• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlarr.. dün yemeğe anneme gittim yemekten sonrada ormanlık bi yerde bi çay bahçesine gittik temiz hava çok iyi geldi valla. okey filan oynadık..

Günaydın herkese...
3 Gündür feci hasta yatıyorum, kalkıp suyumu dahi alamamak çok kötü... Çok şükür bugün dah iyiyim. Sizler nasılsınız bebişler???

Geçmiş olsun. Kızlar yoğurdum çok güzel tutmuş. Bu gün hiç bir işim yok. Yarın teyzemler ve kız kardeşim gelecek. Bu günden sarma saracağım.

daphnecim bende bugün yoğurt mayalıcam dün pişirdim sütümü dolaba koydum. mayayı ne kadar koydun kaç saat beklettin nasıl bi kapta mayaladın ?? :1:

Selam fıstıklar...

Siyahdeniz üzülme canım düzelir herşey bak biz tam düzelir gibi olmuştuk yine bozulduk :37: Arada oluyo böyle şeyler hınçlarını alamamışlar daha adam bi geliyo iyi canım cicim bi geliyo kötü öyleydi böyleydi bıdı bıdı bıdı... Şebelek ettiler adamı... Herşey düzelir canımmm... Allah merhamet etsin bizlere...

Sofistike güzel haberlerini bekliyoruz canım...

Daphne maşallah canım hızına yetişilmiyor...

Pingu yoğurdu gündüzden yap ben geceden bırakıvermiştim çok durunca sulu oluyo :27:

Ben hiç yapmadım yoğurt,annem yapardı pek sevmezdik hazır yğurt gibi kalıp gibi olmaz genelde daha sulu olur ama çok sağlıklı tabi hamişler yapsın bol bol yesin.annem biz küçükken hergün taze yoğurt yapıp yedirirdi.küçük bi kaba 1 kişilk yapardı canım ya nasılda uğraşırdı hergün...

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sofısım hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sofısım hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar:

aaa ciddimisin canımm... oyy çok sevindim yaa bizimkilere bi arkadaş daha geliyo deseneee.. Telefonmu ettin nasıl öğrendin?? Ayyy gerçekten çok sevindim yaaa sağlıkla gelsin işallah..

aaa ciddimisin canımm... oyy çok sevindim yaa bizimkilere bi arkadaş daha geliyo deseneee.. Telefonmu ettin nasıl öğrendin?? Ayyy gerçekten çok sevindim yaaa sağlıkla gelsin işallah..

Evet canım, sabah telefonda konustuk. Aksama belkı anca gırebılırım nete dedı, ben de kızlar catlar ben solucem dedım :1:
Dun cıft cızgıyı gormus, en kısa zamanda da kan testı yaptırcakmıs ınsallah... O kadar mutlu oldum kı anlatamam pıngum ya

Evet canım, sabah telefonda konustuk. Aksama belkı anca gırebılırım nete dedı, ben de kızlar catlar ben solucem dedım :1:
Dun cıft cızgıyı gormus, en kısa zamanda da kan testı yaptırcakmıs ınsallah... O kadar mutlu oldum kı anlatamam pıngum ya

benim ewlenmeden erken hamilelik beklemediğim kişiler başta kendim :1: jelo sofiş. düşünmezdim yani erken bebiş olucanı ama ewlendikten sonra tüm kararlar planlar değişiyo işte. Rabbim isteyen herkese versin sofişede çok yakışır hamilelik ve annelik eminim. sağlıklı bi hamilelik geçirsin işallah ya bende çok çok sevindim.

Hayırlısı olsun yaaa bende çok sevindm çok istiyodu o da allah nasip etti negüzel :16:

daphnecim valla ne güzel evde olmana rağmen ne güzel boş durmuyosun hiç özeniyorum sana vallahi :1:

Sağol canım, gelin kayınvalide toprağından olurmuş. Oda böyle atom karınca gibidir. Ortak tanıdıklarımız hep bizi birbirimize benzetiyorlar :)

Günaydın kızlarr.. dün yemeğe anneme gittim yemekten sonrada ormanlık bi yerde bi çay bahçesine gittik temiz hava çok iyi geldi valla. okey filan oynadık..

daphnecim bende bugün yoğurt mayalıcam dün pişirdim sütümü dolaba koydum. mayayı ne kadar koydun kaç saat beklettin nasıl bi kapta mayaladın ?? :1:

Canım bizim buraya haftada bir gün süt satan bir amca geliyor. Ondan taze süt aldım. Kaynattım 5 dakika kadar. Sonra ılımasını bekledim. Serçe parmağım yanmayacak ılıklığa gelince iki kaşık yoğurda o sütten bir bardak ekledim yoğurdu yumuşattıktan sonra ılımış süte karıştırdım. 4 saat kadar beklettim. İşte hepsi bu kadar. Bundan sonra hep kendim yapacağım yoğurdumu.

