Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz nikahı kıydık bilee
Kızlar uzun zamandır ewim için bişeyler almıyodum bugün limangoda bunları görünce dayanamadım çok şekerler daha beğendiğim bisürü şey wardı ama almaya bütçem müsade etmedi
Eki Görüntüle 201896
Eki Görüntüle 201897 bu mutfak saatiymiş nasıl kullanılır bilmem ama görüntüsü için aldım :)
Kızlar hepiniz nikah günü aldınızmı ben daha alamadım Eylül için bir iki haftaya ancak alabilirim
bende sevmiyorum öyle pırıltılı şeyler bende sadece dantel olsun dedim öyleyse.. doğum yapınca felan serilirmiş sonra kız anasına laf gelirmiş annecik öyle diyoo bende ne istiyosan yaptır dedim çünkü ne dese istemiyorum dedim baktım kırılıyo ama ben onu düşünüyom bi dünya para bide kullanmam ki..ben de hiç istemiyodum ama kız çeyizinde olması gerekirmiş annecik öle dedi şu an yapılıo benimde bitmek üzere ama ben renkli şeyleri sevmediğim için komple beyaz üzerine yaptırıyorum hani dantel olan yerlere altın ya da gümüş şeyler yapıolar ya ben istemedim
Kızlar hepiniz nikah günü aldınızmı ben daha alamadım Eylül için bir iki haftaya ancak alabilirim
canım nerde yaşadığını bilmiyorum ama ist. semte göre değişiyor.
benim nikahım düğünümde olucak kısmet olursa nikah memurunun gelmesi 250 tl dediler düğün yerinin belediye sınırlarında olması şartıyla olmassa 450 tl ve yemekli olursa 750 tl ekstra nikah memurunun taksi parası ve birazda bişeyler veriliyomuş ...:85:
otururken eksiklerimi çıkardım,
Tv, Tv ünitesi
Bardaklar, bıçaklar
ütü masası, çamaşır kurutmalığı
su hazneli elektrik süpürgesi
blendar, saç kurutma makinası
halılar, perdeler
gelinlik, damatlık, bindallı
kına keseleri, süslü kına mumları, sepeti
kına örtüsü & kesesi
nikah şekeri,
kırmızı yemeniler (kına da kızların başına kırmızı yemeni örtülür bizde)
halı perde olayını ev tutulup yerşelinceye bırakıyorum zaten,
bizde daha nikah günü almadık kızlar ankarada yaşıyorum ama gün bulabiliriz inşallah benim nişanlım askerde düğünden 11 gün önce gelecek onsuz olmayacağı için beklemedeyim 30-31 ağustos 1 eylül perşembe ramazan bayramı. cuma günü bayram sonrası iş günü o günü de tatil ederler mi acaba 2 eylülde gün alırdık hem benim doğum günüm güzel olurdu bunu bir sormak lazım fikri olan?
Öylemi Hayırlı olsun canım biz geç kaldık desene düğünü bekliyorsunuz sanırımm
hayırlı uğurlu olsun bakalım...
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bende nikah günümü yarın alıcam inş. haziranda başlıyomuş eylül için ilk günden halledelim dedik.
ben bunu okumuştum sonrada nişanlıma okutmuştum.. ama unutmuştur bile