• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay sabah sabah nasıl çenem açıldı ya
nişanlım hazırlanırken bir sürü vıdı vıdı yaptım, "bu saatte bu kadar enerjiyi nerden buluyosun ya?" dedi
Ablam da duymuş çok konuştuğumu diyo ki "sabah sabah anlatacak bu kadar çok şeyii olan başka bir insan yeryüzünde yoktur heralde" :52:

ayy aynı evi paylaşmak nasıl bi duygu kimbilir...

lemlemtoşuumm gelmiiişşşşş
canikom seninle kilo almaya başlamamız lazım
berabercene bişiler yapalım diyorum, ne dersin?:52:

Ay evet canim bende kilo almaya çalisiyorum. boyum 1.65 kilom 45, önceden 43tüm 2 kilo alabildim. bende burdan kilo alan birinin yazdigi bi ürünü aldim int.den. ayda 8kilo yazmis gerçi ama ben sadece 3haftada 2kilo alabildim. sonra anlatirim aldigm seyi ama galiba onun pek bi faydasi olmadi :( gerçi ben 4kilo daha alsam yeter, kilolu olmaktan çok korkuyorum zaten.

Ay evet canim bende kilo almaya çalisiyorum. boyum 1.65 kilom 45, önceden 43tüm 2 kilo alabildim. bende burdan kilo alan birinin yazdigi bi ürünü aldim int.den. ayda 8kilo yazmis gerçi ama ben sadece 3haftada 2kilo alabildim. sonra anlatirim aldigm seyi ama galiba onun pek bi faydasi olmadi :( gerçi ben 4kilo daha alsam yeter, kilolu olmaktan çok korkuyorum zaten.

ben de 4-5 kilo alsam yeter
ya o tarz ürünleri ben de okudum buralardan ama bi türlü kullanmaya cesaret bulamıyorum
biz seninle doğal yollardan kilo almaya bakalım :34:

kızlar gerçekten eriyip bitmişsiniz... bi dönem fitness a gidiyodum oraya kilo almak için gelenler vardı hocamız spordan sonra yemek yemeyi öneriyodu onlara belki işe yarayabilir denemek gerek...
benimde boyum 168 kilom 50 - 52 arası değişiyor...
banada zayıfsın diyolar ama gayet memnunum kilolu olup diyetle falan uğraşmaktansa hep böyle kalmayı tercih ederim :1::1:

günaydııııınn güzell geliinn :70:
güle güle kullaannn :52:
anam o kadar yorganı napıcaksınız siz yahuu
ben nevresim, battaniye, yorgan olaylarını pek abartmadım
ilerde lzazım olursa alırım diyorum
Canımcım burası bildiğin gibi değil gün içinde 4 mevsim haftasonu ne yaşadığımızı anlattım, yağmur yağış dondum, yazın pike falan hiç kullanmam ben ince elyaf bi yorgan,
yorganlarımın 3'ü microfiber elyaf, bir pamuk yorgan bi yün yorgan,
Pamuk yorganım yeşil renk, Annemin çeyizleri alınırken yeşil alalım yeşillen demişler ben de yeşil aldım:52: gerçi kaynanam onun beğendiğini almadım diye alınmış olabilir:52:

ben çok zayıfladım ya
gerçi boy fukarasıyım azcıkın ama yine de kilo almam lazım
42 kiloya düştüm desem inanır mısın?
ayy oram buram iyice eridi sadece popişim hala yerinde duruyo, böyle eriyip bitince o da iyice meydana çıktı :47:

:26: bu ne zayıflık ya, boyunu merak ettim şimdi, tamam ben de boy konusunda fukarayım ama 52 kilo olmuşum göbecikim var bi de:43:, göbek gitmeden gelinlik almicam

kızlar gerçekten eriyip bitmişsiniz... bi dönem fitness a gidiyodum oraya kilo almak için gelenler vardı hocamız spordan sonra yemek yemeyi öneriyodu onlara belki işe yarayabilir denemek gerek...
benimde boyum 168 kilom 50 - 52 arası değişiyor...
banada zayıfsın diyolar ama gayet memnunum kilolu olup diyetle falan uğraşmaktansa hep böyle kalmayı tercih ederim :1::1:

ewt kilolu olmak çok daha kötü ama
böyle bir anda zayıflayınca siniri bozuluyo insanın
benim yapım kilo almaya pek müsait değil, çok zor alıyorum
ve bir iki gün yemeklerime dikkat etmeyeyim, azcık aç kalayım hemen erimeye başlıyorum
iyi mi kötü mü bilemedim ama şu süreç için hiç iyi olmadığı kesin :50:

ewt kilolu olmak çok daha kötü ama
böyle bir anda zayıflayınca siniri bozuluyo insanın
benim yapım kilo almaya pek müsait değil, çok zor alıyorum
ve bir iki gün yemeklerime dikkat etmeyeyim, azcık aç kalayım hemen erimeye başlıyorum
iyi mi kötü mü bilemedim ama şu süreç için hiç iyi olmadığı kesin :50:

yavv bırakın işte ne güzel, ben de yesem yesem kilo almasam keşke, bende hemen farkediliyo kilo, bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum, gerçi regl dönemi tatlı krizlerimle başa çıkabilsemm

