• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

:1::1::1: benimki de iri, hatta kocaman bir göbişi var
çok estetik ve düzgün bir göbeğe sahip olduğunu söylüyor :27::27:
seninki de yemekten sonra bi güzel yaslanıp göbişini ovuşturmanı istiyo mu :9:
bu arada pilatesi ben br yıl boyunca yapmıştım iki sene önce
ve inanılmaz iyi gelmişti, ilk 1 ayda bile nasıl farketmişti
tavsiye ederim, devam et :71:

Offf offf o göbekten bizde de var ama bizimki kabul etmiyo, ya bu aralar sporu boşladım 2 haftaya toparlarım diyo da 3 yıldır böyle:52:, bi de bizimki basket ve futbolla ilgileniyor düşün o göbekle seni nasıl aralarına alıyor diyorum, kızım bi sen anlamadın gitti göbek değil bu demesi yokmu,
topun üstünde yuvarlanıp duruyorum yapmak denirse, ay ben çok tembelim yaaa, hareket özürlüyüm

Offf offf o göbekten bizde de var ama bizimki kabul etmiyo, ya bu aralar sporu boşladım 2 haftaya toparlarım diyo da 3 yıldır böyle:52:, bi de bizimki basket ve futbolla ilgileniyor düşün o göbekle seni nasıl aralarına alıyor diyorum, kızım bi sen anlamadın gitti göbek değil bu demesi yokmu,
topun üstünde yuvarlanıp duruyorum yapmak denirse, ay ben çok tembelim yaaa, hareket özürlüyüm

:1::1: seninki de pek bi pişkinmiş ama :1:
önce topsuz olarak temel hareketlere başlarsan daha kolay öğrenirsin canım

sorun öğrenmek değil ki bi sürü video var elimde, aklımda da birçok hareket var sorunum üşengeçliğim,

Ammaaannn üşeniyorsan yapma boşver keyfine bak, 3 günlük dünya:27:
by en üşengeç gelin:40:

muzisesinsen, yeni yeni topiğimizde aktif olmaya başladın
hazırlıkların ne durumda, ne iş yapıyosun, kaç yaşındasın :27:
seni de tanıyalım azcıkın :71:

hoşgeldin rozelinda, şimdiden bakmaya başlayın, tarihide oturup kesinleştirin bence. ramazandan sonraki ay olduğu için çok fazla düğün oluyor yer bulamayabilirsiniz

Teşekkür ederim, hoşbulduk canım, evet bakmışlar, onların beğendiği salon ful doluymuş:18: başka yerlere bakacaklar artık:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ammaaannn üşeniyorsan yapma boşver keyfine bak, 3 günlük dünya:27:
by en üşengeç gelin:40:

muzisesinsen, yeni yeni topiğimizde aktif olmaya başladın
hazırlıkların ne durumda, ne iş yapıyosun, kaç yaşındasın :27:
seni de tanıyalım azcıkın :71:

25 yaşındayım. smmm adayıyım adayıyım diyorum çünkü hala stajyerim belgemi alıp müşavir olmama 1,5 yılım kaldı..
nişanlımla dershanede tanıştık iyiki mali müşavir olmak için azmetmişim iyiki o dershaneyi tercih etmişim bizi buluşturan meslek aşkı diyelim :1::1::1::1:
holdingte mali işler departmanındayım işlerimiz hep yoğun olduğundan pek aktif olamıyodum ama gerçekten birçok şeyi burdan öğreniyorum çok yararlı bi site şu kk :65::65:
hazırlıklarım neredeyse tamamlanmak üzere eksiklerim halı perde avize ... evimde tadilat vardı bitti h.sonu kaba temizliğini yaptırdım. beyaz eşyalarım gelicek işte bu hafta kesin gelir herhalde.. mobilyalarım yapım aşamasında koltuğumun henüz iskeleti olmuş :1:
bu hafta nikah için gün alıcaz işlerimi toparlamaya çalışıyorum izin alıcam birgün sanırım yeterli olur değilmi işlemleri halletmeye

memnun oldum, sık sık bekleriz:71:
hazırlıkların neredeyse bitmiş, bayagı hızlısın maşallah
biz de yakında moblilyaları alıyormuşuz :97:
son 2 aydır nişanlım "bu hafta alıcaz, bu hafta alıcaz" deyip duruyo ama hep bi aksilik oluyo
umrım bu sefer alırız

günaydın kızlar. Nişanlım bizde olduğu için bu sıralar topiği boşladım bütün yazdıklarınız okuyorum ama cevap yazmaya waktim olmuyo.
Yaa bende kilo wermeliyim yoksa düğünde şişko gelin olucam :14: Ne güzel 56 kiloya düşmüştüm ben yaa yine 60 oldum :59:
bugün nişanlım gidiyo yarın spor salonuna yazılıcam bende zayıflamalıyım.. Aslında hiçbişi yemiyorum ekmek yemem abur cubur yemem. Tek sorunum hareketsizlik.

memnun oldum, sık sık bekleriz:71:
hazırlıkların neredeyse bitmiş, bayagı hızlısın maşallah
biz de yakında moblilyaları alıyormuşuz :97:
son 2 aydır nişanlım "bu hafta alıcaz, bu hafta alıcaz" deyip duruyo ama hep bi aksilik oluyo
umrım bu sefer alırız

inşallah canım herşey kendiliğinden oluyor zaten yavaş yavaş halletmeye bak sıkışma olması daha sonrası ama o eşya seçme konusu yok mu canımı çıkarmıştı resmen allah kolaylık versin cnm

bu arada işlemler için bir gün yetmeyebilir
tahlil sonuçlarını falan alacağınız için...

