nikah işlemleiniz nekadar sıkıntılı sürüyor kızlar böyle allah yardımcınız olsun.benim nişanlımın ikametgahı silifkede benimkide izmirdeydi hiç öyle izin film vs uğraşmadık anlaşmalı sağlık ocağına kan verdik 2 gün sonra sonucu alıp başhekime onaylattık.izin falan aldırmadılar yer yer değişiyo demekki.buarada 11 eylül diye düşündüğümüz nikahımız 1o eylüle alındı full dolmuş 11 eylül 10 eylüle ancak bulduk.
Ballifinduk ben nişanlık için kemeraltına baktım ama oranın dikimlerini pek beğenmedim.Çankayaya gittim.Simge modaevinde buldum içime sineniBayıldım ben oraya.Sen orada hangi modaevinden beğendin?
eftelya canım hoşgeldin :80: nerelerdesin merak ettim seni, çoktandır yoksun, iyisin dimii?
Sağol lemlem,merak eden biri varmış beni de,ne güzel...
Aslında geliyorum,takip ediyorum yazılanları ama moralim bozuk.Pek yazacak birşey bulamıyorum,heyecan olmayınca...
Bu sıralar baya bir kalabalık burası,sizlerin heyecanına ortak oluyorum bende işte kendi kendime...
hoş geldin canım.. hayırdır noldu niye böyle karamsar konuştun...
kızlar sız boyle dolmus dıyınce cok korkuyorum bızde henuz bır hareket yok :) nısanlımda ıkı gunde yapılır bısey olmaz dıyor annemlere kalırsada oyle ama yavas yavas ılgılenmek lazım sanırım :)
ocyways canım cok saolll kecı boynuzu sayesınde mı bılmem ama regl oldum sabahcok mutluyum
Sağol lemlem,merak eden biri varmış beni de,ne güzel...
Aslında geliyorum,takip ediyorum yazılanları ama moralim bozuk.Pek yazacak birşey bulamıyorum,heyecan olmayınca...
Bu sıralar baya bir kalabalık burası,sizlerin heyecanına ortak oluyorum bende işte kendi kendime...
heheee eveettt beraber de yapabilirizz, dediğin gibi ben gidip geliyorum ist. a , genelde haftasonu bir gün oradayım, ama nişanlımı ne etcezz, yanımda oluyor hep
kızlar sız boyle dolmus dıyınce cok korkuyorum bızde henuz bır hareket yok :) nısanlımda ıkı gunde yapılır bısey olmaz dıyor annemlere kalırsada oyle ama yavas yavas ılgılenmek lazım sanırım :)
ocyways canım cok saolll kecı boynuzu sayesınde mı bılmem ama regl oldum sabahcok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?