Canımcım burası bildiğin gibi değil gün içinde 4 mevsim haftasonu ne yaşadığımızı anlattım, yağmur yağış dondum, yazın pike falan hiç kullanmam ben ince elyaf bi yorgan,
yorganlarımın 3'ü microfiber elyaf, bir pamuk yorgan bi yün yorgan,
Pamuk yorganım yeşil renk, Annemin çeyizleri alınırken yeşil alalım yeşillen demişler ben de yeşil aldım:52: gerçi kaynanam onun beğendiğini almadım diye alınmış olabilir:52:

:26: bu ne zayıflık ya, boyunu merak ettim şimdi, tamam ben de boy konusunda fukarayım ama 52 kilo olmuşum göbecikim var bi de:43:, göbek gitmeden gelinlik almicam

ewt Samsun'da oturuyordun dimi?
ben de Rize'liyim bazen yazları gideriz, dediğin gibi hava hiç belli olmuyo
bu arada boyum 1,58 buçuk :26:, 158 değil :47:
48 kiloyla tam ideal hatun oluyorum
göğüslerim normal, belim ipince, popişim önden 2 km hızla çarpan bir yumruğun azametine uğramış gibi dışarıya fırlamış :52:
Allahdan nişanlım oldum olası minyon tip istermiş

günaydın arkadaşlar :34:

hoşgeldin speeddtoşuuumm :70:

yavv bırakın işte ne güzel, ben de yesem yesem kilo almasam keşke, bende hemen farkediliyo kilo, bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum, gerçi regl dönemi tatlı krizlerimle başa çıkabilsemm

düğün öncesi herkes kilo veriyo
dert etme sen de verirsin
ayrıca 52 kilo hiç de fazla değil bence
göbeğin varsa onu erit yeter :70:

düğün öncesi herkes kilo veriyo
dert etme sen de verirsin
ayrıca 52 kilo hiç de fazla değil bence
göbeğin varsa onu erit yeter :70:

:9: Benim kide acukk iri bişi, oldum olası böyle minyon ufak tefek isterdim diyo, buldu işte:32:
Amma velakin ben ondan gizli yediklerime dikkat ediyorum, kızıyooo, bak gör şu 2 kilo gitsin fıstık gibi olcam diyom, evde plates yapmaya! çalışıyorum bende

bu arada aslın da boylarımız aynı şöyle 48 olsam daha da bişi istemem, ama bu sefer aşkitom kızar ağzıma tıkar lokmaları

Son düzenleme:
nişanlım aradı
"iki hafta içerisne mobilyaları peşinen alıyoruz, bu sefer inşaAllah kesin" dedi
inşaAllah kesindir :97:

:9: Benim kide acukk iri bişi, oldum olası böyle minyon ufak tefek isterdim diyo, buldu işte:32:
Amma velakin ben ondan gizli yediklerime dikkat ediyorum, kızıyooo, bak gör şu 2 kilo gitsin fıstık gibi olcam diyom, evde plates yapmaya! çalışıyorum bende

:1::1::1: benimki de iri, hatta kocaman bir göbişi var
çok estetik ve düzgün bir göbeğe sahip olduğunu söylüyor :27::27:
seninki de yemekten sonra bi güzel yaslanıp göbişini ovuşturmanı istiyo mu :9:
bu arada pilatesi ben br yıl boyunca yapmıştım iki sene önce
ve inanılmaz iyi gelmişti, ilk 1 ayda bile nasıl farketmişti
tavsiye ederim, devam et :71:

nişanlım aradı
"iki hafta içerisne mobilyaları peşinen alıyoruz, bu sefer inşaAllah kesin" dedi
inşaAllah kesindir :97:

İnş, canım içine sinen en güzelleri sizin olsun,
ben aldım ama yapılıyor, rengine şekline vs. ben karar veridim, o kadar heves ediyorum ki biran önce bitese görsek ev tutulsa yerşeltirilse falan,
aşkıtom hemen karşım da oturuyo bazen hayallerimde evimi yerleştiriyorum falan yüzüm de aptal bi gülümseme yine noldu bu kıza diye öyle bakıyo suratıma:52:

ben aldım ama yapılıyor, rengine şekline vs. ben karar veridim, o kadar heves ediyorum ki biran önce bitese görsek ev tutulsa yerşeltirilse falan,
aşkıtom hemen karşım da oturuyo bazen hayallerimde evimi yerleştiriyorum falan yüzüm de aptal bi gülümseme yine noldu bu kıza diye öyle bakıyo suratıma:52:

nişanlınla aynı yerdemi çalışıyosun ??:52:

Son düzenleme:

:60::60::60:
ay çok hoşsun :9::9:
inşaAllah en kısa zamanda hayallerimize kavuşuruz hepimiz :16:

Son düzenleme:
Back