Küçük yerde yaşamanın awantajı ben tüm nikah işlemlerimi 2 saatte bitirdim cuma günü kızlar:32:
Önce nikah dairesine gittik 110 tl yatırdık. Sonra elimize ewrakları verdiler.Önce nüfus müdürlüğüne gittik ordan bi ewrak aldık.Bütün yerler birbirine yakın zaten.Sonra sağlık ocağına gittik.Kan aldırdık.15 dkda çıktı sonuçlar.Tekrar nikah dairesine gittik ve günümüzü aldık. Bittiii :16:

Küçük yerde yaşamanın awantajı ben tüm nikah işlemlerimi 2 saatte bitirdim cuma günü kızlar:32:
Önce nikah dairesine gittik 110 tl yatırdık. Sonra elimize ewrakları verdiler.Önce nüfus müdürlüğüne gittik ordan bi ewrak aldık.Bütün yerler birbirine yakın zaten.Sonra sağlık ocağına gittik.Kan aldırdık.15 dkda çıktı sonuçlar.Tekrar nikah dairesine gittik ve günümüzü aldık. Bittiii :16:

umarım bizimde sorunsuz bişekilde olur:18:

günaydın kızlar. Nişanlım bizde olduğu için bu sıralar topiği boşladım bütün yazdıklarınız okuyorum ama cevap yazmaya waktim olmuyo.
Yaa bende kilo wermeliyim yoksa düğünde şişko gelin olucam :14: Ne güzel 56 kiloya düşmüştüm ben yaa yine 60 oldum :59:
bugün nişanlım gidiyo yarın spor salonuna yazılıcam bende zayıflamalıyım.. Aslında hiçbişi yemiyorum ekmek yemem abur cubur yemem. Tek sorunum hareketsizlik.

amanııınnnn:53:
şişko gelin olmak üzeresin, hemmmeennceciikk kilo vermelisn canikom :52:
şaka şaka :34:
seninki askerden yeni geldi, gözü görmüyodur öyle kilo falan :51:
ama insanın kendini iyi ve güzel hissetmesi için istediği kiloda olması çok önemli
sporun faydası yüzde yüz olur tabiki ama istikrarlı olmalısın
düzeni hiç bozma

Hayırlı olsun canım bizde önümüzdeki günlerde nikah günü almak için işlemleri başlatacağız inş, canımcım nikahın düğün demi kıyılacak, bunun için de ayrı bir ücret yatırılması gerekiyor mu? bi bilgin var mı ben düğünümde nikahım kıyılsın istiyorum da

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım bizde önümüzdeki günlerde nikah günü almak için işlemleri başlatacağız inş, canımcım nikahın düğün demi kıyılacak, bunun için de ayrı bir ücret yatırılması gerekiyor mu? bi bilgin var mı ben düğünümde nikahım kıyılsın istiyorum da

canım nerde yaşadığını bilmiyorum ama ist. semte göre değişiyor.
benim nikahım düğünümde olucak kısmet olursa nikah memurunun gelmesi 250 tl dediler düğün yerinin belediye sınırlarında olması şartıyla olmassa 450 tl ve yemekli olursa 750 tl ekstra nikah memurunun taksi parası ve birazda bişeyler veriliyomuş ...:85:

canım nerde yaşadığını bilmiyorum ama ist. semte göre değişiyor.
benim nikahım düğünümde olucak kısmet olursa nikah memurunun gelmesi 250 tl dediler düğün yerinin belediye sınırlarında olması şartıyla olmassa 450 tl ve yemekli olursa 750 tl ekstra nikah memurunun taksi parası ve birazda bişeyler veriliyomuş ...:85:

Anemmm, Devletin memurusun işte, yeni evlenen çiftlere yardımcı olmak gerek, Allahtan yemekli değil:37:

salona gelirsem damat bey yol parası werir sadece dedi nikah memurumuz:9:
Bende size bişey danışacaktım aslında.Biraz uzun olcak ama. Şimdi kızlar ben nikahım salonda kıyılmasına çok özeniyorum.Nikah işlemlerini burda yaptık.Ben burdada gelinlik giyicem ama son 1saat kına kıyafeti giyeyim diyodum. Şimdi hem nikah hem kına aynı gecede çok komik olur dimi? Kına yı 2 gün önce ewde yapayım yakın çewremle diyorum öyle olur mu sizce? Kız ewinde nikah komik olur mu? Ay karışık oldu dimi??

Back