• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlarrr
Bizde kısmetse eylülde evleneceğiz. Ev tamam ama eşya, düğün mekanı tarih vs yok. Çeyizimde bir iki ufak eksik dışında tamam.

cnm ev he zaman bulunur ama nikah taihini bir an önce al derim ben.gün kalmıyo cünkü.benim 9 eylülde ocak sonu ayarladk cünkü bayram vr.bir tek 9 eylül cuma kalmıştı.ihmal etme kasım-aralık gelini olursun sonra:1::1:

merhaba kızlaaaaar ben geldiiiim... kemerdeydim yağmur yağıyordu, birde trafik kazası gördük :50:

havalar hala bi acayip sıcak ve yağmurlu bu seferde

merhaba kızlaaaaar ben geldiiiim... kemerdeydim yağmur yağıyordu, birde trafik kazası gördük :50:

havalar hala bi acayip sıcak ve yağmurlu bu seferde

hoş geldin şimdi orada olmak isterdim valla istediği kadar sıcak olsun inş.ileride antalya ya yerleşiriz

ilerde izmir muğla ve antalya bu 3 şehirden birine yerleşmeyi istiyorum inş.

ilerde izmir muğla ve antalya bu 3 şehirden birine yerleşmeyi istiyorum inş.

bizde adanada yaşıyorduk, babam adanalı, hepimiz doğma büyüme oralıyız, antalyaya tatile geldik, aşık olduk bu şehire, tekrar adanaya dönünce çok kötü geldi orası gözümüze.. babamda emekli olmak üzereydi, annem bir yandan ben bir yandan zorla kandırdık babamı ve buraya taşındık.. şimdi babam bile iyiki gelmişiz diyor hepimiz çok memnunuz.. inşallah birgün sende sevdiğin bir şehirde yaşarsın canım.. kaç günlük dünya insan mutlu olduğu yerde yaşamalı... artık hiç bir şehir birbirine de uzak değil, uçakla en fazla 1 saat.. illa bütün akrabalar aynı şehirde yaşamak zorunda değil.. walla ben ne diller dökmüştüm bilemezsin. burdan iş bile ayarlamıştım :34:

aynen cnm,benim de.daha 3 ay var diye sadece düğün yerini tuttuk,balayı için yer ayırttık.eşyaları beğendik ama henüz almdık.bırak gelinliği model bile bakmıyorum daha:1:

İki buçuk ay önce sadece düğün salonum tutuluymuş başka da hiçbişeyim hazır değilmiş, gelinlik için de çok kararsızmışım :24:
aradan iki buçuk ay geçti; sadece düğün salonum tutulu, başka hiçbirşeyim hazır değil ve gelinlik için hala çok kararsızım
sonuç iki buçuk aydır değişen hçbirşey yokk :60: :60: güleğirum halıma katula katula :60: :60:

ama sipidicim öğretti bizee, acele etmek yook, herşey zamanı gelince oluyorrr :24: :24:

:60::60::60::60: canım benim..
kendimden örnek verdim işte son 10 günüm falan gelinliğimi almadım :35::35::35:
bu akşam alıcaz inşallah

evet canım, artık acele etmiyorum zaten, tek isteğim gelinliğimin modelini belirlemek, isterse son bir ayda diksin gelinlikçi hiç önemli değil , ben modeli belirleyeyim de :32:
bu arada dün seni söyledim hasret modaevine , arkadaşım sizden alıyor gelinliğini o tavsiye etti dedim, adını da söylemiştimm :30:

evet canım, artık acele etmiyorum zaten, tek isteğim gelinliğimin modelini belirlemek, isterse son bir ayda diksin gelinlikçi hiç önemli değil , ben modeli belirleyeyim de :32:
bu arada dün seni söyledim hasret modaevine , arkadaşım sizden alıyor gelinliğini o tavsiye etti dedim, adını da söylemiştimm :30:

iyi yapmışşsın canım bende diycektim zaten söyle diye çok yoğun oluyorlar belki hatırlamazlar isimden.
ama düğün tarihinden hatırlarlar :26::26::26:

hoşbulduukk :42:

bizde de son 3 ayda bir hareket yok arkadaşlar
mobilyalar bile hala alınmadı :59:

canım görüşemedik bu aralar nasılsın bakalım :70: tatlım hepimiz aynı durumdayız meraklanma, ben bileee rahatım artıkk baak :64: :64: mobilyayı da inşallah haziran sonuna doğru modokoya sabah erkenden gidip halledip gelicemm :65:

speddy gerçekten bu konuda insanı rahatlatıyor...Speddy evlenince buraya gelmemizlik yapma, biz yoksa birbirimizi strese sokmaktan baska bişi yapmayız.

keşke benimde son 3 ayımda birileri söyleseydi :47::47::47:
aynı devreden geçtiğim için çok iyi anlıyorum.
içinizden şunu diyen bile vardır. tabi kızım herşeyin hazırt ondan rahatsın. :60::60::60:

iyi yapmışşsın canım bende diycektim zaten söyle diye çok yoğun oluyorlar belki hatırlamazlar isimden.
ama düğün tarihinden hatırlarlar :26::26::26:

düğün tarihini söylemedim ama soyadını sordular zaten, sevinç hanım diye bir bayanla konuştum, baya rahatlattı beni, buraya giripte gelinlik alamadan çıkan yoktur dedi :32: :32:

Back