• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hasret modaevine mutlaka uğrayacağım ama bugünü yedik artık haftaya gidebilirsek haftaya kaldı pouff :31:

Tamam gidersen söyleyebilirsin beni de çok beğenirsen indirim için 18'inde bende gidicem çünkü :34::34:
ama oradaı randevu ile çalışıyor gidip bakarsın denemeye falan sonra gel diyebilirler. yoğun olurlarsa

ayy hadi benim skoç battaniyelere bi yorum yapan olmamış, gerçi kendim sordum kendim cevapladım ondandır...
siz kaç tane battaniye aldınız kızlar?
bide kaç tane yorgan aldınız?
bide kaç tane el havlusu aldınız? bu haftada bunlara taktım ben :90:

canım bende de
3 battaniye
4-5 tane çift kişilik yorgan
2 tane tek kişilik yorgan
sayısını bilmiyorum ama epeyyy el havlusu var

3 tane battaniyem var.
5*6 tane yorganım.
el havlumu hiç bilmiyorum çok var.
bu kadara gerek var mı yok elbette :47::47::47::47:

hımmm 3 tane battaniyen var demek... bide siz istanbuldasınız, yani soğuk bi memleket buralara göre, o zaman bize 2 tane yeter heralde..
yorganım benimde 4 tane var.. birisi kendimiz kullanmak için penelopeden almıştım, iki tane uyduruk bi markanın slikon yorganı, bi tanede pamuk yorgan var saten kılıflı hahahaaa nenem zamanının yorganlarından.. o zaman ben bu yoran battaniye olayını kapatayım, boşuna masrafa gerek yok galiba..
havlum kaç tane tam bilmiyorum ama az gibi geliyor bana yaaa nebiliiim.. belki havlu alabilirim biraz daha

hımmm 3 tane battaniyen var demek... bide siz istanbuldasınız, yani soğuk bi memleket buralara göre, o zaman bize 2 tane yeter heralde..
yorganım benimde 4 tane var.. birisi kendimiz kullanmak için penelopeden almıştım, iki tane uyduruk bi markanın slikon yorganı, bi tanede pamuk yorgan var saten kılıflı hahahaaa nenem zamanının yorganlarından.. o zaman ben bu yoran battaniye olayını kapatayım, boşuna masrafa gerek yok galiba..
havlum kaç tane tam bilmiyorum ama az gibi geliyor bana yaaa nebiliiim.. belki havlu alabilirim biraz daha

El havlusu kullanıyorsan al genelde anneler-teyzeler en çok havlu yapar :34::34::34:

ayy hadi benim skoç battaniyelere bi yorum yapan olmamış, gerçi kendim sordum kendim cevapladım ondandır...

canım benim 2 tane battaniyem var dediğinn dinarsu düz renk oluyo galiba eğer öyleyse ben de düz krem düşünüyorum 1 tane beğendim ama en sona bırakıyorum havlu 25-30 tane filan şimdilik ama hediyelik olanlar yani bohçaya konacaklar ayrıca yapılıo bir de küçük mutfak havluları 20-25 tane var mutfak için çok aslında ama üst komşumuz iğne oyasından yapıo çok güzeller ben de her beğenediğimi 1 er 2 şer alıodum

kızlar hotmailde uzun zamandır sorun var, mailler açılmıyor farkındasınızdır sanırım.. ben sonunda açabilmeyi başardım biraz araştırdıktan sonra;

int adresi kısmına

"http://www.hotmail.com" yazmak yerine

"https://www.hotmail.com" yazarsanız açılıyor.. bilgilerinize....

Bağlandıktan sonra sizlere SSL ile alakalı İngilizce olarak yada türkçe olarak bir kaç adet soru yöneltilmekte. Hizmeti devamlı kullanmak istermisiniz EVET ise ayarlardan Save ( Kaydet ) falan yapıyorsunuz. Bu adımları yapmaz iseniz her defasında soruyor sizlere.

biz de zaten davul zurnasız asla gelin çıkmaz ve düğün boyunca da devam eder diğer havalar kısa sürer eee nişanlım tunceli ben sivaslı olunca bütün sülale de folklorcü oluyo haliyle :64::64::64::64::64::64:

Hadi canıııııımmm,sen Sivaslı mısın Demet? Hemde nişanlın Tunceli'li :))
Hemşom benim yaa,tahmin etmiştim zaten :52:

Şimdilik;

Kısmetse ilk battaniyem Pazartesi elime ulaşacak :))

Yorgan,3 tane uyku setinin var,gerisi gelecek...

