• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın , mutlu sabahlar olsun hepimizee :61: :61:
şimdi çıkıyorum biraz işim var onları halledeyim yine geliceemmm :58:

kızlar Taç'da kampanya varmış, bir ürün alana ikincisi %50 indirimliymiş
Byagıdır devam ediyomuş ama ben yeni öğrendim, sizin de haberiniz olsun

kızlar bugün aldığım nevresim takımlarının pikelerin falan bi hesabını yaptım, alıp alıp fotoğraflayıp kaldırmıştım.. şimdi onlara ayrı bir dosya yapıp saydım, abartmışım sanki..:26:

kızlar Taç'da kampanya varmış, bir ürün alana ikincisi %50 indirimliymiş
Byagıdır devam ediyomuş ama ben yeni öğrendim, sizin de haberiniz olsun

ben bakmayayım mümkünse... aaaa bi dak. yastıklarda da geçerlimidir kampanya? mağazalarda mı var online int sitesinde mi canım? eğer yastıklar içinde geçerliyse taçtan yastıklar beğenmiştim onları alırım süper olur walla 2.de indirim :27:

Yarın nikah işlemlerimizi başlatıcaz kızlar hayırlısıyla.. Gün alıcaz bakalım.

haadi hayırlısı bakalım... sağlık raporunuzu almışmıydınız?

Yarın öğleden sonra izin alıp halledicez hepsini bakalım. Nişanlım işe girmeden halledelim dedik çünkü işe girerse h.içi gelmesi zor olabilir.Büyük şehirde bu işler daha zor olduğu için burda halledicez.

bence de lemlemtoş sen hiç bakma, bi kere saymıştın da "bu kız antallyada bu kadar şeyi napıcak" demiştim:52:

mağazalarda geçerli, bütün ürünlerde dye biliyorum. Umarım yanılmıyorumdur

Yarın öğleden sonra izin alıp halledicez hepsini bakalım. Nişanlım işe girmeden halledelim dedik çünkü işe girerse h.içi gelmesi zor olabilir.Büyük şehirde bu işler daha zor olduğu için burda halledicez.

hayırlı olsun tatlım, Allah kolaylık versin
bu arada çok tatlısınıızz :71:

bence de lemlemtoş sen hiç bakma, bi kere saymıştın da "bu kız antallyada bu kadar şeyi napıcak" demiştim:52:

yaa ben daha geçen gün taçtan 2 ürün birden aldım kazık mı yedim şimdi

ayyy o zaman bu akşam taçtayımmm :52: ,sadece yastık alacam inşallahh, hıı ama belki birazda havlu alabiliriiiimmm

yaa ben daha geçen gün taçtan 2 ürün birden aldım kazık mı yedim şimdi

canın sağolsun bebişim, güle güle kullan ağız tadıyla :1:

ayyy o zaman bu akşam taçtayımmm :52: ,sadece yastık alacam inşallahh, hıı ama belki birazda havlu alabiliriiiimmm

heeeeeeyyyyyyyyyy duuuurrrrrr
anam biri şu kızı durdursun :52:
ayy ben en iyisi şu kampanyanın her ürün için geçerli olup olmadığını öğreneyim yoksa sen yine yok yere masrafa giricen benim vesilemle :1:

heeeeeeyyyyyyyyyy duuuurrrrrr
anam biri şu kızı durdursun :52:
ayy ben en iyisi şu kampanyanın her ürün için geçerli olup olmadığını öğreneyim yoksa sen yine yok yere masrafa giricen benim vesilemle :1:

yok yok masrafa girmeyecem merak etme :9::9::9: sadece yastık ve belki havlu alacam o kadar.. acabaa hangi taça gitsem :26: , taç bölge bayi var oraya mı gitsem, orda outlet ürünlerde oluyor.. her gittiğimde havlu almıştım, pamuk satenleride ordan almıştım.. adam artık beni tanıyo, annemle babam gitmiş bi ara, benim kız geliyo burdan alıyo demiş adam hemen tanımş beni :1::1:

Back