- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
Nasıl gidiyor tatil canım?Döndünüz mü?
döndük canım bitti yaa bugün işe başladım çok kötüüüüüüüüüü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl gidiyor tatil canım?Döndünüz mü?
kızlar dün konuştuğunuz konu hakkında bende yorum yapayım. Bencede geçmişte düğünümüz olmuş bitmiş geniş anlamda bi başlık değil bizimki 2011 eylülde düğünleri olacak kızlar yani olmuş bitmiş. 2011 eylül gelinleri filan değilki. kadınlar hamamında 2012 gelinleri olması benimde dikkatimi çekti. Beni konunun burda oması rahatsız etmiyo ama bireysel düşünmemek lazım, çekinen, bulunmaktan okunmaktan korkan arkadaşlarımız var. burda tek değiliz birisi için farketmez ama diğeri için daha özel bi ortam olmasını ister. e zaten artık biz bilgi paylaşımı filanda yapmıyoruzki dertleşiyoruz sadece. sohbet topiği oldu artık bizim topiğimiz. bencede kadınlar hamamında kalabilirdi. Zaten özel hayatımda ben herşeyi herkesle paylaşan biri değilimdir. burda rahat rahat konuşabiliyorum sizinle dertleşebiliyorum. isterimki hepimiz öyle olalım her sıkıntımızı paylaşalım öyle yakın görüyorumki sizi istiyorumki birbirimizden gizlimiz saklımız olmadan konuşalım çünkü hepimiz farklı yerlerdeyiz birbirimiz için art niyet besleyemeyiz zaten. o yüzden işte tüm arkadaşların rahatça konuşabileceği bir ortam olsa çok daha güzel olur diyorum ben. ayyy ne çok konuşmuşum beee
günaydın kızlaaaarrrrrr
sofiş tebrik ederim tatlım çok sevindim...........
hamişler gittikçe artıyo hadi bakalım darısı isteyen herkesin başına......
kadınlar hamamına gelince size ben de katılıyorum ne demek oraya taşınmamız hataydı falan ne saçma asıl buraya tekrar gönderilmemiz hata bizim burda ne işimiz var bilgi paylaşımı yapmıyoruz ki o evreleri çoktan geçtik artık sadece dertleşip sohbet ediyoruz başkalarına fayda sağlayabilecek paylaşımlar yok artık bizde
ayy canım şimdi ne zor olur dimi tatilden sonra çalışmak.. tatil havasından çıkamamışsındırki.. ama ne güzel dinlenmişsindir moral olmuştur sana. darısı başımıza işallah. güzel geçti dimi ?
landfloves canım buraya geldik oradan daha sıcak durulmuyo asıl şimdi gidecekmişiz diye düşündük
güzel geçti dinlendik eğlendik ama nasıl geçtiğini anlmadık hemencecik bitti buna da şükür darısı gitmek isteyen herkesin başına hatırlarsanız ben evlenene kadar izin yapamamıştım 4 yıl aralıksız çalışmıştım
kardeşim askeri lise sınavını kazanmıştı.Bugün mülakatlar vardı, elenmiş.
2 sene evvel apandist ameliyatı olmuştu,onun izi vardı, birde belinde nohut büyüklüğünde ben vardı ondan
kardeşim askeri lise sınavını kazanmıştı.Bugün mülakatlar vardı, elenmiş.
2 sene evvel apandist ameliyatı olmuştu,onun izi vardı, birde belinde nohut büyüklüğünde ben vardı ondan