• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

işte kızlar beğendiğimiz davetiye bu.. bakmak isteyenler için sedef davetiye sitesine girin,orda kıvılcım katalogunda var..

$kıvılcım.jpg $kvıılcımm.jpg $kıvılcımmm.jpg

Kızlar sizce hangisi güzel
ben pembe-mor tutkunu olduğumu davetiyeme de yansıtıcam bu gidişle
"ohooo daha çok var" dediğinzi duyar gibiym
ama şuan seçmem gerekyomuş kayınpederm dedi
o yaptırıcakmış,vardır bi bildiği :44::26:

Eki Görüntüle 194525

Eki Görüntüle 194526

canım bende 1.davetiyeyi daha çok beğendim. ama işte int.den pek bişiye benzemiyorlar, gerçeğine bakınca daha farklı duruyor.. bende şimdi bizim beğendiimizin foosunu ekledim pek bişeye benzememiş... bide nedense fotolar tuhaf çıkmış, intden resmi kaydedemedim prt scr le kaydetim oda olmamış galiba. kodu kıvılcım 5322

http://www.sedefdavetiye.com/index.php?S=2000&A=2001&ID=180

Son düzenleme:
ben senin gösterdiğini de görmüştüm canım daha önce
benim eklediklerimi de ebrunun katoloğundan haftasou bursaya gittiğimzde görmüştüm
koskoca katologdan bu ikisi hoşuma gitmişti

biz aslında davetiyemizde siyah-beyaz birlikte resmimizde olsun istiyoruz.. belki bundan vazgeçebiliriz yani.. yada daha komik bişey bulursak onuda yapabiliriz, veya buna benzer farklı bişeyde tasarlayabiliriz...

davetiyelerde resim olayı pek hoşuma gitmiyo benim
karikatürleri çok seviyorum ama
böyle çiçekli böcekli cicili bicili şeylere bayılırım :16:

ya zaten davetiyenin bi köşesinde vesikalık gibi duran resimleri bende hiç sevmiyorum, dümdüz kartpostal gibi olanları yaani..

daha bi fikrim yok ama bakalım daha çok zaman var.

ben yatıyom arkidişler çok uykum geldi benim yaaauuww.. yarın iş var puuffff:43:

Hayırlı akşamlar kızlar...
Önce havadisleri vereyim sonra da yakın geçmişe bır bakıyım :1:
Epeydir yoktum, senelık ıznımın yarısını kullandım, henuz bıtmedı pazartesı ıse baslıyorum...
Nıkah tarıhımızı aldık, bız de kısmetse 23 ekımde dunya evıne gırıyoruz...
Bır haftadır kosusturuyoruz...
Yarın nısanlımı gonderıyorum huzunluyum :14:

Ben bı gıdıyım gecmısı okıyım ne olmus ne bıtmıs...

aydasuuuu gelmiiişşş :52::52:
tam benim doğumgünümden önceki gün
hayırlı olsun tatlişim :70:

Sağolasın kuzum, Allah razı olsun...
Desene sen bu sene doğum gununu Allah ın ıznıyle esınle bırlıkte gecıreceksın...

Ben de gecmısı okuyordum, ev meselesıne cok sevındım, ne guzel olmus, hayırlısı olsun ınsallah...

Ben de bırıncı davetıyeyı daha cok begendım sanırım canım...

günaydın herkese

günaydın demet, cumartesi cumartesi bi ikimiz varız heralde...

biz bu hafta sonu kına için abiye bakacaz, bide bindallı... yaae düşünüyorumda ilk giydiğim gelinliği beğendim bitti, acaba başka gelinliklerede baksakmıydı yaaa, gerçi ilk önüme geleni giymedim, kaç yere girdik hiçbirini beğenmeyip denemeden çıkmıştım.. ama neeebiliiim acaba gelinliğin vermiş olduğu mutluluktanmı beğendim bilemedim.. gerçi nişanlımın anne babasıyla benim anne babamda çok beğendiler, nişanlımda bayıldı hattaa. hiç başka yerlere bakıpta kafamı bulandırmasam mı diyede düşünüyorum.. bilemedim.. :50:

günaydınn güzel gelinlerrr:16::16: kaç gündür giremedim doğru dürüst bissürü şey kaçırmışımm:30:
lemlem canım davetiyelerin çok tatlılar. bi de davetiye işi var dimi pofffff.
yorulduğumu hissediyorum kızlar yaa:14: tek başına ilgilenmek zorrr... olsun bu da geçecek diyip kendimi toparlayıp hemen sizeee almayı düşündüğüm sinbo elektrikli düdüklüyü gösterip fikirlerinizi istiyorummm:9:

Eklentiler

• $SCO-5005.jpg
    $SCO-5005.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 17
günaydın demet, cumartesi cumartesi bi ikimiz varız heralde...

