• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım nerde yaşadığını bilmiyorum ama ist. semte göre değişiyor.
benim nikahım düğünümde olucak kısmet olursa nikah memurunun gelmesi 250 tl dediler düğün yerinin belediye sınırlarında olması şartıyla olmassa 450 tl ve yemekli olursa 750 tl ekstra nikah memurunun taksi parası ve birazda bişeyler veriliyomuş ...:85:

offf ben bedawa memlekette yaşıyorum o zaman kızlar :1:

amanııınnnn:53:
şişko gelin olmak üzeresin, hemmmeennceciikk kilo vermelisn canikom :52:
şaka şaka :34:
seninki askerden yeni geldi, gözü görmüyodur öyle kilo falan :51:
ama insanın kendini iyi ve güzel hissetmesi için istediği kiloda olması çok önemli
sporun faydası yüzde yüz olur tabiki ama istikrarlı olmalısın
düzeni hiç bozma

Yaa ewet şişko gelin oluyorum.Ya inanır mısın sabah 1 dilim kepekli ekmek yiyorum.Öğlen akşam ekmeksiz çok az yemek yerim.Su içsem yarıyo derler ya aynen öyle.Abur cuburda yemem hiç ooff off:( Plates topu filan aldım ewe ama 1 hafta yaptım bıraktm.Spor salonuna para wermeye kıyamıyorum ama vericem işte gelinliği almadan zayıflamam gerek.

salona gelirsem damat bey yol parası werir sadece dedi nikah memurumuz:9:
Bende size bişey danışacaktım aslında.Biraz uzun olcak ama. Şimdi kızlar ben nikahım salonda kıyılmasına çok özeniyorum.Nikah işlemlerini burda yaptık.Ben burdada gelinlik giyicem ama son 1saat kına kıyafeti giyeyim diyodum. Şimdi hem nikah hem kına aynı gecede çok komik olur dimi? Kına yı 2 gün önce ewde yapayım yakın çewremle diyorum öyle olur mu sizce? Kız ewinde nikah komik olur mu? Ay karışık oldu dimi??

aynı gecede olması ve nerde olması o kadar önemli değil
ama nikahtan sonra kına kıyafeti giymek bence de olmaz
sen en iyisi nikahla kınayı hiç karıştırma
iki-üç gün öncesinde yakınlarınla birlikte küçük-mütevazi bi kına gecesi yap
dilediğin kadar oyna, göbiş at

salona gelirsem damat bey yol parası werir sadece dedi nikah memurumuz:9:
Bende size bişey danışacaktım aslında.Biraz uzun olcak ama. Şimdi kızlar ben nikahım salonda kıyılmasına çok özeniyorum.Nikah işlemlerini burda yaptık.Ben burdada gelinlik giyicem ama son 1saat kına kıyafeti giyeyim diyodum. Şimdi hem nikah hem kına aynı gecede çok komik olur dimi? Kına yı 2 gün önce ewde yapayım yakın çewremle diyorum öyle olur mu sizce? Kız ewinde nikah komik olur mu? Ay karışık oldu dimi??

Canımcım bence de nikahtan sonra kına yakılması pek hoş olmaz sanırım, kınanı ocwmaysın da dediği gibi öncesinde evde falan yaparsınız, sonrasında nikahın salonda kıyılır ne güzel 2 kere düğünün olacak 2 kere gelinlik giyeceksin,

Kızlarr işler yoğun anlaşılan,
benim hiç:50: çalışasım yok ukuuum var
:126: çay içip kendime gelim kızlarla sohbet edim dedim ama yoksunuz

otururken eksiklerimi çıkardım,
Tv, Tv ünitesi
Bardaklar, bıçaklar
ütü masası, çamaşır kurutmalığı
su hazneli elektrik süpürgesi
blendar, saç kurutma makinası
halılar, perdeler
gelinlik, damatlık, bindallı
kına keseleri, süslü kına mumları, sepeti
kına örtüsü & kesesi
nikah şekeri,
kırmızı yemeniler (kına da kızların başına kırmızı yemeni örtülür bizde)

halı perde olayını ev tutulup yerşelinceye bırakıyorum zaten,

Son düzenleme:
Selam kızlarr, bikaç gündür yazamıyorum, benim de içimden hiç çalışmak gelmiyoo, hava da kapalı olunca tam bu modda oluyorum :43: :43: :43:

selam kızlarrrrr:64: of artık çok sık takılamıyorum sınav yaklaşıyoo ders çalışıyorumm....stres oldumm aniden:91:
hafta sonu yorganlarımı yaptırmaya vermiştik onları aldık benimde yorgan işim tamamlandı bi tek kişilik hazır yorgan alıcam fazladan dursun evde... bi tek bi de ççift kişilik nevresim aldımmı tamamdır.. ablam gelicek sınavdan sonra o da bissürü şey almış..
bide kızlar bişey soracam dantelli nevresim takımı yaptırdınızmı çeyiz için... annem tutturdu yaptırcam diye kullanışlı olmaz ama annecikide kırmak olmaz :))
şimdi çarşıya çıkıcam işlerim var umarım bişey almadan geri dönebilirim...:9:

meraba kızlar okuyorum ama yazamıyorum işlerden dolayı sizden farklı sayılmam hiç çalışasım yok çok sıkıcı

selam kızlarrrrr:64: of artık çok sık takılamıyorum sınav yaklaşıyoo ders çalışıyorumm....stres oldumm aniden:91:
hafta sonu yorganlarımı yaptırmaya vermiştik onları aldık benimde yorgan işim tamamlandı bi tek kişilik hazır yorgan alıcam fazladan dursun evde... bi tek bi de ççift kişilik nevresim aldımmı tamamdır.. ablam gelicek sınavdan sonra o da bissürü şey almış..
bide kızlar bişey soracam dantelli nevresim takımı yaptırdınızmı çeyiz için... annem tutturdu yaptırcam diye kullanışlı olmaz ama annecikide kırmak olmaz :))
şimdi çarşıya çıkıcam işlerim var umarım bişey almadan geri dönebilirim...:9:

ben de hiç istemiyodum ama kız çeyizinde olması gerekirmiş annecik öle dedi şu an yapılıo benimde bitmek üzere ama ben renkli şeyleri sevmediğim için komple beyaz üzerine yaptırıyorum hani dantel olan yerlere altın ya da gümüş şeyler yapıolar ya ben istemedim

ben de hiç istemiyodum ama kız çeyizinde olması gerekirmiş annecik öle dedi şu an yapılıo benimde bitmek üzere ama ben renkli şeyleri sevmediğim için komple beyaz üzerine yaptırıyorum hani dantel olan yerlere altın ya da gümüş şeyler yapıolar ya ben istemedim

Ben sadece sıcak tutması açısından el işçiliği olan o dediğiniz yorganlardan aldım, ama üstüne dantelli bişi yaptırmicam, kullanmam çünkü, nevresime geçiricem

Kızlar uzun zamandır ewim için bişeyler almıyodum bugün limangoda bunları görünce dayanamadım çok şekerler daha beğendiğim bisürü şey wardı ama almaya bütçem müsade etmedi

$cicikaşıklar.jpg
$mutfaksaati.jpg bu mutfak saatiymiş nasıl kullanılır bilmem ama görüntüsü için aldım :)

Back