• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

geçenlerde diyordum ya gözümden damla akmıyr.
dün neredeyse az daha sıkmasaydım çok kötü oluyordum :85::84:

speedtoş hem ağlar hem gider :59::66:

11 haziranda arkadaşım da orda evlenecek, onun nikahında iyice bakabileceğim mekana falan :61: sizin aklınızda bi tarih varmı??

aaa nikahtan sonra beni de bilgilendirirsin canım, salonu ben gördüm ama nikaha hiç şahid olmadım
bizimki 10 eylülde olacak Allah kısmet ederse

inşallah biz de slayt yapacağız canım, hatta düğünden birkaç gün önce gidip slaytımı izlemek istiyorum salonda, bi aksilik çıkmasın sonra Allah korusun...

BİZ gidemeyez herhalde artık ama nasıl yapacaklarını biliyorum malum nişanda da aynıydı yer :15:

merhaba kızlar ben geldim :32:

Kızlar selammmm
çok heyecanlıyım yaaaa
bir şeyler oturdukça,netleştikçe iyice bi farkına varıyor insan
annemlerin yakınlarında dayımın bir binası vardı en üst kattaki kiracı çıkacakmış bizde oturmaya karar verdik gibi
ev düşündüğümden daha ufak ama pek önemsemiorum artık bu durumu ayyyyy süper bişey pazar ya da en geç pazartesi kiracı çıkmış olacak gidip bakıcazz
:37::37:

hayırlısı olsun canım, eğer dayının eviyse heralde 2 ay kira almadan durur :1: düğün hediyesi olur size.. evi tutarsanız yerleştirmeyede başlarsınız güzel olur..

bizimde oturmayı düşündüğümüz semtin bakkalına haber bırakmış nişanlım :9:

3 ay sonra evleniyoruz ev falan olursa haberimiz olsun demiş, adamda bulunur merak etme, bir iki ay sonra çıkacaklar var demiş. o bile sevindirdi beni :9:

kızlar şimdi hiçbiriniz yoksunuz ama gelince yorum yapın: ben kına gecem için çok güzel bir elbise beğendim, kaftan gibi harika bişey, içinde sarı pullu straplez ve şalvarı var, içide üstündeki kırmızı kaftanda çok güzel. yani hem abiye hem bindallı gibi, hatta muhteşem yüzyıldaki kıyafetlere benziyor. ben onu kiralamayı düşünüyorum.. bindallı ve abiye ayrı ayrı almayacam, acaba sadece onla dursam yeter mi? sizce nasıl olur?

kızlar annemler ev aldı
Ağustos'da taşınıyolar
biz de şuan ailemle oturduğumuz eve yerleşicez büyük ihtimal
bu ev de kendimize ait ama nişanlım kira almazsanız bir ay bile oturmam diyo
yani bizim oturacağımz ev şuan yaşadığım ev olacak sanırım
ama bana garip gelmeye başladı bu durum düşündükçe :44:

kızlar şimdi hiçbiriniz yoksunuz ama gelince yorum yapın: ben kına gecem için çok güzel bir elbise beğendim, kaftan gibi harika bişey, içinde sarı pullu straplez ve şalvarı var, içide üstündeki kırmızı kaftanda çok güzel. yani hem abiye hem bindallı gibi, hatta muhteşem yüzyıldaki kıyafetlere benziyor. ben onu kiralamayı düşünüyorum.. bindallı ve abiye ayrı ayrı almayacam, acaba sadece onla dursam yeter mi? sizce nasıl olur?

Önce abiyesini giyersi sonra üzerine kaftanının 2 ayrı şey gibi durur :34:
model falan yok mu resim :34:

görmediğim için bişey diyemiyorum şimdi canım :44:
ama anlattığına bakılırsa tam abiye gibi değil
yerinde olsam acele etmezdim, karşına çok daha hoş şeyler çıkabilir çünkü 3 ay az zaman değil
Hele yaz sezonunda her yer cıvıl cıvıl olacak
ama içinetam anlamıyla sindiyse "işte bu" diyebildiysen al kesinlikle

ben kına gecemde muhteşem yüzyıldaki hatice sultanın gelinlik olarak giydiği elbiseden giymek istiyorum yaaaa nerden bulacağım???

lemlemcim çok beğendiysen olabilir neden olmasın ama ben de acele etme derim, bir iki ay daha bakın, başka içine sinen olmazsa onu kiralarsın :32: hee bi dee resmini görsek daha iyi yorum yapabiliriz tatlım :70:

kızlar annemler ev aldı
Ağustos'da taşınıyolar

düşününce bana da garip geliyo değişik bi durum ama bence daha iyi, evi istediğin gibi değiştirebilirsin, istediğin yere çivi çakabilirsin :32: güzel de bi durum yanii :32:

ewt o yönden güzel
hem bu daire yeni ve çok bakımlı, bir eksiği yok
sadece mutfagını değiştirmemiz gerekecek, o da çok çok acil değil
ama 10 senedir burda yaşıyorum, şimdiden sonra kocişkoyşa beraber yaşamak ilginç geliyor düşününce

Kızlar gecen senenin eylul ekin gelinlerinin bir çoğu bebiş bekliyo
şimdi de hamileliklerinin nasıl gectigini paylasiyolar süper yaaa
ayy biz de o günleri görürüz inş:16:

Kızlar gecen senenin eylul ekin gelinlerinin bir çoğu bebiş bekliyo
şimdi de hamileliklerinin nasıl gectigini paylasiyolar süper yaaa
ayy biz de o günleri görürüz inş:16:

Ayyyy bebiş miii :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: artık genelde yeni evliler hemen çocuk düşünmüyor, aramızda var mı acaba hemen çocuk sahibi olmayı düşünen :55:

Bencede önce evliliğin tadını çıkarmak lazım:69: Tabi birazda eşlerin birlikte yaşamaya alışma süreci var:57: sonraaaa bebiş yapmak lazım :49:

canım artık herkes muhteşem yüzyıl kıyafetleri arıyolar zaten kına için . bence olur çok da güzel olur hemde canım:21::21:
kızlar annemler ev aldı
Ağustos'da taşınıyolar
ay evet ya bayağı garip olur insan. zamanla alışırsın tatlım. hem içindeki eşyalar değişince ev değişmiş gibi hissedersin belki:76:
Ayyyy bebiş miii :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: artık genelde yeni evliler hemen çocuk düşünmüyor, aramızda var mı acaba hemen çocuk sahibi olmayı düşünen :55:

ben uzunn bi süree çocuk istemiyorum nişanlım şimdiden başladı pazarlıklaraa tamam ilk sene geçer öyle diyo ama bence yinede erken bu zamanda çocuk yapıp bi de ona gerektiği gibi bakmak çok zor korkuyorum galibaa:18:

bende düğün günü kesinleşmiş gelin olarak aranıza geldimmmm. 29 eylülde kınam 2 ekimde düğünüm var

Back