El Havlusu da 50-60 tane var.Akrabaya eşe dosta dağıtılacağı için böyle oluyor bizde,belki daha da fazladır...

yaa evet nişanlımda öyle söylüyor.. çok güzeldi diyor, o kadar güzelini bulacağını sanmıyorum ama yine istersen bakalım dedi.. bilmiyorum yarın kına kıyafeti bakarken bakarım belki...

bide kızlar siz kınada bindallıdan önce giyeceğiniz kıyafeti nasıl bişey düşünüyosunuz? ben gelinlikte mendil eteklerde hoşuma gidiyordu, kına içinde mendil etekli narçiçeği bi elbise düşünüyorum.. onunda altı gelinlik gibi kabarık olsun isityorum.. :26:

kabarık bişey istemiyorum
ama çok da sade olmasın yani azcıkın cafcaf olmalı
onu da en son aya bıraktım :31:

antalya gibi bi yerde bu kadar yorganı battaniyeyi ne etcen :52:
yerinde olsam daha battaniye almazdım, 3 tane yorganın varmış, bence o da yeterli
benim topu topu 15-20 tane el havlum var, anneme kalsa 60-70 tane yapardı ama yookkk olaya el koydum, napıcam onları nereye koyucam:37:
mutfak havlum da var 10 tane falan

kabarık bişey istemiyorum
ama çok da sade olmasın yani azcıkın cafcaf olmalı
onu da en son aya bıraktım :31:

antalya gibi bi yerde bu kadar yorganı battaniyeyi ne etcen :52:
yerinde olsam daha battaniye almazdım, 3 tane yorganın varmış, bence o da yeterli
benim topu topu 15-20 tane el havlum var, anneme kalsa 60-70 tane yapardı ama yookkk olaya el koydum, napıcam onları nereye koyucam:37:
mutfak havlum da var 10 tane falan

walla son aya pek bişey bırakmak istemiyorum çünkü ramazan olacak, oruçlu bi halde heleki antalyada ağustosta 40 derecenin altında ne kıyafet denerim nede dolaşırım...

evet yaa doğru gerek olmadığına karar verdim.. antalyaya şehir dışından gelen misafir zaten hep yazın gelir. hem ziyaret hem tatil amaçlı.. o yüzden bana lazım olan şey sadece bol bol yastık kılıfları ve çarşaf.. yazın üstümüze pike bile örtemiyoruz zaten.. bide tabii yastık lazım, onuda 6 tane almayı düşünüyorum, belki 8 tanede olabilir tabiii :44:

havlu bendede sanırım 20-25 tane vardır.. mutfak havlusuda 8-10 tane aldım.. aslında fazla eşya olmasa iyi olacak o kadar şey nereye sığacak bilmiyorum.. ben yatak odasının bi köşesinde sandığın üstünde duran yastık yorgan vs sevmyorum, annem bile sevmiyor kırdı sandığını.. hatta gardrobun üstünede hiç bişey koymam ben..

koltuklarımızda hep sandıksız.. bitek yatağın bazası olacak onada ne sığdırırım bilmiyorum. ben o yüzden yatak odasına yer kaplamayan ince uzun tek kapı dolapta alacam. bi tarafı aynalı bi tarafı dolap kapağı, kendi etrafında döneblien çok güzel bir dolap görmüştüm, inşallah hala duruyor olursa onu alacam.. banyoyada dolap alacaz, havluları bornoz vs yide oraya koyarım..

Son düzenleme:
daha önce resmini paylaşmışmıydım bilmiyorum ama dediğim dolap bu.. bi yatak odası takımında görmüştü ayrıda satılıyordu. önce yatağın önüne üstü deri kılıflı ve çekmeceli bi sandık düşünmüştüm (çoraplık diyorlar adına ) sonra onun çok yer kaplayacağına karar verip vazgeçtim, bunu alacam ama şimdiden alamam evde yer yok ama satılır biter veya zam gelir diyede korkuyorum..

$Fotoğraf0365.jpg $Fotoğraf0366.jpg

yanlız şimdi o beğendiğim aynalı dolaba bakarken gördüm, t.mallde indirim varmışş. hala yatak odası takımını almayan varsa kızlar bi bakın bence, fiyat gayet uygun ve çok güzel kullanışlı bir takıma benziyor.. hem yatağı bazalı, ve o dönen dolaptanda var.. :66:

59040896 Yatak Odası<br>3.438.00 TL

kızlar ama nerdesiniz yaaaaa, kendi kendime sorup kendim bakıyorum :63:
pufffff...!!! çok sıkıldım işte yok, saati doldurup gidecem...

lemlem gardrobun üstünde veya sandıkta yastık yorgandan ben de nefret ederim
hatta öyle ulu orta yerde kalabalık yapan herşeyden nefret ederm hiç sevmem

ama gardrobun içinde en üst tarafında yorganlar için yer oluyo, senin takımında yok mu?
yani böyle bir dolap da odada yer kaplar, kalabalık mobilya görüntüsü olur bence:44:

Back