Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günayınn kızlar kimsecikler yokmuu dünde en son ben yazmışımm moldu topiğimizee yahuuu
valla yaz geldi sonunda buralara çok mutluyummm
Günaydın canım ben varım... buralarada yaz geldi, ama gelmesin ya ben istemiyorum ooffff yanacaz yine :96:
Günaydın canım ben varım... buralarada yaz geldi, ama gelmesin ya ben istemiyorum ooffff yanacaz yine :96:
bugünde alışveriş sitelerinde gönlüme göre bişey yok :26: gerçi olmasında bu ay çok sıkışığım :18:
ben baksam da alıcı gözüyle bakmıyorum artık internetten alış veriş yapa yapa elimle dokunarak bişi almadım yahuu, bu nedir böyle
son zamanlarda evim yerleşsin daha çook eksik çıkar
aman allah korusun geçen seneki gibi olmasında... burda bile gece uykusu yoktu düşün yani. orayı düşünemiyorum bile:97:
ben baksam da alıcı gözüyle bakmıyorum artık internetten alış veriş yapa yapa elimle dokunarak bişi almadım yahuu, bu nedir böyle
son zamanlarda evim yerleşsin daha çook eksik çıkar
bugünde alışveriş sitelerinde gönlüme göre bişey yok :26: gerçi olmasında bu ay çok sıkışığım :18:
walla siz orda yandıysanız demekki buralarda hiç yaşayamazsınız.. :111:
demet akşam gelirsen ben orada olacağım
günaydın güne kötü başladım grip oldum sesim kısıldı veee bide 19 mayısta çalışıyorum
canım akşam müsait olamadım siteye de giremedim hbr veremedim şimdi gördüm daha kusura bakma tekrar ne zaman gideceksin
walla ben bugün açmadım bile alışveriş sitelerini. bi ara elim gitti ama vazgeçtim hemen kapattım.. önce bi aldıklarım gelsinde.. uzun bi süre bakmayıda düşünmüyorum..
kızlar bu arada siz televizyonunuzu hangi odanıza koyacaksınız? şimdi biz bir tane yemek odası ve koltuk takımının bulunduğu bir odamız olacak, misafirlerle orda oturacağız yani salon.... birde kendimize ait küçük bir oda tasarladık, kırmızı bir köşe koltuk karşıda bir tv ünitesi ve lcd, kalın perdeler, ses sistemi falan olacak.. ikimizde yabancı dizileri ve filmleri çok sevdiğimiz için sinema odası gibi bir nevii.. ama bu seferde diğer odada tv olmayacak, 2 tane alsak bu kadar masrafın içinde 2 tv nasıl olcak bilemedik.. :97: almasak da o odadaki tv ünitemize ne koyacaz gelenlerle nerde tv izleyecez :26:
son kararımız salona küçük bir lcd alalım,markası çok önemli değil uygun fiyatlı bişi olsun dedik.. ama bu seferde tv araştırınca buna şu kadar para verene kadar üstüne 100 daha ekleyip şu marka alalım, e madem onu alacaksak bak 100 daha eklesek şu var gibi, içinden çıkılamaz bi durum oldu..
günaydın güne kötü başladım grip oldum sesim kısıldı veee bide 19 mayısta çalışıyorum