• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar dün konuştuğunuz konu hakkında bende yorum yapayım. Bencede geçmişte düğünümüz olmuş bitmiş geniş anlamda bi başlık değil bizimki 2011 eylülde düğünleri olacak kızlar yani olmuş bitmiş. 2011 eylül gelinleri filan değilki. kadınlar hamamında 2012 gelinleri olması benimde dikkatimi çekti. Beni konunun burda oması rahatsız etmiyo ama bireysel düşünmemek lazım, çekinen, bulunmaktan okunmaktan korkan arkadaşlarımız var. burda tek değiliz birisi için farketmez ama diğeri için daha özel bi ortam olmasını ister. e zaten artık biz bilgi paylaşımı filanda yapmıyoruzki dertleşiyoruz sadece. sohbet topiği oldu artık bizim topiğimiz. bencede kadınlar hamamında kalabilirdi. Zaten özel hayatımda ben herşeyi herkesle paylaşan biri değilimdir. burda rahat rahat konuşabiliyorum sizinle dertleşebiliyorum. isterimki hepimiz öyle olalım her sıkıntımızı paylaşalım öyle yakın görüyorumki sizi istiyorumki birbirimizden gizlimiz saklımız olmadan konuşalım çünkü hepimiz farklı yerlerdeyiz birbirimiz için art niyet besleyemeyiz zaten. o yüzden işte tüm arkadaşların rahatça konuşabileceği bir ortam olsa çok daha güzel olur diyorum ben. ayyy ne çok konuşmuşum beee :9:

günaydın kızlaaaarrrrrr

sofiş tebrik ederim tatlım çok sevindim...........

hamişler gittikçe artıyo hadi bakalım darısı isteyen herkesin başına......

kadınlar hamamına gelince size ben de katılıyorum ne demek oraya taşınmamız hataydı falan ne saçma asıl buraya tekrar gönderilmemiz hata bizim burda ne işimiz var bilgi paylaşımı yapmıyoruz ki o evreleri çoktan geçtik artık sadece dertleşip sohbet ediyoruz başkalarına fayda sağlayabilecek paylaşımlar yok artık bizde

yani kızlar aynen böyle düşünüyorum. çok fazla ortalığı karıştırmak ta istemiyorum ama ortada büyük bir saçmalık var.

bu arada merhaba hepinizeee :3: :3:

güzel geçti dinlendik eğlendik ama nasıl geçtiğini anlmadık hemencecik bitti buna da şükür darısı gitmek isteyen herkesin başına hatırlarsanız ben evlenene kadar izin yapamamıştım 4 yıl aralıksız çalışmıştım

hanzade hoşgeldin mi diyeyiiim, güle güle mi diyeyiiim bilemedim. tam güzel bir zamanda tatil yaptınız ama bu yüzden çok şanslısın, gittikçe havalar ısınıyor, 12 derece daha artacakmış, biz burda buhar olup kaybolacağız sanırım :5:

siyahdeniz dün sadrazam lokumu dedin bende ilk defaduydum intden tariflere falan baktım çok hoşuma gitti, süt yoktu evde dün akşam eşimle gidip aldık, bugün yapmayı düşünüyorum bende. seninki nasıl oldu? fotosunu koysana lütfen? bide hangi sitedeki tarifi aldın, bide bide geldiğinde haber verde soracağım bikaç şey var, kesilmesini tam anlayamadım ben :54:

lokum tarifini geçen sene bayram öncesi tv.de vermişlerdi kolay görünüyodu tarifini aldım ama kısmet olmadı cesaret edemedim eğer güzel oluyosa ben de yapiimm lokuma bayılırım

landfloves canım buraya geldik oradan daha sıcak durulmuyo asıl şimdi gidecekmişiz diye düşündük

döndük canım bitti yaa bugün işe başladım çok kötüüüüüüüüüü

ayy canım şimdi ne zor olur dimi tatilden sonra çalışmak.. tatil havasından çıkamamışsındırki.. ama ne güzel dinlenmişsindir moral olmuştur sana. darısı başımıza işallah. güzel geçti dimi ?

