• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

nikah işinde insanı zora sokmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar kızlar iki insan karar vermiş evleniyor işte yok birlikte gelin yok illa saglık ocagı raporu lazım boğazına yapışasım geliyor :47:

nikah için bizde bayağı uğraştık,bilseydim böyle olcağını erkenden başvururdum,ben nikahımın düğün başlangıcında olmasını istiyorum yanı saat 9 da,nikah işlemi için gittiğimizde en erken saat 10 da olur dediler,bizim ilçe yetmedi etraftaki belediyelere sorduk herkes sözleşmiş gibi saat 10 da olur dedi,girişte nikahta benim hayalim...araya tanıdık fln soktukta benim işim halloldu.bu iş için bile torpil yaptık yani :( sağlık raporuda bu arada 1 hafta sürdü bizim.
tecrübesizlik işte,bilseydim kıştan nikah günü alırdım benim için baya stresli oldu.

nikah işlemleiniz nekadar sıkıntılı sürüyor kızlar böyle allah yardımcınız olsun.benim nişanlımın ikametgahı silifkede benimkide izmirdeydi hiç öyle izin film vs uğraşmadık anlaşmalı sağlık ocağına kan verdik 2 gün sonra sonucu alıp başhekime onaylattık.izin falan aldırmadılar yer yer değişiyo demekki.buarada 11 eylül diye düşündüğümüz nikahımız 1o eylüle alındı full dolmuş 11 eylül 10 eylüle ancak bulduk.

kızlar sız boyle dolmus dıyınce cok korkuyorum bızde henuz bır hareket yok :) nısanlımda ıkı gunde yapılır bısey olmaz dıyor annemlere kalırsada oyle ama yavas yavas ılgılenmek lazım sanırım :)

ocyways canım cok saolll kecı boynuzu sayesınde mı bılmem ama regl oldum sabahcok mutluyum :21::21:

Ballifinduk ben nişanlık için kemeraltına baktım ama oranın dikimlerini pek beğenmedim.Çankayaya gittim.Simge modaevinde buldum içime sineni:69: Bayıldım ben oraya.Sen orada hangi modaevinden beğendin?

Ballifinduk ben nişanlık için kemeraltına baktım ama oranın dikimlerini pek beğenmedim.Çankayaya gittim.Simge modaevinde buldum içime sineni:69: Bayıldım ben oraya.Sen orada hangi modaevinden beğendin?

canım yıldızgör bridal collection diye bir modaevi yurt dışına ihracat yapan bi yermiş.harika modeller var ve dikişleri gerçekten kusursuz.ordan çıkınca simgeye gittim çok konuşan bi kadın ilgilendi sevim:)bişe dedirtmedi sağolsun bu olmaz diyorum giy diyo ayh içime sinmedi bi model vardı ama ilk baktığım yerdeki gibi sinmedi içime.yıldızgörün fiyatıda iyi kaliteside yolunun üstü simgeye giderken bi uğrarsın:)

kızlaaar beyaz dantelli taşlı süslü bir yelpaze aldım bide bugün fotoğraf çekiminde kullanacağım sizede fikir olsun.şimdlik 2 obje var biri elimde diğeri aklımda şemsiyeyle yelpaze:9::9:

kızlar merhabaaa hepinize,

Mucizesinsen; evet canım damatlıklarda bizimde en beğendiğimiz efor markanınkiler olmuştu, ama en tuzlusu da ordaydı.. bakacaz artık benim canım nişanlıma en güzeli olsun, yuzlu muzlu bir kere giyiliyor :16:

Sofistike; bizim baktığımız damatlıklarda da hep o saten kısmı sonradan çıkabilecek şekilde yapıyorlardı. hemen hemen her markada var sanırım o yaka işi.. sizin damatlık uyguna gelmiş ama o aksesuarlar ne kadar pahalı tutmuş yaaa öyle :53: damatlıktan pahalı...

gelinn; o led ışıklı balonlar nasıl oluyomuş yaa, ben bide onları araştıram bakem..

seven_up; canım üzme kendini hepimizde ara ara yaşanan problemler, geçici bir durumdur en yakın zamanda düzelir inşaallah.

burcik; yıllık izin mi aldın yaa ne tatili? :32:

sofistikeciim resimlerine baktım, ay bizim eylül gelinlerimiz hepsi güzel yaaa :9: nişan kıyafetin çok yakışmış, saçında öyle..

lemlemcim canım teşekkür ederim.. topiğimize bi nazar boncuğu ekliyelim öyleysee:nazar::9::9:
:nazar:
yatak için yataşı öneririm biz şuandada yataş kullanıyoruz evimizede ondan aldık ama hangi modeldir hiç bilmiyorum:97:

eftelya canım hoşgeldin :80: nerelerdesin merak ettim seni, çoktandır yoksun, iyisin dimii?

Sağol lemlem,merak eden biri varmış beni de,ne güzel...

Aslında geliyorum,takip ediyorum yazılanları ama moralim bozuk.Pek yazacak birşey bulamıyorum,heyecan olmayınca...

Bu sıralar baya bir kalabalık burası,sizlerin heyecanına ortak oluyorum bende işte kendi kendime...

Aslında geliyorum,takip ediyorum yazılanları ama moralim bozuk.Pek yazacak birşey bulamıyorum,heyecan olmayınca...

Bu sıralar baya bir kalabalık burası,sizlerin heyecanına ortak oluyorum bende işte kendi kendime...

hoş geldin canım.. hayırdır noldu niye böyle karamsar konuştun...

kızlar sız boyle dolmus dıyınce cok korkuyorum bızde henuz bır hareket yok :) nısanlımda ıkı gunde yapılır bısey olmaz dıyor annemlere kalırsada oyle ama yavas yavas ılgılenmek lazım sanırım :)

ocyways canım cok saolll kecı boynuzu sayesınde mı bılmem ama regl oldum sabahcok mutluyum :21::21:

ben ne zaman gecikse hemen pekmez atarım ağzıma, akşama kadar kesin olurum Allahın iznyle texrübeyle sabit
gözün aydın bu arada:52:

eftelya hayırdır tatlım problem ne?
ordan çok zıpır gözüküyorum ama inan öyle saçma sapan problemlerle mücadele ediyorum ki
eminim herkes öyledir

heheee eveettt beraber de yapabilirizz, dediğin gibi ben gidip geliyorum ist. a , genelde haftasonu bir gün oradayım, ama nişanlımı ne etcezz, yanımda oluyor hep :30:

ayol sen yeter ki gel orasını merak etme
benim de aşkitom var tanıştırırz
ya da bi haftasonu tek gelirsin, istersen bir arkadaşınla da gelebilirsin. İki tane ablam var oturur yaparız
gırgır şamata dedikodu :52:

hadi gözün aydın angelprenses :))ben de olmuşum nihayet.ama bu gidişle düğünü bulacak:84:

günaydın kızlarrrrrr :33: nişanlımla barışıtık valla bu erkek milleti çocuk gibi evlendiğinde bebek apmadan önce evdeki bebeği büyütmek lazım sanırım :52:

herkese mutlu sabahlar... :33:

seven_up sevindim barışmış olmanıza canım. evet tespitinde çok haklısın, önce evdeki çocukları büyütmek gerekiyor. :9:

Back