Selam fıstıklar...

Siyahdeniz üzülme canım düzelir herşey bak biz tam düzelir gibi olmuştuk yine bozulduk :37: Arada oluyo böyle şeyler hınçlarını alamamışlar daha adam bi geliyo iyi canım cicim bi geliyo kötü öyleydi böyleydi bıdı bıdı bıdı... Şebelek ettiler adamı... Herşey düzelir canımmm... Allah merhamet etsin bizlere...

Sofistike güzel haberlerini bekliyoruz canım...

Daphne maşallah canım hızına yetişilmiyor...

Pingu yoğurdu gündüzden yap ben geceden bırakıvermiştim çok durunca sulu oluyo :27:

Sağol canım.

Oh oh ne güzel haberler geliyor. Darısı isteyenlerin başına :49:

Aaaaaaay canım çok güzel bi haber bu canım yaaa :52:... Çok sevindimmmm.... Mutluluğun tacı hoşgelsin sağlıkla gelsin....:nazar:

Ben de cok sevıdım kızlar anlatamam...

benim ewlenmeden erken hamilelik beklemediğim kişiler başta kendim :1: jelo sofiş. düşünmezdim yani erken bebiş olucanı ama ewlendikten sonra tüm kararlar planlar değişiyo işte. Rabbim isteyen herkese versin sofişede çok yakışır hamilelik ve annelik eminim. sağlıklı bi hamilelik geçirsin işallah ya bende çok çok sevindim.

Pingum aynen ben de senın gıbı dusunuyordum ahsenden beklıyorduk bı :1:
Amin inşallah canım hayırlı saglıklı bır hamılelık gecırın ınsallah hepınız, ogrendıgımde dısardaydım ıcerı gırdım ustumu basımı degısmeden geldım sıze haber verdım :1: sokak ortasında zıpladım desem yerıdır :1:

Hayırlısı olsun yaaa bende çok sevindm çok istiyodu o da allah nasip etti negüzel :16:

Bır sonrakı guzel haber de senden gelsın ınsallah tatlı arkadasım benımm :emir_bebek:

daphnecim sağol anlatımın için benim süt 1,5 kiloydu kaynayınca daha az olmuştur 1 kaşık maya yeter heralde. bende senin anlattığın gibi yapıcaktım doğru biliyomuşum :1: sütü dün pişirdim ama 5 dk kaynatmadım daha az kaynattım.

biz bu hızla gidersek 2013e kadar bütün kızlar hamile kalıcak heralde :9: hadi bakalım göbüşü dolmayan kalmasınn:16:

selamlaarr biz geldik
nasılsınız bakalım
biz çok iyiyz hamdolsun, benim azcık midem bulanıyo ama öncekilere nazaran hiç bulanmıyo gibi bişey:16:

işte bunu bekliyoduk:52:
sağlıkla hayrla gelsin inş

Ben de cok sevıdım kızlar anlatamam...

Pingum aynen ben de senın gıbı dusunuyordum ahsenden beklıyorduk bı :1:
Amin inşallah canım hayırlı saglıklı bır hamılelık gecırın ınsallah hepınız, ogrendıgımde dısardaydım ıcerı gırdım ustumu basımı degısmeden geldım sıze haber verdım :1: sokak ortasında zıpladım desem yerıdır :1:

Bır sonrakı guzel haber de senden gelsın ınsallah tatlı arkadasım benımm :emir_bebek:

isteyen herkese nasip olsun inşşş.. canım :49:

siyahdeniz sen de benim gibi kolay unutmuyosun
ben de yapılan herşeyi hafızamın bir köşesinde özenle saklayıp yeri geldiğinde hepsini tak tak tak ortaya çıkartırım, karşımda da bön bön bakan suratlar görürüm hep:))
eşin de gerçekten çok kırıcı bişey yaptıysa fena halde pişman edene kadar sürdür bu resmiyeti, çok işe yarıyo valla
bir daha aynısını mümkün değil yapamaz

QUOTE=aydasu;25076806]Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[/QUOTE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan saklasın.Sağlıkla gelsin inşallah...Alllah analı babalı büyütsün.Daha ne denir bilmiyom ki :S
Valla çok sevindim. Hepinizden böle güzel hbrler bekliyorum arkadaşlar. İnşallah seneye kadar herkes hamile kalır :1:
Ben hariç tabi :1:

sofişş hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah:nazar:
Ahsencim aynen dediğin gibi hiç bir kelimeyi unutamam, her zamanda tartışmada önceden şöyle demiştin böyle demiştin diye çemkiririm bizimki:53:aynen böyle kalakalır. Oda farkında aramıza koyduğum mesafenin çıldırıyor. Amannnn banane böyle iyi en azından akşamları kumandayı verip istediğini açalım hayatım diyor bende trip atıp alıyorum kumandayı:1::1:

Back