• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar yaa bugün bir gelinlikçiye gittim, haziran topiğinden bi arkadaşın tavsiyesi ile. gelinlikçi sırf özel dikim çalışıyo kendine ait modeli yok ama pronovıas olsun diğer ünlü markalar olsun hepsinden üçer beşer dikmiş, kumaş kalitesi bir harika, hem fransız danteli hem de normal dantel var hangisini istersen onu kullanıyo ve her danteli de fransız danteli diye yutturmaya çalışmıyo :20: iki model üzerinde yoğunlaştık, birine 2000 lira diğerine 2300 lira fiyat verdi ama pazarlık yapmadık :51:

Kızlar yaa bugün bir gelinlikçiye gittim, haziran topiğinden bi arkadaşın tavsiyesi ile. gelinlikçi sırf özel dikim çalışıyo kendine ait modeli yok ama pronovıas olsun diğer ünlü markalar olsun hepsinden üçer beşer dikmiş, kumaş kalitesi bir harika, hem fransız danteli hem de normal dantel var hangisini istersen onu kullanıyo ve her danteli de fransız danteli diye yutturmaya çalışmıyo :20: iki model üzerinde yoğunlaştık, birine 2000 lira diğerine 2300 lira fiyat verdi ama pazarlık yapmadık :51:

selam canimciiim :)

2000tl uygun degil mi gelinlik icin?
hic arastirmalara girismedim...
modeller nasildi?
denedin mi? :51:

Slm kızlar,
canım bende bu tarz gelinlik eteklerine bayılıyorum,

Slm canımm, ben de gelinliğin eteğinde tül seviyorum ve işin içine tül girince modeller ya düz tül oluyo ya da böyle hareketli kesim etekler oluyo, bu modele hep bakar dururdum bugün daha bi içime sindi nedense :69: buna 2300 dedi işte :59:

yarın nişanlımla buluşacağım, erken kalkmam lazım , dolayısıyla artık yatmam lazım kızlarr , siz de yazmıyosunuz amaaa ben yatınca mı başlayacaksınız muhabbete :19:

Fatih'den mi baktın canım
Ben de öyle bir yere girmiştim aynı şekilde çalışıyodu
mağazanın ismi ne?

günaydın kızlar akşam giremedim ama pek kimse yokmuş zaten yazmamışsınız pek bşy kaçırmamışım zyv ben şimdi tıkladım ama resmi açmıo içerik deiğişti dio ama içine sindiyse ne ala darısı başıma pazar pazar erkenden kalktım kuzenimin çeyizini götürcez yerleştiricez haftaya düğünü var bana da tecrübe olur bugün speedy de çeyizini yerleştirecekti sanırım akşm yükler fotoları inş.hepinizi öpüyorum kızlar görüşürüz:38::38::38:

pronovıas ın şu modeli üzerinde yoğunlaştık, etek kısmı bu şekilde olacak ama bu kadar aşağıdan başlamayacak, yani etek kısmı daha yukarıdan başlayacak , üst kısmı ise daha farklı daha orijinal olacak diye konuştuk Eki Görüntüle 194945 Eki Görüntüle 194946

merhaba kızlaaaar, kimse yok gerçi... zvycımm beğendiğin modelin resmini koymuşsun ama ben göremedim, merak ettim tekrar girdiğinde eklermisiiin?

bizde bugün kına kıyafeti bakacaktık ama vazgeçtik, gezdik bu saate kadar, kahvaltıya falan gittik.. akşama da bi yere yemeğe davetliyiz ailece oraya gidecez, akşam giremem heralde..

bu hafta sonu hiç bişey almadan, araştırmadan geçti ama stres attık :66:

pazar gezmeleri bitmedimi kızlarr, kimsecikler yok
bizde gezdik stres attık, aşkımla aynı model t shirt aldık aynı giyinelim diye tutturdu:9:
kışlıklarımı yıkamıştım dün onları ayırdım bavula koydum yolcuyuz ne de olsa,
koca bi hafta sonu geçti telaşsız stressiz

Back