• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bende zaten gümüşlük almadım. salonumda tv ünitesi ve masanın haricinde bişey yok daha spor bi salon istedik henüz mobilyalarım yapım aşamasında geldiğinde hepsinin fotoğraflarını ekliyecem.
sadece yemek takımıma uygun kadeh ve bardak isityorum onunda fiyatı çok geldi bi kadeh 29 lira olurmu canım :52:[/QUOTE
Bende öle istiyorum biraz bardak çanak toparlayacak tv ünitesi ve masa
inşallah gönlüme göre bişeyler bulabilirim

ben gümüşlük aldım, sadece bi köşesi camlı kapak.. orayada annemin yıllar önce bi dünya para verip aldığı şu kesme takımlar oluyo ya onlardan var bende.. onları koyacam.. ahanda resminide buldum int.de;

Eki Görüntüle 192846 Eki Görüntüle 192845
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnm

bu arada günaydın kızlarr... nasılsınız? biz kötü bi gece geçirdik akşam aspratörümüz yandı farketmeseydik yangın çıkacaktı:( hala onun şokundayız.. Allah korudu. sabaha kadar mutfağı temizledik annemle çooookk yorgunummm
çokk geçmiş olsun yaaaa

kızlar selamm cicilerinizi güle güle kullanın çok güzeller. geçmş olsun eftelya buarada. Ya ben bu ara kaynağa sardım saçıma kaynak yaptırmak stiyorum daha burda araşırmadım ama acaba kullanışlı mıki ?

yıkaması taraması falan nasıl zor oluyor mu ne kadara yaptırdın nekadar yaptırdın bilgi verebilirmisin biraz canım :))

75 tl yaptırdım saçlarım hazırdı ama yengeme yaptırdığım için çok bişey almadılar
normalde de 100 il 150 TL arası falan :44:
kullanması çok güzel daha önce çıtçıt kullandı isen rahat ilk 1 hafta zorlanıyorsun o kadar.
ama canım tatlı sıkıntıya gelemem uğraşamam dersen elbette zor :52:

75 tl yaptırdım saçlarım hazırdı ama yengeme yaptırdığım için çok bişey almadılar
normalde de 100 il 150 TL arası falan :44:
kullanması çok güzel daha önce çıtçıt kullandı isen rahat ilk 1 hafta zorlanıyorsun o kadar.
ama canım tatlı sıkıntıya gelemem uğraşamam dersen elbette zor :52:

hımm ben kuaförden alıcam saçlarıda bak bir soruşturcam bakalım 500 den fazla tutarsa yaptırmayacağım.bilgi verdiğin için teşekkürler cnm :)

bu arada günaydın kızlarr... nasılsınız? biz kötü bi gece geçirdik akşam aspratörümüz yandı farketmeseydik yangın çıkacaktı:( hala onun şokundayız.. Allah korudu. sabaha kadar mutfağı temizledik annemle çooookk yorgunummm

hiii:53:
Allah korusun canım benim, geçmiş olsun

Hayırlı olsun bardakların.Bende bugün bi sorayım diyordum eline ulaştı mı diye...

Geçmiş olsun canım,ucuz atlatmışsınız...

Bende çooooooooooookkkk kötüyüüüüüüüüümmm.Dün 20'lik dişimi zar zor çektirdim.Baya uğraştı doktor.Şimdi ağzımı açamıyorum.Karnım aaaaaçççççç...

sana da geçmiş olsun canikom
neyse kurtulmuş oldun dişçi derdinden :)

selam. bindallımı aldım kızlar çeyiz topikime de koydum :21:
bu derttende kurtulduk sonunda :26::26::26:

heyyoooooooo :52::52:

ay bugün ne sıkıcı ne sıkıcı bigünnn.. hava kapalı dışarı rüzgarlı, sabah güneşliydi, yazlık sandaletlerimi giydim, ayaklarım üşüdüüüü....:60:

bide karnım acıktı, canım tatlı tatlı bişiler istiyor, puuufffff.... :30:

kızlar bizim kiralayacağımız ev belli oldu galiba
nişanlım işyerine yakın bi yer olsun istiyo
görümcemin eltisinin alt katı boşmuş, mutfaktan bahçeye giriliyomuş, güzel iyi hoş...
amaaaa
amaa ben orayı hiç istemiyorum ya deprem korkum var benim
ve küçükçekmece deprem bölgesi
ama nişanlıma da kıyamıyorum işyeri çok ters bi yerde
napıcam ya

Back