ayy canım şimdi ne zor olur dimi tatilden sonra çalışmak.. tatil havasından çıkamamışsındırki.. ama ne güzel dinlenmişsindir moral olmuştur sana. darısı başımıza işallah. güzel geçti dimi ?

evet canım güzeldi dinlendim
hamilelik nasıl gidiyo

landfloves canım buraya geldik oradan daha sıcak durulmuyo asıl şimdi gidecekmişiz diye düşündük

geçen haftasonu havalar çok güzeldi, bizde denize falan girdik tam deniz havasıydı. dahada sıcak olunca çekilmiyor. artık bundan sonra akşamları gideriz denize. ne güzel dinlendiniz, güzel bir tatil geçirdiniz. darısı herkesin başına olsun. bizimde 2 hafta kaldı tatilimizeee :52:

güzel geçti dinlendik eğlendik ama nasıl geçtiğini anlmadık hemencecik bitti buna da şükür darısı gitmek isteyen herkesin başına hatırlarsanız ben evlenene kadar izin yapamamıştım 4 yıl aralıksız çalışmıştım

:) Güzel zamanlar çabuk bitiyoda,sıkıcı oldu mu hiç geçmek bilmiyor zaman.Tek tek saniyeleri saydığımı bilirim bazı zamanlarda.Allah nasip ederse 21 inde bizde tatile çıkcaz canım.Şimdiden heyecan yaptım ben.

Umarım bizimde güzel geçer.Havanın sıcaklıgı insanı daha çok yoruyor...

ohh tatiller yapılmış, yapılıcak sıcaklar anca öyle çekilir şu anda oturduğum yerde terliyorum
bu gidişler bize tatil yok:50:

kardeşim askeri lise sınavını kazanmıştı.Bugün mülakatlar vardı, elenmiş. :(

2 sene evvel apandist ameliyatı olmuştu,onun izi vardı, birde belinde nohut büyüklüğünde ben vardı ondan :(

2 sene evvel apandist ameliyatı olmuştu,onun izi vardı, birde belinde nohut büyüklüğünde ben vardı ondan :(

tatlım üzülmeyin her işte bir hayır vardır, benm kardeşimde bu sene liseye geçicek iyi bi puan yaptı ama hayırlısı nasibi neresiyse oraya gitsin diyoruz

hanzade hoşgeldin tatlım, güzelce dinlenmişsindir

kızlar yazdıklarınızı okuyamadım ya mide bozuk yine bugün
jeloyu ben de merak ediyorum herşey yolundadır inş

bu arada sitede her köşede sohbet grubu var hepsi de özel hayatlarından bahsediyo dostluklar kurulmuş vs, yani biz yalnız değiliz
düşünsenize bizi kadınlar hamamına aldıklarında onlara da aynı talep hakkı doğar
ve hoopp bütün site kadınlar hamamına taşınmak zorunda kalır
ee o zaman oranın özelliği kalmıyor ki
bunda anlamayacak bişey yok gerçekten de uygun değil orda olmamız

sitenin başka bir bölümüne konu açalım, burda da aö-çıkca ilan etmeyelim
hep beraber oraya kayalım
en fazla olacağı bu yani

hayırlısı bu demek ki canım üzülmeyin daha iyisi olsun onun için

kızlar bende bi halsizlik keyfisizlik var bu aralar pazartesinden beri hiç bir şey yemiyorum birşey yapasım yok, bgün evi toparlamam lazım yarın misafirim gelcek içimden gelmiyor galiba bu sıcaklar beni fena çarptı

ocwmayscim ben bu konuda sana katılmıyorum. topiğin her köşesinde açılmış olan sohbet topikleri zaten o amaçla açılımış yerler. bizimki öyle değildi. bizimki evlenirken hazırlık aşamasında birbirimize yardımcı olmak fikir edinmek içindi sonrasında devam ettik. zaten o dediğin sohbet topiklerinde genel konular oluyor. lütfen hepsini bir tutma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back