Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu arada sadrazam lokumu yapıyorum şuanda dolapta soğuma aşamasında çok merak ediyorum tadı nasıl olacak diye. Yarın anneanneme gitcez ablamlarla orda yerik afiyetle
Yapınca buraya koyarım resmini.
kızlar yine yok oldu sanki kadınlar hamamındayken daha neşeliydik
Aynen sorma ya
hadi çalışanlar işleri yoğun gelemiyolar falan ama diğer kızlar nerde?? halamı ev işi halamı gezme tozmalardalar....
Merhaba
İyiniyetimiz suistimal edilmeye başladı 2011, 2012, 2013 gelinleri sohbet alanı derken şimdi moda sayfamı Kadınlar Hamamına taşıyın talepleri gelmeye başladı. Size özel yıllar önce kategori açılmış YENİ EVLENECEKLERİN SOHBET ALANI adı altında bu alan varken ki bunu eleştiriyor konusunu taşımadıiğımız arkadaşlar sizin konunuzu Hamama taşıyarak büyük hata yaptık. Zaten üyelik bilgilerini verenler üyeliklerini iptal ettirdi. Adı üzerinde burası sohbet alanı sizden ricamız hiçbir özel bilginizi paylaşmamanız.
şimdi...... kızlar birşey söylemek istiyorum :
"yeni bir hayat" başlığı altında açılmış bir topik ve yeni evlenecekler, sözlenecekler, nişanlanacaklar için açılmış bir bölüm ve nedense kadınlar hamamı bölümünde kalabiliyor. yani daha evlenmemişler ve hazırlıklarını paylaşıyorlar, başkalarına fikir olabilecek, googledan bişey aratınca çıkması gereken bir bölüm.
bizde bu konuyu o niyetle açtık, birbirimizi bulduk. çeyizlerimizi sıkıntılarımı mutluluklarımızı paylaştık, hepimiz evlendik, tamam evlendik diyeterketmedik ve devam ediyoruz sohbetlerimize, ve biz istedik ki bu konu artık zaten geçti, yani eylül 2011 de evlenecek kimse kalmadı artık, yani yeni katılabilecek kimse kalmadı artık, biz bize kaldık bizde kadınlar hamamı bölümünde olup sohbetlerimize devam edelim istedik. ama hala anlayamadığım, birilerinin şikayetleriyle veya birilerinin doldurmasıyla bizim bölüm orda diye güya herkes oraya taşınmak istemişte bizi o yüzden geri çıkardılar!!!
şimdi soruyorum sizlere, sizce burda bir haksızlık yok mu????
Bana da çok saçma geliyor bu "yeni evlenecek" lerin topiğinde olmak... Biz çok aktifiz orda hergün ilk sayfada 2011 eylülde evlenecek kızlar diye görülmesi komik... Gelmiş geçmiş gün... 2011 geçen yıldı şu an 2012 deyiz Bi anlam karmaşası var yani ... Bu konuda ne yapılabilir acaba...
bence de çok saçma ...
şimdi...... kızlar birşey söylemek istiyorum :
"yeni bir hayat" başlığı altında açılmış bir topik ve yeni evlenecekler, sözlenecekler, nişanlanacaklar için açılmış bir bölüm ve nedense kadınlar hamamı bölümünde kalabiliyor. yani daha evlenmemişler ve hazırlıklarını paylaşıyorlar, başkalarına fikir olabilecek, googledan bişey aratınca çıkması gereken bir bölüm.
bizde bu konuyu o niyetle açtık, birbirimizi bulduk. çeyizlerimizi sıkıntılarımı mutluluklarımızı paylaştık, hepimiz evlendik, tamam evlendik diyeterketmedik ve devam ediyoruz sohbetlerimize, ve biz istedik ki bu konu artık zaten geçti, yani eylül 2011 de evlenecek kimse kalmadı artık, yani yeni katılabilecek kimse kalmadı artık, biz bize kaldık bizde kadınlar hamamı bölümünde olup sohbetlerimize devam edelim istedik. ama hala anlayamadığım, birilerinin şikayetleriyle veya birilerinin doldurmasıyla bizim bölüm orda diye güya herkes oraya taşınmak istemişte bizi o yüzden geri çıkardılar!!!
şimdi soruyorum sizlere, sizce burda bir haksızlık yok mu????
kesinlikle bak bu dediğinde bencede çok doğru, yani adı üzerinde orası " yeni evleneceklerin" sohbet alanı.
acaba başka bir konu mu açsak? aslında kızlar benm çok daha başka bir fikrim var ama, nasıl olur kimler uyar bilmiyorum.
Kızlar, sizlere katılıyorum. Grubumuzda anne adayları bile var bizim konumuz hala bu başlığın altında.