• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar bu arada sadrazam lokumu yapıyorum şuanda dolapta soğuma aşamasında çok merak ediyorum tadı nasıl olacak diye. Yarın anneanneme gitcez ablamlarla orda yerik afiyetle:32::32:
Yapınca buraya koyarım resmini.

Kızlar bu arada sadrazam lokumu yapıyorum şuanda dolapta soğuma aşamasında çok merak ediyorum tadı nasıl olacak diye. Yarın anneanneme gitcez ablamlarla orda yerik afiyetle:32::32:
Yapınca buraya koyarım resmini.

oo ellerine sağlık mutlaka bekliyoruz fotolarını merak ettim nasıl birşey oluyor :1:

Son düzenleme:
Aynen sorma ya
hadi çalışanlar işleri yoğun gelemiyolar falan ama diğer kızlar nerde?? halamı ev işi halamı gezme tozmalardalar....

biz bi herhalde gezme tozma işlerine başlayamadık:9:
bu arada kızlar kardeşim bende kalıyor ama can sıkıntısından patlıyoruz
ve yine ummadığımız anda yine nasip işlerine giriştik benim kuzenimle eşimin kuzeni arasında onun gerginliği var üzerimde kaç gündür
benim kuzen tam saftiriğin teki bazı şeylerin baya farkına varmış eski sevgilisinden de ayrılmış gibi ama çocuğa acıyor üzülüyor hala saatlerce telefonda ona laf anlatmaya çalşıyorum artık kendi hayatına bakmalısın diye. bakalım pazar günü düğün var eşimin arkadaşının bizim 2 kuzen de gelicek oraya illaki birşeyden değil de muhabbet olsun diye bakalım neler olucak gerginim, ikisinide çok seviyorum:17::18:

Son düzenleme:
merhaba kızlaaar, kaç gündür gezmekten yoruldum bugün evimdeyim, şimdilik biyere gitmeyi düşünmüyorum bakalım, akşama hayırlısı.

sofistikeeeee, ayy nasıl şaşırdıııım, çok güzel bir haber yaa bu. maşallah bizim kızlara yaa.. isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim.

yaa kızlar bende ayda iki kez regl olmaya başladım, 15'er gün arayla oluyorum 2 ayda 4. bu yaa :50: kan kaybından ölecem yakında :14:

şimdi...... kızlar birşey söylemek istiyorum :

"yeni bir hayat" başlığı altında açılmış bir topik ve yeni evlenecekler, sözlenecekler, nişanlanacaklar için açılmış bir bölüm ve nedense kadınlar hamamı bölümünde kalabiliyor. yani daha evlenmemişler ve hazırlıklarını paylaşıyorlar, başkalarına fikir olabilecek, googledan bişey aratınca çıkması gereken bir bölüm.

bizde bu konuyu o niyetle açtık, birbirimizi bulduk. çeyizlerimizi sıkıntılarımı mutluluklarımızı paylaştık, hepimiz evlendik, tamam evlendik diyeterketmedik ve devam ediyoruz sohbetlerimize, ve biz istedik ki bu konu artık zaten geçti, yani eylül 2011 de evlenecek kimse kalmadı artık, yani yeni katılabilecek kimse kalmadı artık, biz bize kaldık bizde kadınlar hamamı bölümünde olup sohbetlerimize devam edelim istedik. ama hala anlayamadığım, birilerinin şikayetleriyle veya birilerinin doldurmasıyla bizim bölüm orda diye güya herkes oraya taşınmak istemişte bizi o yüzden geri çıkardılar!!!

şimdi soruyorum sizlere, sizce burda bir haksızlık yok mu????

Merhaba
İyiniyetimiz suistimal edilmeye başladı 2011, 2012, 2013 gelinleri sohbet alanı derken şimdi moda sayfamı Kadınlar Hamamına taşıyın talepleri gelmeye başladı. Size özel yıllar önce kategori açılmış YENİ EVLENECEKLERİN SOHBET ALANI adı altında bu alan varken ki bunu eleştiriyor konusunu taşımadıiğımız arkadaşlar sizin konunuzu Hamama taşıyarak büyük hata yaptık. Zaten üyelik bilgilerini verenler üyeliklerini iptal ettirdi. Adı üzerinde burası sohbet alanı sizden ricamız hiçbir özel bilginizi paylaşmamanız.

konumuzun kadınlar hamamına taşınmasını istemiştim, bununla ilgili bir mesaj atmıştım gerekçelerinide söyleyerek. teşekkür ederim ki isteğimiz olmuştu ve taşnmıştı çok sevinmiştik. peki bu uyarı neydi??? yok sizin bölümünüzü taşıyarak büyük hata yapmıştık falan? haa dedm demekki herkes istemiş o yüzden bizimki geri alındı o bölümden, tamam dedik bişey demedik tekrar devam ettik sohbetlerimize, ama şimdi bakıyorum ki yine var hala o bölümde "yeni evleneceklerin sohbet alanında" olması gereken bir KONU. ?

