• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlarrr:16::16: dün yoktumm eve geç geldim gelincede ancak yazılanları okuyabildim hallim yoktu yazcak:) dün doğumgünümdü vee sevgilim geldii sürpriz yapıp:66: valla dünün mutluluğunu atamadım üstümden :)) bu hafta gececi nişanlım 1 buçuk gün tatil yapıyo sabah işten çıkar çıkmaz atlamış uçağa gelmişşş eve çiçek geldi o gelene kadar bi ihtimal bekliyodum ama çiçek gelince dedim demek gelmicek... arkadaşlarımla buluştumm kafede otururken geldiii aşkımmmm:69::69: ay o kadar mutlu oldum kii bu yaptığı beni evlenene kadar idare eder:66: gece uçağıylada geri döndü :5:olsun onunla bi kaç saat bile yetti giderken bi ağladımmm sanki askere gönderdim adamı :14:
olsun sonuç olarak çok mutluyummm:16::16::16:

Doğum günün kutluo olsun canım.. Sağlık mutluluk huzur aşk dolu bir ömür geçir işallah. Ya bu adamlar olmasa biz napardık yi ki warlar dimi hayatımızın neşeleri.. Benimkide 1 haftadır yanımda p.tesi dönücek. Onunlayken süper vakit geçiriyorum.:16:

canım ben dün gittim aldım gelinliğimi orada ki herkeze senin geleceğini de söyledim.
Sevda diye birisi var kapalı hatta onunla direk görüşebilirsin yada çiğdemle. sevinç sekreter.
ilk onunla zaten görüşeceksin inşallah gönlüne göre modelini de bulursun.

Bu arada günaydın kızlar. hepinize hayırlı cumalar :91:

speedycimm hayırlı olsun aldın gelinliğini ne güzel. Peki biz görebilecek miyiz:17:

canım ben dün gittim aldım gelinliğimi orada ki herkeze senin geleceğini de söyledim.
Sevda diye birisi var kapalı hatta onunla direk görüşebilirsin yada çiğdemle. sevinç sekreter.

aldın mı gelinliğini canım hadi bakalım hayırlı olsunn merak ediyorummmmm:))

speedycimm hayırlı olsun aldın gelinliğini ne güzel. Peki biz görebilecek miyiz:17:

aldın mı gelinliğini canım hadi bakalım hayırlı olsunn merak ediyorummmmm:))

DÜN denedim sonra paketledik teyzemin evinde mışıl mışıl uyuyor ancak düğünde canım :17:
ailemde de kimse göremedi hala bi tek annem ilk provada gördü. :9:
dün alınca daha bi heycanlandım bi an önce gelsi diye :86::86::86:

doğum günün kutlu olsun canım, gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah..
nişanlın ne kadar güzel bir süpriz yapmış öyle, çok sevindim senin adına..

ben kendi doğum günümde bile hediye almak süpriz yapmak için düşünüyorum, çünkü nişanlımla doğum günümüz aynı gün 5 aralık :))

Doğum günün kutluo olsun canım.. Sağlık mutluluk huzur aşk dolu bir ömür geçir işallah. Ya bu adamlar olmasa biz napardık yi ki warlar dimi hayatımızın neşeleri.. Benimkide 1 haftadır yanımda p.tesi dönücek. Onunlayken süper vakit geçiriyorum.:16:

teşekkürler kızlar. bu güzel dilekler hepimiz için geçerli olur inşallah:)
lemlem aynı gün doğmuşsunuz he ne güzellmiş vayy ne eğlenceli olur :) bide bi kerede ikinizin doğum günü çıkmış olur :9:
eliff_87 valla öyle canım iyiki varlar:16: doyamadım ama temmuzda ben gitcem zaten idare edicez artık..

sofistike doğum günün kutlu olsunn canım:32: :62: çook güzel de bir gün geçirmişsiniz , senin adına çok mutlu oldum :70:

günaydın tatlım, sana da hayırlı cumalar
oy canım ya teşekkür ederim, isimleri not aldım, inşallah herşey yolunda gider :61:

DÜN denedim sonra paketledik teyzemin evinde mışıl mışıl uyuyor ancak düğünde canım :17:
ailemde de kimse göremedi hala bi tek annem ilk provada gördü. :9:
dün alınca daha bi heycanlandım bi an önce gelsi diye :86::86::86:

Hayırlı olsun canım gelinliğin, inşallaah çoook güzeeel bir gelin olacaksıın, herşeeyy çook güzell olacak, ilk gelinimiz de sen olacaksın bu arada :82: :82:

düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz o zaman:68:

AYNEN bende vallahi o kadar üzerimde gördüm ama hala sabırsızım :9::9:
bu arada tatlım nice senelere :54::54::54::54:

günaydın tatlım, sana da hayırlı cumalar
oy canım ya teşekkür ederim, isimleri not aldım, inşallah herşey yolunda gider :61:

gider gider canım sen olumsuz çıkma yola yeter :7::7::7: bu arada bide yan mağazaları varmış
onu da ben dün gördüm :1::1::1:

