Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sizce hangisi güzel
ben pembe-mor tutkunu olduğumu davetiyeme de yansıtıcam bu gidişle
"ohooo daha çok var" dediğinzi duyar gibiym
ama şuan seçmem gerekyomuş kayınpederm dedi
o yaptırıcakmış,vardır bi bildiği :44::26:
Eki Görüntüle 194525
Eki Görüntüle 194526
aydasuuuu gelmiiişşş
tam benim doğumgünümden önceki gün
hayırlı olsun tatlişim
günaydın herkese
günaydın demet, cumartesi cumartesi bi ikimiz varız heralde...
biz bu hafta sonu kına için abiye bakacaz, bide bindallı... yaae düşünüyorumda ilk giydiğim gelinliği beğendim bitti, acaba başka gelinliklerede baksakmıydı yaaa, gerçi ilk önüme geleni giymedim, kaç yere girdik hiçbirini beğenmeyip denemeden çıkmıştım.. ama neeebiliiim acaba gelinliğin vermiş olduğu mutluluktanmı beğendim bilemedim.. gerçi nişanlımın anne babasıyla benim anne babamda çok beğendiler, nişanlımda bayıldı hattaa. hiç başka yerlere bakıpta kafamı bulandırmasam mı diyede düşünüyorum.. bilemedim..
günaydınn güzel gelinlerrr kaç gündür giremedim doğru dürüst bissürü şey kaçırmışımm
lemlem canım davetiyelerin çok tatlılar. bi de davetiye işi var dimi pofffff.
yorulduğumu hissediyorum kızlar yaa tek başına ilgilenmek zorrr... olsun bu da geçecek diyip kendimi toparlayıp hemen sizeee almayı düşündüğüm sinbo elektrikli düdüklüyü gösterip fikirlerinizi istiyorummm
teşekkür ederim canım, davetiye işi kolay yaa, nişanlınla birlikte bir matbaaya gidin, bir sürü katalog oluyor zaten, mutlaka birisini beğenirsiniz. int den bakmayla beğenilmiyor..
düdüklü görünüş olarak güzel duruyor.. çok mu büyük ama kaç litrelik? fazla büyüklerde kullanışlı olurmu bilmiyorum, kalabalık bir aileyseniz ve çok misafir gelecekse bilemem.. sinbo son yıllarda kalitesini arttırdı zaten, eskiden ürünleri kötyüdü ama bizde sinbonun bilendrı var çok memnunuz kaç yıldırda kullanıyoruz...
bide elektrikli olması iyi mi onuda bilmiyorum, elektrikli ocaklar gibi elektriğin anasını ağlatmasında sonra...
bu arada sinbo dan bu anneler gününde kayınvalideme blender seti aldım kullanmış çok memnun kalmış doğrayıcısı felan çok iyiymiş... ve alırkende satıcı kız öyle dedi servis açısından çok iyi en ufak sorunda koşulsuz geri alıp yenisini veriyolarmış kalitesinide arttırmışlar. bende el blenderı almayı düşünüyorum
ben davulla zurnayla çıkmak istiyorum evden :)) bizim apt da bi kız evlenirken aptnın önünde havai fişekler patlatılmıştı oda çok güzel olmuştu, aptnın önünde boş bir arazide var. hem davul zurna çalsın, hemde havai fişekler patlasın...