadar alınıyor öğleden sonra çıkar dediler ama biz ricayla saat 11 de aldık hiç bir ücret ödemeden daha sonra aile hekimime gittik sağolsun oda sağlık raporunu verdi nişanlım kendi aile hekimine gitmeden aldı misafir olarak göstericem dedi aile hekimim daha sonra verdiği raporu mühürletmek için tekrar toplum sağlık merkezine gittik ve işlemimiz bitti saat 12 gibi nikah işlemleri için belediyedeydik bu arada ciğer filmi çektirmedik biz kalktı dediler sadece muane edildik bilginiz olsun

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için,sağlık ocaklarını telefonla aradım açmıyolar kesinlikle az önce annem aradı gitmiş sormuş canım annem sağlık ocağına özel hastanede evlilik için olduğunu söyleyip yaptırsınlar testlerini sonrada aile hekimlerine götürüp onaylatsınlar demişler,bizde yaptırmak isterlerse bakırköye sevkle yönlendiriyoruz demişler,akşam hastaneye gidip yaptırırız sabahta aile hekimine onaylatırız :34:

bu arada kuaförle anlaşmakta da fayda var geçen gün sorduğumda eğer anlaşırsam o günkü 3. gelin olacakmışım... o da sadece seni ve yanında bir kişi daha alabilirim dediler... bu konuyu da ihmal etmeyin derim...

işte en büyük derdim kuaför yok ki burda adamakkıllı:63:herkese soruyorum hangisi iyi diye.en iyisi prova yaptırmak.hemen birini bulmammmmmm lazımmmm yoksa ortada kalıcam

Back