Hayırlı olsun canım gelinliğin, inşallaah çoook güzeeel bir gelin olacaksıın, herşeeyy çook güzell olacak, ilk gelinimiz de sen olacaksın bu arada :82: :82:

inşallah canım hiç bi aksilik olmadam güzelce bi gün geçiririz. :9::9::9:
ilk gelin ayağını sürüyerek gidecek ardımdan bi ordu geliyor çünkü :9::9::9::9:
düğün çekimi içinde ataşehir,gülhane parkı,koç müzesi düşünüyoruz :9::9::9:

günaydınn kızlar..bende haftasonu deli danalar gibi ordan oraya koşturacağım inşallah baya bişey halledebilirim yaaa..düğün mekanı bakıcam..gelinlik bakıcam..evin eksikleri tamamlamaya çalışacağız nişanlımla..bu arada dün bana diyorki mekan bakmaya ben gelmesem olmazmı allahım deli oldum ya bu ne rahatlık=)

imam nikahinda doru yok tatlim merak etme:))

ayyy cok gec olur hayatim isini saglama al bu sene eylul ainda yigilma var resmen
defter acilir acilmaz gidip almalisiniz bence
defter acılması falan hıcbırsey hakkında bılgım yok henuz :) ne zaman acılır ne zaman gıtmelıyız sence canım
günaydın kızlarrr:16::16: dün yoktumm eve geç geldim gelincede ancak yazılanları okuyabildim hallim yoktu yazcak:) dün doğumgünümdü vee sevgilim geldii sürpriz yapıp:66: valla dünün mutluluğunu atamadım üstümden :)) bu hafta gececi nişanlım 1 buçuk gün tatil yapıyo sabah işten çıkar çıkmaz atlamış uçağa gelmişşş eve çiçek geldi o gelene kadar bi ihtimal bekliyodum ama çiçek gelince dedim demek gelmicek... arkadaşlarımla buluştumm kafede otururken geldiii aşkımmmm:69::69: ay o kadar mutlu oldum kii bu yaptığı beni evlenene kadar idare eder:66: gece uçağıylada geri döndü :5:olsun onunla bi kaç saat bile yetti giderken bi ağladımmm sanki askere gönderdim adamı :14:
canım dogumgunun kutlu olsun umarım yenı yasında tum dıleklerın kabul olur surprızde supermıs :69:
günaydınn kızlar..bende haftasonu deli danalar gibi ordan oraya koşturacağım inşallah baya bişey halledebilirim yaaa..düğün mekanı bakıcam..gelinlik bakıcam..evin eksikleri tamamlamaya çalışacağız nişanlımla..bu arada dün bana diyorki mekan bakmaya ben gelmesem olmazmı allahım deli oldum ya bu ne rahatlık=)

canım kafana takma hemen hemen hepımız yasıyoruz nısanlılarımızdan bu tür rahatlıkları :))

Günaydın eylülün güzel gelinleriiii
hepinize hayırlı cumalarr :16:

ayy süpppeeeerrrr
ne güzel bi süpriz olmuş, özlemler güzeldir canım. Birbirine bağlar, kavuşmanın tadına doyum olmaz:34:
Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin bu arada:71:

doğum günün kutlu olsun canım, gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah..
nişanlın ne kadar güzel bir süpriz yapmış öyle, çok sevindim senin adına..

ben kendi doğum günümde bile hediye almak süpriz yapmak için düşünüyorum, çünkü nişanlımla doğum günümüz aynı gün 5 aralık :))

ayy harika bi raslantı ya
ee burçlarınız aynı o zaman...

AYNEN bende vallahi o kadar üzerimde gördüm ama hala sabırsızım :9::9:
bu arada tatlım nice senelere :54::54::54::54:

gider gider canım sen olumsuz çıkma yola yeter :7::7::7: bu arada bide yan mağazaları varmış
onu da ben dün gördüm :1::1::1:

inşallah canım hiç bi aksilik olmadam güzelce bi gün geçiririz. :9::9::9:
ilk gelin ayağını sürüyerek gidecek ardımdan bi ordu geliyor çünkü :9::9::9::9:
düğün çekimi içinde ataşehir,gülhane parkı,koç müzesi düşünüyoruz :9::9::9:

:64::64::64:
azcık bişey kalmış speedtoşum
eminim çooookkk güzel olacaksıınn :16::16:
gelinliğini çok merak ediyorm

defter acılması falan hıcbırsey hakkında bılgım yok henuz :) ne zaman acılır ne zaman gıtmelıyız sence canım

belediyeye göre değişiyor. Kimi çoktan açtı bile kimi Haziran'da kimi Temmuz'da
Sen nikah kıydıracağın evlendirme dairesini arayıp öğren hemen canım
Aman ekim gelini olmayasın sonra :53:

OCWNYS canım teşekkür ederim. :29::29::29::29:
1 hafta sonra kınam var işte dün cetvelimi düğüne göre ayarlayacaktım unutmuşum :50:
bu akşam yaparım kınaya göre ayarlıydı 2 gün 2 gündür :60::60::60:

kızlar nikah işlemler her yerde aynı olmuyor biz martta yaptık işte.
beyoğlu full doluydu beşiktaş hiç açmamıştı falan heryer değişiyr gitmeden telefonla bile dolu mu istediğiniz güne saate var mı bunları öğrenip öyle gidebilirsiniz :27:

belediyeye göre değişiyor. Kimi çoktan açtı bile kimi Haziran'da kimi Temmuz'da
Sen nikah kıydıracağın evlendirme dairesini arayıp öğren hemen canım
Aman ekim gelini olmayasın sonra :53:

Günaydın canım
Emin olmak için fatih belediyesini 3 kere arayarak sordum :67: Görüştüğüm bayan "evraklarınızı halledip 1 haziran sabahı burda olun isterseniz eylülde patlama olur diye düşünüyoruz malum bayram ertesi "dedi. Yarın önce düğün yerimizi tutacağız çarşambada ona göre gün alıcaz inşallah

Back