biz bu hafta sonu kına için abiye bakacaz, bide bindallı... yaae düşünüyorumda ilk giydiğim gelinliği beğendim bitti, acaba başka gelinliklerede baksakmıydı yaaa, gerçi ilk önüme geleni giymedim, kaç yere girdik hiçbirini beğenmeyip denemeden çıkmıştım.. ama neeebiliiim acaba gelinliğin vermiş olduğu mutluluktanmı beğendim bilemedim.. gerçi nişanlımın anne babasıyla benim anne babamda çok beğendiler, nişanlımda bayıldı hattaa. hiç başka yerlere bakıpta kafamı bulandırmasam mı diyede düşünüyorum.. bilemedim.. :50:

canım boşver bakma bence beğenip karar verdiysen başka mağazaya felan girip bakma çünkü işin içinden çıkamazsın. bende ilk giydiğim gelinliği beğendim aldım eve geldim düşün düşün delirecem acaba başka yerede baksamıydım, yok nişanlım görmedi beğenirmi, şu arkadaşımlamı gitseydim fikri benim için önemliydi diye bi ton düşünceyle boğuştum... ( gerçi 5 6 tane gelinlik denedim ilk giydiğimi beğendim) o yüzden beğendiysen ve herkesinde fikri aynıymış kafanı bulandırma derim. ben artık gelinlikçilerin vitrinine bakmıyorum bile:1:

günaydınn güzel gelinlerrr:16::16: kaç gündür giremedim doğru dürüst bissürü şey kaçırmışımm:30:
lemlem canım davetiyelerin çok tatlılar. bi de davetiye işi var dimi pofffff.
yorulduğumu hissediyorum kızlar yaa:14: tek başına ilgilenmek zorrr... olsun bu da geçecek diyip kendimi toparlayıp hemen sizeee almayı düşündüğüm sinbo elektrikli düdüklüyü gösterip fikirlerinizi istiyorummm:9:

teşekkür ederim canım, davetiye işi kolay yaa, nişanlınla birlikte bir matbaaya gidin, bir sürü katalog oluyor zaten, mutlaka birisini beğenirsiniz. int den bakmayla beğenilmiyor..

düdüklü görünüş olarak güzel duruyor.. çok mu büyük ama kaç litrelik? fazla büyüklerde kullanışlı olurmu bilmiyorum, kalabalık bir aileyseniz ve çok misafir gelecekse bilemem.. sinbo son yıllarda kalitesini arttırdı zaten, eskiden ürünleri kötyüdü ama bizde sinbonun bilendrı var çok memnunuz kaç yıldırda kullanıyoruz...

bide elektrikli olması iyi mi onuda bilmiyorum, elektrikli ocaklar gibi elektriğin anasını ağlatmasında sonra...

teşekkür ederim canım, davetiye işi kolay yaa, nişanlınla birlikte bir matbaaya gidin, bir sürü katalog oluyor zaten, mutlaka birisini beğenirsiniz. int den bakmayla beğenilmiyor..

düdüklü görünüş olarak güzel duruyor.. çok mu büyük ama kaç litrelik? fazla büyüklerde kullanışlı olurmu bilmiyorum, kalabalık bir aileyseniz ve çok misafir gelecekse bilemem.. sinbo son yıllarda kalitesini arttırdı zaten, eskiden ürünleri kötyüdü ama bizde sinbonun bilendrı var çok memnunuz kaç yıldırda kullanıyoruz...

bide elektrikli olması iyi mi onuda bilmiyorum, elektrikli ocaklar gibi elektriğin anasını ağlatmasında sonra...

en son iş davetiye galiba olmadı ankaraya gittiğimde ordan seçerim nişanlımla orda bastırrırız.
7 ltlik canım düdüklü ve biz gurbette yaşıcaz iki kişi :( kalabalıklıktan ziyade pratiklik açısından düdüklü iyi olur diye düşündüm ama dediğin gibi elektrikli olması biraz sıkıntı olabilir sanırım. az önce nişanlımada sordum o da normal düdüklü alman daha mantıklı değilmi dedi illa alacam diyosan.. ben bi de normallerine bakayım canım. fikir için çok saol:54:

bu arada sinbo dan bu anneler gününde kayınvalideme blender seti aldım kullanmış çok memnun kalmış doğrayıcısı felan çok iyiymiş... ve alırkende satıcı kız öyle dedi servis açısından çok iyi en ufak sorunda koşulsuz geri alıp yenisini veriyolarmış kalitesinide arttırmışlar. bende el blenderı almayı düşünüyorum

bu arada sinbo dan bu anneler gününde kayınvalideme blender seti aldım kullanmış çok memnun kalmış doğrayıcısı felan çok iyiymiş... ve alırkende satıcı kız öyle dedi servis açısından çok iyi en ufak sorunda koşulsuz geri alıp yenisini veriyolarmış kalitesinide arttırmışlar. bende el blenderı almayı düşünüyorum

ben el blendrını ayrı almadım.. arzumun soprano max. multi blendır setini aldım.. evdeki mutfak robotumuzda arzum, onda blendır özelliği yoktu 20 yıl öncesinin mutfak robotu ama halada kullanıyoruz.. sanada tavsiye ederim tek blendır yerine bu arzumuda bi incele.. hem mutfak robotu hem çırpıcı hem blendır..

ya arzumun şarjlı blender seti var siyah renkli bende onu düşündum arkadaşımda var çok memnun. şarjlı olmasıda kullanışlı. sonradan da doğrayıcıyı ayrı el blenderını ayrı alıyım diye de düşündüm. senin söylediğin modelede baktım netten şimdi bayağı parçası varmış ama standı felan olsaydı iyi olurdu parçalar toplu dururdu en azından. herkes olumlu şeyler yazmış bu hafta düşünüp karar verip bu eksiğimide aradan çıkarmalıyım..

ben davulla zurnayla çıkmak istiyorum evden :)) bizim apt da bi kız evlenirken aptnın önünde havai fişekler patlatılmıştı oda çok güzel olmuştu, aptnın önünde boş bir arazide var. hem davul zurna çalsın, hemde havai fişekler patlasın... :52: :52:

biz de zaten davul zurnasız asla gelin çıkmaz ve düğün boyunca da devam eder diğer havalar kısa sürer eee nişanlım tunceli ben sivaslı olunca bütün sülale de folklorcü oluyo haliyle :64::64::64::64::64::64:

Back