• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben geldim ama kimsecikler yok :(
İşleri anca yetiştiriyorum,sizlerle muhabbet etmeye vakit kalmıyor :(
Aydasu ne zamandır görünmüyodun,özlemiştik muhabbetini,nisan ortasında geliyormussun buralara çok sevindim :)
Fazla geçmişi okuyamadım,umarım cok şey kaçırmamışımdır.
Hanzade, geçmiş olsun canım.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

Temizlik yapmam lazım,çamaşır yıkanması lazım, ev süpürülmesi lazım, camlar silinmesi lazım.
Perşembe günkü toplantıya kadar projenin bir kısmını yapmam lazım.
Ben deki durum ise; regl olacagım için ufaktan kasık ağrısı ile miskinlik.

Diyeti regl sonradan sonra konuşuruz, şimdi beklesin beni tatlılar :1:

ben geldim ama kimsecikler yok :(
İşleri anca yetiştiriyorum,sizlerle muhabbet etmeye vakit kalmıyor :(
Aydasu ne zamandır görünmüyodun,özlemiştik muhabbetini,nisan ortasında geliyormussun buralara çok sevindim :)
Fazla geçmişi okuyamadım,umarım cok şey kaçırmamışımdır.
Hanzade, geçmiş olsun canım.Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.

Temizlik yapmam lazım,çamaşır yıkanması lazım, ev süpürülmesi lazım, camlar silinmesi lazım.
Perşembe günkü toplantıya kadar projenin bir kısmını yapmam lazım.
Ben deki durum ise; regl olacagım için ufaktan kasık ağrısı ile miskinlik.

Diyeti regl sonradan sonra konuşuruz, şimdi beklesin beni tatlılar :1:

Canım kolay gelsin sana, özledik seni yahu.. İşlerin çabuk bitsede gelsen artık :16:

günaydın kızlar hepinize teşekkür ederim
şöyle ki burnum uzun zamandır problemli hiç nefes alamıyorum 5-6 yıl önce ameliyat olmuştum ama doktor çok öyle yapmışki eskisinden daha kötüyüm sürekli başağrısı ve yaz kış 365 gün nezle modundayım elimden mendil düşmüyo önceki gün doktora gittim genzime kadar kamera soktu doktor çok ilerlemiş düzeyde sinuzit var kaplamış heryeri ve kocaman et ayrıca kemik eğriliği(allahtan dış görünüşünde problem yok) kuzenim ve amcamda geldi benimle onlarda da benzer şikayetler var kuzenim estetik yaptıracak 1,5 ay sonra nişanı var bu ayın 13 üne randevu aldı benim de aynı güne almamı istiyo ama benden tomografi istedi doktor bugün çektiricem yarın sonucunu alıp gün alıcam kısacası bu ay içinde ameliyat olucam

ben tatil mekanlarına bakıyorum fena kaptırdım birazdan giyicem bikinilerimi atlıcam denize :54:

Bende çok özledim denizi, güneşi. Temmuzun ilk haftası bir haftasını kullanacağım. Diğer 1 hafta için henüz plan yapmadım.

şöyle ki burnum uzun zamandır problemli hiç nefes alamıyorum 5-6 yıl önce ameliyat olmuştum ama doktor çok öyle yapmışki eskisinden daha kötüyüm sürekli başağrısı ve yaz kış 365 gün nezle modundayım elimden mendil düşmüyo önceki gün doktora gittim genzime kadar kamera soktu doktor çok ilerlemiş düzeyde sinuzit var kaplamış heryeri ve kocaman et ayrıca kemik eğriliği(allahtan dış görünüşünde problem yok) kuzenim ve amcamda geldi benimle onlarda da benzer şikayetler var kuzenim estetik yaptıracak 1,5 ay sonra nişanı var bu ayın 13 üne randevu aldı benim de aynı güne almamı istiyo ama benden tomografi istedi doktor bugün çektiricem yarın sonucunu alıp gün alıcam kısacası bu ay içinde ameliyat olucam

Yeniden geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun hanzade herşeyin başı sağlık mutlaka dikkat et kendine yeniden sağlığına kavuşursun inşallah

ben hala balayını yapmadım bide çocuk doğacak artık hiç yapamayız zaten doğumda alınan kilolarla ne giyilebiilir
göğüsler felan kocaman oldu :1:

ben hala balayını yapmadım bide çocuk doğacak artık hiç yapamayız zaten doğumda alınan kilolarla ne giyilebiilir
göğüsler felan kocaman oldu :1:

Canım seni daha önce bu sayfada gördüğümü hatırlamıyorum yoğun çalıştığım dönemler oluyor gerçi şu anda yoğun bir dönemdeyim :31: bebişin hayırlı olsun. :16: B

Back