• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bende 2 tane saçlıdan çift kişilik battaniye almıştım ama az mı acaba, bir tanede scotch battaniye almak istiyorum.. intden baktım fiyatlara falan.. dinarsunun var 60 tl'ymiş. nasıl sizce?

$foto-Bpamuklumavi400.jpg

ayrıca gelinlik içine sindiyse ve işte bu dediysen bence de kafanı karıştırma ben daha hiç bakmadım bile ayrıca hayalimde hiç gelinlik yok tek bildiğim fazla abartılı bşy istemediğim

bide bu var, buda 46 tl miş. markasını bilmiyorum.. ama acelesi yok, ben bide halıcılara bakayım.. halı maazalarında oluyo heralde bu yün skoç battaniyeler.. birazda piyasada araştırma yapayımda sonra tekrar int.e bakarım.. bizim evde 2 tane var, çok güzel ve sıcacık tutuyor.. bide onların markası neymiş onlarada bakayım..
$Scotch-Yun-Battaniye-Yeni-Yun-220x240_QDi.jpg

biz bu hafta sonu kına için abiye bakacaz, bide bindallı... yaae düşünüyorumda ilk giydiğim gelinliği beğendim bitti, acaba başka gelinliklerede baksakmıydı yaaa, gerçi ilk önüme geleni giymedim, kaç yere girdik hiçbirini beğenmeyip denemeden çıkmıştım.. ama neeebiliiim acaba gelinliğin vermiş olduğu mutluluktanmı beğendim bilemedim.. gerçi nişanlımın anne babasıyla benim anne babamda çok beğendiler, nişanlımda bayıldı hattaa. hiç başka yerlere bakıpta kafamı bulandırmasam mı diyede düşünüyorum.. bilemedim.. :50:

Canım gelinliğine kararını vermişsin hiç kafanı bulandırma derim, üstüne yakıştıysaa olay bitmiştir, yakışmasaydı zaten beğenmezdin almazdın, artık diğer eksiklerine yoğunlaş bana kalırsa :51:

speedy canım fatihte gelinlik bakmaya giderken gelinlikçilerden randevu almama gerek var mı? bugün gidecektim sırf bu yüzden yani randevusuz gidersem de ilgilenmezlerse diye gitmedim :31:

Canım gelinliğine kararını vermişsin hiç kafanı bulandırma derim, üstüne yakıştıysaa olay bitmiştir, yakışmasaydı zaten beğenmezdin almazdın, artık diğer eksiklerine yoğunlaş bana kalırsa :51:

yaa evet nişanlımda öyle söylüyor.. çok güzeldi diyor, o kadar güzelini bulacağını sanmıyorum ama yine istersen bakalım dedi.. bilmiyorum yarın kına kıyafeti bakarken bakarım belki...

bide kızlar siz kınada bindallıdan önce giyeceğiniz kıyafeti nasıl bişey düşünüyosunuz? ben gelinlikte mendil eteklerde hoşuma gidiyordu, kına içinde mendil etekli narçiçeği bi elbise düşünüyorum.. onunda altı gelinlik gibi kabarık olsun isityorum.. :26:

speedy canım fatihte gelinlik bakmaya giderken gelinlikçilerden randevu almama gerek var mı? bugün gidecektim sırf bu yüzden yani randevusuz gidersem de ilgilenmezlerse diye gitmedim :31:

HAYIR CANIM. zaten 50*60 tane dükkan vardır birisi ilgilenir mutlaka. öyle randevu ile gidilecek yer değil zaten :1:

gelinlik bakmak için randevu mu alınır yaahuu.. sen git bak nasılda ilgileniyorlar..

ayy hadi benim skoç battaniyelere bi yorum yapan olmamış, gerçi kendim sordum kendim cevapladım ondandır...
siz kaç tane battaniye aldınız kızlar?
bide kaç tane yorgan aldınız?
bide kaç tane el havlusu aldınız? bu haftada bunlara taktım ben :90:

gelinlik bakmak için randevu mu alınır yaahuu.. sen git bak nasılda ilgileniyorlar..

2-3 dükkanda bakmıyorlar canım. yani belli bi tarih veriyorlar.
akay,hasret,lal modaevi mesela bende hasrette diktiriyorum. belli tarihler arasında gidiyorsun.
1 saat geç gitme şansın yok. çünkü inanılmaz yoğunlar :25::25::25: benim için en iyisi bu zten.
çünkü zamanımı programlandırmayı severim :94:

yaa evet nişanlımda öyle söylüyor.. çok güzeldi diyor, o kadar güzelini bulacağını sanmıyorum ama yine istersen bakalım dedi.. bilmiyorum yarın kına kıyafeti bakarken bakarım belki...

bide kızlar siz kınada bindallıdan önce giyeceğiniz kıyafeti nasıl bişey düşünüyosunuz? ben gelinlikte mendil eteklerde hoşuma gidiyordu, kına içinde mendil etekli narçiçeği bi elbise düşünüyorum.. onunda altı gelinlik gibi kabarık olsun isityorum.. :26:

canım ben de bindallıdan önce abiye düşünüyorum, kına için henüz yer tutmadık ama tuttuğumuz yer öyle büyük şatafatlı bi yer olmaz onun için kabarık değil de düz uzun bir abiye daha uygun olur diye düşünüyorum :97:

ayy hadi benim skoç battaniyelere bi yorum yapan olmamış, gerçi kendim sordum kendim cevapladım ondandır...
siz kaç tane battaniye aldınız kızlar?
bide kaç tane yorgan aldınız?
bide kaç tane el havlusu aldınız? bu haftada bunlara taktım ben :90:

3 tane battaniyem var.
5*6 tane yorganım.
el havlumu hiç bilmiyorum çok var.
bu kadara gerek var mı yok elbette :47::47::47::47:

HAYIR CANIM. zaten 50*60 tane dükkan vardır birisi ilgilenir mutlaka. öyle randevu ile gidilecek yer değil zaten :1:

Canım zaten her dükkana girme gibi bi şansım yok , daha çok kk da tavsiye olunanlara bakacağım, senin tavsiye ettiklerini de not etmiştim onun için sordum tatlım :61:

2-3 dükkanda bakmıyorlar canım. yani belli bi tarih veriyorlar.
akay,hasret,lal modaevi mesela bende hasrette diktiriyorum. belli tarihler arasında gidiyorsun.
1 saat geç gitme şansın yok. çünkü inanılmaz yoğunlar :25::25::25: benim için en iyisi bu zten.
çünkü zamanımı programlandırmayı severim :94:

Hasret modaevine mutlaka uğrayacağım ama bugünü yedik artık haftaya gidebilirsek haftaya kaldı pouff :31:

Back