• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar selam bişey sorucam malum oturucağımız ev kira olucak pazar günü evlere baktık çok kötüleri rast geldi şoka girdik :53::53:evleri gezerken bir ev bulduk ama mükemmel tam bize göre yanlız son iki dairesi kalmış elinde sıfır oturulmamış 4 ay olmuş bina yapılalı 3 katlı malum Avcılarda oturuyoruz çok yüksek ve eski binada oturamayız çok beğendik:9: ağustosa kalırmı kalmazmı bu daireler bilemeyiz çok gelip bakanı var genelde yeni evlenicekler geliyo dediler bizde kısmet dedik ama aklımız kaldı Haziranıda bekleyelim Temmuzda tutarız diyoruz ama ya kiralanırsa siz ne zaman tutmayı düşünüyosunuz:34:

Kızlar selam bişey sorucam malum oturucağımız ev kira olucak pazar günü evlere baktık çok kötüleri rast geldi şoka girdik :53::53:evleri gezerken bir ev bulduk ama mükemmel tam bize göre yanlız son iki dairesi kalmış elinde sıfır oturulmamış 4 ay olmuş bina yapılalı 3 katlı malum Avcılarda oturuyoruz çok yüksek ve eski binada oturamayız çok beğendik:9: ağustosa kalırmı kalmazmı bu daireler bilemeyiz çok gelip bakanı var genelde yeni evlenicekler geliyo dediler bizde kısmet dedik ama aklımız kaldı Haziranıda bekleyelim Temmuzda tutarız diyoruz ama ya kiralanırsa siz ne zaman tutmayı düşünüyosunuz:34:

düğün eylülde sanırım canım :34:
temmuz sonu ağustos başı olabilir son zamanlarda paraya daha çok ihtiyac olacak
güzel oldu beğendik diye tutmayın mutlaka bu süre zarfında farklı daha güzelleri çıkar karşına.
acele etme canım. :3:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız,
bugün son işgünüm artık 20 haziranda görüşmek üzere :16::16::16:
keşke erken çıksaydım diyorum 2 gün evdeyim inşallah yeter bana :86:

inşallah herşey beklediğinden daha daha daha güzel geçer mutluluklar bebeğim tekrar aramıza bekliyoruz:64::64:

düğün eylülde sanırım canım :34:
temmuz sonu ağustos başı olabilir son zamanlarda paraya daha çok ihtiyac olacak
güzel oldu beğendik diye tutmayın mutlaka bu süre zarfında farklı daha güzelleri çıkar karşına.
acele etme canım. :3:

Evet düğün Eylülde biz bi evlere bakalım dedik fikrimiz elbette paraya ihtiyaç var her daim iyiki birikim yapmışım inşallah kullanışlı ve güzelleri çıkar bakalım kısmet:9:

Bu arada Hayırlı olsun şimdiden mutluluklar çeyizlerini her daim takip etmişimdir çok güzeller:9:

kızlar bizim de tv miz kalmıştı nişanlımın abisi ben alıcam diyodu ve aldı samsung 102 led tv ve elektrik süpürgemi de aldı tv.yle birlikte samsung 2500 w olması gerekiyo onlar da bitti ohh

Canım eylüle daha 3 var, bizde temmuzda arayışlara başlar, temmuz sonu ağustos başı gidi tutarız diyoruz, herkezcikler o aylar da çok pahalı olur pansiyona verirler vs. deyip canımızı sıksarlada,
2 aylık kira parası bize çoook lazım olacak canım, hele düğün öncesi bir sürü masraf olacak, bekle derim

kızlar bizim de tv miz kalmıştı nişanlımın abisi ben alıcam diyodu ve aldı samsung 102 led tv ve elektrik süpürgemi de aldı tv.yle birlikte samsung 2500 w olması gerekiyo onlar da bitti ohh

Hayırlı olsun güzelim, ne güzel aradan çıkmış üstelik sizden para çıkmadan:36:
bakalım bizde de ağbi abla var:31:

Herkese mutlu günlerr :54:

canım benim ya , herşey gönlünce olsun, inşallah herşey hayal ettiğinden daha güzel geçer, yeni bir hayata başlıyorsunuz artık, bu yeni hayatınızda huzur ve mutluluk diliyorum size :70:
ay ağlayasım geldi benim yaa :43: :43: çabuk dön spaydii :43:

Evet düğün Eylülde biz bi evlere bakalım dedik fikrimiz elbette paraya ihtiyaç var her daim iyiki birikim yapmışım inşallah kullanışlı ve güzelleri çıkar bakalım kısmet:9:

Bu arada Hayırlı olsun şimdiden mutluluklar çeyizlerini her daim takip etmişimdir çok güzeller:9:

yine dolaşın kısmetinde var ise bekler canım bende ekim ayından beri dolandım nisan ayında aldım.:17:
mutlaka bi yerde kısmetiniz vardır canım.
teşekkür ederim bu arada :54::54::54:

jeloocum ev tutmak için erken canım , biraz daha bekleyin derim ben :61:

hayırlı olsun demetcim, ne güzel eksikleriniz azalmış oldu :61:

Canım eylüle daha 3 var, bizde temmuzda arayışlara başlar, temmuz sonu ağustos başı gidi tutarız diyoruz, herkezcikler o aylar da çok pahalı olur pansiyona verirler vs. deyip canımızı sıksarlada,
2 aylık kira parası bize çoook lazım olacak canım, hele düğün öncesi bir sürü masraf olacak, bekle derim

Evet Eylüle daha 3 ay var bende duydum kiralar artarmış diyolar en iyisi temmuz sonu Ağustos başı senin dediğin gibi zaten ağustosta bütün eşyalarımızın teslim tarihi kısmet canım :34:

Speedy çokçokçok mutlu olmanızı diliyorum. Rabbim herşeyi gönlünüzca nasip etsin. Dönüşte ayrıntıları heyecanla okuyacağız :61: Ben acayip sulu gözüm yarın arkadaşımın kına gecesi var eminim gelinden daha çok ağlarım :( şimdi bile duygulandım düşünün yaniii
Az önce de emin olmak için tekrar fatih belediyesini aradım sabah 8:30 da gün almak için gitcez çok heyecanlıyımmm kısmetse 17 eylül olacak:69:

Teşekkür ederim fikir vermiş olduğun için seni son gününde daraltmayalım :9: bu konularla

olur mu canım sıkılmıyorum asla :20::20::20:
fikirlerimzi paylaşıcaz ki daha rahat zaman geçirelim :16::16::16::16:

Speedy çokçokçok mutlu olmanızı diliyorum. Rabbim herşeyi gönlünüzca nasip etsin. Dönüşte ayrıntıları heyecanla okuyacağız :61: Ben acayip sulu gözüm yarın arkadaşımın kına gecesi var eminim gelinden daha çok ağlarım :( şimdi bile duygulandım düşünün yaniii
Az önce de emin olmak için tekrar fatih belediyesini aradım sabah 8:30 da gün almak için gitcez çok heyecanlıyımmm kısmetse 17 eylül olacak:69:

amin canım inşallah.
biz dün kınadaydık damla akmadı yine gözümden bilmiyorum ama çok ruhsuzum :14:
kınamda annem diyor ağlamazsan ayıp olacak artık diye :27::27:

umarım herşey istediğin gibi olur canım benim mutluluklar diliyorum... fotolarını ve anlatacaklarını sabırsızlıkla bekliyorum:66::66:

Back