2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayrıca eger isterseniz geyik bölümüne ya da sitedeki başka bir sohbet bölümünde yeni konu açıp devam edebilirz
burda da yayınlamayız yeni konumuzu
sessizce terkederiz bu bölümü

bu arada diğer fikir bana uymaz kesinlikle

tekrar tebrk ederim hayatım
Allah sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin:)

kızlarrr ben geldimm. herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorumm. mutluluğuma ortak oldunuz Allah sizden razı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum. bizim bu ayımız pek verimsiz geçmişti hiç beklemiyoruk ama işte oldu :)) daha kan testi yaptırmadım yarın sabah yaptıracağım. çok garip bi duygu tarifi imkansız:) mide bulantılarım 2-3 gündür var hafiften ayyy çok mutluyum

bu arada bizim konu kadınlar hamamınamı taşınmıştııı

ayy sofişşşş nekadar mutlusun maşallhhhh bak sende aynısını söylüyosun çok verimsiz geçirdik hiç ummuyoduk diye hayy allahım nasıl yapıyosunuz bunu bana da öğretin hiç ummuyo durumu olmuyo bendee :90:

Sofistike tebrik ederim canım... Allah isteyen herkeslere versin...

Canım tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

Selam kızlar nasılsınız ben artık kendi telefonumdam giremiyorum kullanıcı adı ve şifre giremiyorum kocamın telefonu alıyorum arada

sofistike çoook tebrik ederim inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.Ne güzel yaa bebişleriniz aynı zamanlarda doğacaklar.Ben 2 sene sonra düşünüyorum ama sizi görünce
Acaba eşime bi danışsam mı ne

Günaydın kızlarr..

tatlım tebrik ediyorum çok sevindim gerçekten bizim bebişlere arkadaş geliyo Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı hayırlı bi evlat olsun işallah. eşine nasıl söyledin annenlere nasıl söyledin anlatsana

kızlar dün konuştuğunuz konu hakkında bende yorum yapayım. Bencede geçmişte düğünümüz olmuş bitmiş geniş anlamda bi başlık değil bizimki 2011 eylülde düğünleri olacak kızlar yani olmuş bitmiş. 2011 eylül gelinleri filan değilki. kadınlar hamamında 2012 gelinleri olması benimde dikkatimi çekti. Beni konunun burda oması rahatsız etmiyo ama bireysel düşünmemek lazım, çekinen, bulunmaktan okunmaktan korkan arkadaşlarımız var. burda tek değiliz birisi için farketmez ama diğeri için daha özel bi ortam olmasını ister. e zaten artık biz bilgi paylaşımı filanda yapmıyoruzki dertleşiyoruz sadece. sohbet topiği oldu artık bizim topiğimiz. bencede kadınlar hamamında kalabilirdi. Zaten özel hayatımda ben herşeyi herkesle paylaşan biri değilimdir. burda rahat rahat konuşabiliyorum sizinle dertleşebiliyorum. isterimki hepimiz öyle olalım her sıkıntımızı paylaşalım öyle yakın görüyorumki sizi istiyorumki birbirimizden gizlimiz saklımız olmadan konuşalım çünkü hepimiz farklı yerlerdeyiz birbirimiz için art niyet besleyemeyiz zaten. o yüzden işte tüm arkadaşların rahatça konuşabileceği bir ortam olsa çok daha güzel olur diyorum ben. ayyy ne çok konuşmuşum beee

günaydın güzeller :80:
dün akşam yine biraz geç çıktık ancak yemeğimi yaptım yedik,kocacık bulaşık makinesini boşalttı ben kirlileri yerleştirdim.saat10 gibi ütüye başladım 1buçuk saat ütü yaptım hepsi bitmedi doğal olarak bugünde devam etmeliyim ama sıcakta hiç çekilmiyo ütü
buarada bizim iş yerinde ki arkadaşında eşi hamileymiş demiştim ya dün cinsiyetini öğrenmişler erkek olucakmış bebişş

ben dün öğleden sonra dişimi çin doktora gittim. kanal tedavisi yapamadılar enfeksiyon olabilir bebeğe zarar verir dedi doktor. geçici dolgu yaptı. akşam biraz acıdı iğne yerleri, eşime nazlandım azıcık yemek yapma dedi o da mantar almış gelirken mantarlı karışık bi omlet yaptı biber sucuk kaşar filan. çok güzel olmuş kahvaltılık gibi onu yedik. 3 makine çamaşır yıkadım kısa devirde, cafenin koltuk örtülerini getirmişte onları yıkadım astım filan. ütü bisürü var ama bakalım ne zaman canım isticekte yapıcam ama yapmam lazım çocuğun giyicek bişeyi kalmadı. bugün annemle kardeşim gelicekler ben işten çıktıktan sonra, camlarımı silmeye yardım edicekler uzanamıyorum ya.

günaydın kızlaaaarrrrrr

sofiş tebrik ederim tatlım çok sevindim...........

hamişler gittikçe artıyo hadi bakalım darısı isteyen herkesin başına......

kadınlar hamamına gelince size ben de katılıyorum ne demek oraya taşınmamız hataydı falan ne saçma asıl buraya tekrar gönderilmemiz hata bizim burda ne işimiz var bilgi paylaşımı yapmıyoruz ki o evreleri çoktan geçtik artık sadece dertleşip sohbet ediyoruz başkalarına fayda sağlayabilecek paylaşımlar yok artık bizde

Geçmiş olsun canım.Demek kanal tedavisi zarar veriyormuş bebege, sayenizde hamilelik dönemini daha bir deneyimli yaşıcaz allah nasip ederse :)

Annenlerin yakın olması ne güzel canım ya, saolsunlar bak yardıma gelceklermiş.

Geçen akşam ütü yapıyım dedim, resmen sucuk oldum terden. Bu sıcaklarda ütü yapmak çok zor oluyor ya. Sen ütü işinide kardeşine veya annene devret bence,azcıkta annelere yap bugün naz niyaz :)

Nasıl gidiyor tatil canım?Döndünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…