• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ya ben hala yatak örtüsü alamadım :58::58::58: kampanya ondada geçerli mi

walla bilmiyorum hangilerinde geçerlidir.. bende bi forumda görmüştüm taç her yıl kuruluş gününde indirimler yapıyormuş. telefonuma aylar öncesinden alarm kurmuştum, 8 temmuzmuş.. bilmiyorum ne kadar indirim yaparlar, eğer bu kampanyada yatak örtüleri geçerli değilse o günü bekle :1: , bide nevresimevi diye bir site var, ben yatak örtümü önce taç mağazasında görüp beğenip sonra o sitede bi kampanyadan almıştım.. sende takip et canım.. ama önce nasıl bişey alacağına karar ver, git bikaç mağaza dolaş bak hepsine.. sonra indirimi bekle :27:

vakum poşeti ne cicim

işte bu canım bime gelecek olanın resmi.. hani kışlıklar, yorganlar gibi çok yer kaplayan eşyaları koyup, elektrikli süpürgeyle havasını çekerek sıkıştırıyorsun ya...

$1_buyuk_25586831_vakm.jpg

4 adet ~100x80 cm
2 adet ~90x55 cm
~1 adet 70x50cm
Kapatma mandalı dahil 24.90 TL

Son düzenleme:
işte bu canım bime gelecek olanın resmi.. hani kışlıklar, yorganlar gibi çok yer kaplayan eşyaları koyup, elektrikli süpürgeyle havasını çekerek sıkıştırıyorsun ya...

Eki Görüntüle 199738

4 adet ~100x80 cm
2 adet ~90x55 cm
~1 adet 70x50cm
Kapatma mandalı dahil 24.90 TL

bimdeki faytı nedir?? 24,90 mı

kızlar o kampanya bitmiş ya ben geç haber almışım:26:
sadece nevresim ve pike takımları için geçerliymiş bu arada...

Buralardayım ama öyle sürekli bakamıyorum..
öyle bi iş verdilerki yarına bile bitmeyebilir. 18 sayfa daha 6. Sayfadayım :15::15:

Merhaba ben de eylül geliniyim :7: şuan için sadece düğün salonu tutuldu onun haricinde pek bi hazırlık yok. ben de gelinlik derdindeyim ama karar veremiyorum :50:

aynen cnm,benim de.daha 3 ay var diye sadece düğün yerini tuttuk,balayı için yer ayırttık.eşyaları beğendik ama henüz almdık.bırak gelinliği model bile bakmıyorum daha:1:

Back