Bana da çok saçma geliyor bu "yeni evlenecek" lerin topiğinde olmak... Biz çok aktifiz orda hergün ilk sayfada 2011 eylülde evlenecek kızlar diye görülmesi komik... Gelmiş geçmiş gün... 2011 geçen yıldı şu an 2012 deyiz :1: Bi anlam karmaşası var yani :1:... Bu konuda ne yapılabilir acaba...

"yeni bir hayat" başlığı altında açılmış bir topik ve yeni evlenecekler, sözlenecekler, nişanlanacaklar için açılmış bir bölüm ve nedense kadınlar hamamı bölümünde kalabiliyor. yani daha evlenmemişler ve hazırlıklarını paylaşıyorlar, başkalarına fikir olabilecek, googledan bişey aratınca çıkması gereken bir bölüm.

bizde bu konuyu o niyetle açtık, birbirimizi bulduk. çeyizlerimizi sıkıntılarımı mutluluklarımızı paylaştık, hepimiz evlendik, tamam evlendik diyeterketmedik ve devam ediyoruz sohbetlerimize, ve biz istedik ki bu konu artık zaten geçti, yani eylül 2011 de evlenecek kimse kalmadı artık, yani yeni katılabilecek kimse kalmadı artık, biz bize kaldık bizde kadınlar hamamı bölümünde olup sohbetlerimize devam edelim istedik. ama hala anlayamadığım, birilerinin şikayetleriyle veya birilerinin doldurmasıyla bizim bölüm orda diye güya herkes oraya taşınmak istemişte bizi o yüzden geri çıkardılar!!!

canım topiğe katılarnlardan anlaşıldığı kadarıyla 2012 gelin adaylarının katıldığı bi topik olmuş yani bizimle birlikte geriye alınan topik isim değiştirerek oraya taşınmış açıklamalarıyla çelişkili bi durum olmuş bencede...

Bana da çok saçma geliyor bu "yeni evlenecek" lerin topiğinde olmak... Biz çok aktifiz orda hergün ilk sayfada 2011 eylülde evlenecek kızlar diye görülmesi komik... Gelmiş geçmiş gün... 2011 geçen yıldı şu an 2012 deyiz :1: Bi anlam karmaşası var yani :1:... Bu konuda ne yapılabilir acaba...

kesinlikle bak bu dediğinde bencede çok doğru, yani adı üzerinde orası " yeni evleneceklerin" sohbet alanı.

bence de çok saçma ...

acaba başka bir konu mu açsak? aslında kızlar benm çok daha başka bir fikrim var ama, nasıl olur kimler uyar bilmiyorum.

bende bugün farkettim, biz zaten evlenmişiz bilmem ne, yeni evleneceklerin paylaşım alanında olmamız hatta ilk sıralarda çıkmamız tuhaf oluyor. Biz ismimizi kaybetmeden KENDİ aramızda sohbetimize devam edelim istedik o kadar...

2012 ve 2013 gelinlerinin yeni evlenecekler alanından alınması başka yerlere taşınması tuhaf zaten eski evlenecekler mi onlar :1: Onların durdukları yerde durmasından daha doğal bişey yokmuş zaten ama... Forumun görselliği açısından konusu geçmiş ve şu an hale aktif olan bölümler farklı bir başlık altına toplanabilir... Bu bir öneri tabi... Adminlerimi kızdırmak istemem... Forum alt yapısını değiştirmek de kolay bişey olmayabilir tabi de... Var mı bu işin bi oluru ?:34:

Landfloves seni destekliyorum canım konu da açılabilir...Arkadaşlar ve hep birlikte ortak bi kararda buluşabilirsek...

Son düzenleme:
kızlar bence bu konuyu uzatmayın
ben bu konuda yöneticilere hak veriyorum, bize izin verseler herkes bunu talep eder ve o bölüm alır başını gider. Herkes "benim konumu da oraya taşıyın" talebinde bulunur
bize izin vermeyip başka bir konuya izin vermeleri asla kabul edilemez tabiki ama büyük ihtimalle o yeni açılan konu da 1-2 gün içinde oradan taşınır görürsünz

ayrıca biz burda gayet normal şekilde sohbet ediyoruz sizi rahatsız eden şey ne anlamıyorum açıkcası
çok çok çok özel paylaşımlarda bulunsak neyse
ama çekindiğimiz şeyleri konuştugumuz yok ki
hepimiz günlük hayatmızı paylaşıyoruz burda
başka üyeler okursa okusun ben rahatsız olmuyorum, rahatsız olacağım şeyi de buraya yazmam zaten

Back