• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

speedim daveyen çok tatlı, hayırlı uğurlu olsun :59:

lemlem sen ne becerikli hatunmuşsun yahu, maşallah çok tatlı olmuşlar :64:

kızlar çok çok çok mutluyum tayinim çıktı ankarada çalışacağım artık=)))

harika bi haber :52:
hayırlı olsun canım, gözün aydın

Son düzenleme:
düğünüm bahçelievler olimpik spor tesislerinde olucak burayı bilen varmı ??

Merhaba canım
ben daha önce arkadaşımın düğünü için orda bulundum. Bahçede oldu herşey çok güzeldi ses sistemi falan gayet güzel, ama bi ara baya yağmur bastırdı onunda eylül ayında olmuştu düğünü :26:
senin bahçesimi salonumu ?

Merhaba canım
ben daha önce arkadaşımın düğünü için orda bulundum. Bahçede oldu herşey çok güzeldi ses sistemi falan gayet güzel, ama bi ara baya yağmur bastırdı onunda eylül ayında olmuştu düğünü :26:

canım bende bahçe istiyodum ama eylül ayı olucağından riske atmayın dediler oyüzden 3.kattaki salonunu tuttuk fena biyere benzemiyor herşey kader kısmet umarım herşey yolunda gider :18::18::18::18:

Merhaba canım

ben biliyorum bizim evin orası gayet hoş bence ben de kına için orayla konuşmak istiyorum ama nişanlım pahalı olur dio

Back